Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע חיפשתי לעצמי מזרון חדש.

אחרי שעברתי וניסיתי עשרות מזרנים, כולל מזרנים בסכום 5 ספרתי של סימונס, קינג קוייל, הולנדיה ושות', המזרון שהיה לי הכי נוח היה דוקא מזרון דיי זול וחסר קפיצים של ד"ר גב.

מבחינת מבנה ונוחות הוא היה דומה למזרני פולירון אבל כלל גם שכבת ויסקו שלא הייתה בפולירונים שהיו באותה חנות.

לדעתי אפשר למצוא אותו באזור 3K באינטרנט עבור המידה הכי קטנה (חובה לבדוק ולנסות קודם בחנות!!!!).

בתקציב של 2K הייתי שוקל מזרנים של איקאה.

למרות הרושם הבעייתי, חלק מהדגמים דוקא בסדר.

בניגוד לשמות דגמים משתנים בין חנויות במזרנים בארץ, באיקאה השמות אחידים בכל העולם ואפשר למצוא בקלות ביקורות באינטרנט של אנשים שקנו דגמים ספציפיים.

פורסם
אל תקנה מזרון זוגי אם אתה מחפש נוחות, זה כמו לקנות מכונית כביש עם מיתלים לא נפרדים.

%D7%90%D7%99300-%D7%A4%D7%90%D7%A7%D7%98_src_1.jpg

proxima לי אישית מפריע החריץ. זה בדיוק כמו בבתי מלון זולים ששמים לך שתי מיטות בודדות ביחד.

מסכים עם עכברוני ומחזק, לי יש מזרן קינג קוייל עם קפיצים נפרדים (שכל קפיץ ״ארוז״ בנפרד) ואין שום בעיה של נוחות, גם אם אישתי קמה באמצע הלילה אני לא מרגיש את זה בצד שלי.

הרבה יותר מפריע לי זה באמת קו התפר הזה שבין 2 מזרונים שחיברו לאחד גדול, או שהחלק הזה יותר קשה ולא נעים או שאם אתה יושן עליו על הצד יש תחושה שאתה שוקע בתוכו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה נראה לי מעולה בשבילך ובשביל התקציב שלך. לדעתי, ממש בהזדמנות.

אני מרוצה מאוד ממזרן דומה שלהם ( קפיצים+לטקס),אשר כבר שנתיים אצלי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הולנדיה

הולנדיה

הולנדיה

7 אלף שקל מזרון

אין דברים כאלה!

ולפני שאתם קופצים עליי, אנשים שמים 10 ו12 אלףשקל במערכת סאונד באוטו שלהם,שישקיעו במזרון ל20 שנה את הסכום הנ"ל

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
אפרופו ד"ר גב, מה אתם חושבים?

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/drgav-c02461342/11666482

גם את זה מייצר חרטאטוואי מחברון?

נראה טוב

בכל מקרה לך לחנות שמחזיקה דר גב ושכב על אותו הדגם תראה אם טוב לך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סילי פוסטרופדי ?

אני ישן על אחד כזה כבר קרוב ל 10 שנים והוא רק משתבח עם השנים!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

חברה,

לבחור יש 2000 ש"ח למזרן, לא 7 אלפים להולנדיה ולא (אני לא יודע כמה ) לסילי פוסטרופדי. יש לו עכשיו הזדמנות לקנות מזדן של ד"ר גב בהנחה גדולה, במקום 3800 ש"ח (זה בערך המחיר המלא למרן כזה) לשלם קצת מעל 2000 ש"ח. לא ראיתי שום מזרן קפיצים+שכבת לטקס במחיר כזה, לא בחברה מוכרת, גם לא בחנות של פלוני אלמוני.

המזרנים של ד"ר גב טובים, אולי לא הכי טובים, אבל טובים.

כדאי למהר לפני שיגמר (המבצע).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא הבנתי איך הגיעו מהמילה:

posturepedic

ל

פוסטרופדי

XD

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המזרן שבקופון לא נמצא בחניות. רק במחסן.

לא ניתן לבחון אותו.

ככה שזה סוג של חתול בשק.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אמת, הייתי היום בחנות הבאתי מזרן אחר שלהם דגם QUEEN ב2790. קפיצים עם ויסקו, מאוד אהבתי, יחסית מחיר סביר, הייתי באירופלקס וכולם היו ללא קפיצים ורכים.

תודה על העזרה!

• תוכן חדש...