Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NFS - Most Wanted 2012

Don't Shoot
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגע לא טענתי כי בארקייד הרכבים צריכים להתנהג מציאותית כי, לרוב, המשחקים המציאותיים מאוד מאוד משעממים. אבל המשחק לפחות צריך להיות ברמה שאפשר לשחק בו.

המשחק הזה הזכיר לי יותר את Carmageddon של פעם (מי שזוכר) שאתה מקבל נק' על דברים שאתה דורס. כאילו השתדלו מאוד לגרום לך להתרסק בכל דבר אפשרי רק בגלל שהם עמלו קשות על כך שיהיה ניתן לעשות זאת.

זה דבילי ומתסכל.... במיוחד במחיר ששילמתי.:evil:

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר אני ממליץ לך בחום לשחק בgt5 ובforza 4 ... הדבר היחיד שאי אפשר ליחס להם זה ״משעמם״,במיוחד עם הגה מתאים.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

לצערי יש לי PC בלבד...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

חברים ששיחקו במשחק, האם הממשק שלו כזה גרוע?

כל פעם שהמשחק עולה הוא חייב לנגן את סרט הפתיחה ורק אז ניתן להגיע לתפריט MENU?

שלא לדבר על כך שיש לי הגה ודוושות של לוגיטק G27 וההגדרה שלו כל כך מסורבלת!

פורסם

אני חושב שהמשחק הטוב ביותר שלהם הוא דווקא NFS shift אבל שיחקתי בו רק ב PlayStation אז אני לא יודע איך הוא ב PC אני זוכר שהייתי בשוק איך הם חזרו לספק הרגשת נהיגה נהדרת.

לציין כי אני משחק עם הגה ודוושות של Logitech בשלושה דגמים שונים: G25, G27 ו Driving Force GT ולא יודע עד כמה המשחקים האלה טובים על מקלדת וכד' (גם לא נראה לי כיף לשחק ככה בכלל)

כמובן שמספר אחד כרגע הוא Gran Turismo 5 שלאחריו לא הרבה מאחור GRID.

ההרצאה על מסע בזמן תחל לפני 10 דקות...

פורסם

לשחק עם G27/DFGT בניד פור ספיד זה פשוט בושה :evil: :evil: :evil: .

וGT5 נחמד מאוד אבל GRID ממש לא קרוב להיות ריאליסטי. האמת היא שאחרי IRACING אני לא יכול יותר לחזור לאף אחד אחר חוץ מLFS לדריפטינג בלבד.

פורסם
לשחק עם G27/DFGT בניד פור ספיד זה פשוט בושה :evil: :evil: :evil: .

וGT5 נחמד מאוד אבל GRID ממש לא קרוב להיות ריאליסטי. האמת היא שאחרי IRACING אני לא יכול יותר לחזור לאף אחד אחר חוץ מLFS לדריפטינג בלבד.

למה בושה? מבחינת רכב שלא קשור לכביש? דווקא יפה מאוד התנהג עם THE RUN.

אז מה אתה מציע? מקלדת? אני מעדיף G27

פורסם

תיקראו לי הזוי אבל אני מאוד אהבתי את סדרת הדור הראשון (עד שנת 02') במיוחד את NFS 2 ו- Hot Pursuit 2. מרוץ נטו בלי שטויות.

קשה לי לאמוד את רמת המציאות של המשחק כי זה היה מזמן.

אולי בגלל שאני מהold school :)

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

זה היה מתאים לתקופה שהיינו בני 12-18.

כיום הם עשו את זה יותר מדי דבילי.

אני שונא את האנימציה הדפוקה כל פעם שהמשטרה תופסת אותי ואת התפריטים שלוקח להם יותר מעשירית השניה לעלות.

באתי לשחק במשחק שהעיקר שלו זה מהירות, לא לצפות בסרטונים שבכל מקרה משעממים אותי כי העלילה לא רלוונטית.

פורסם

אני כבר מזמן עברתי ל משחקי RPG / FPS וכדומה - תנסו MASS EFFECT למרות שמדובר כאן בפורום רכבים :p

לא תחזרו למשחקי הגה..היום הם פשוט גרועים חוץ מ LFA FORZA וכדומה, אבל זה רק ל PS3 הפורזה...

Opel Adam S 2017

פורסם

פורזה הוא לxbox 360

Gt5 הוא לps3.

ומה הקשר בין משחקי fps לסומולטור נהיגה? מי שמשחק במשחקים כאלה (אני ובכמויות שאתה כנראה לא מכיר) חייב שלא יהנה ממשחקי נהיגה?

מי שאוהב פיצה לא אוהב שווארמה?כי מותר לאהוב רק סוג אחד של אוכל ?:?

אולי אם אתה משחק משחקי נהיגה עם מקלדת/גויסטיק, ביום שתשחק עם עמדה מתאימה כנראה שתשנה את דעתך.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תוכן חדש...