Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 לאחר בדיקה משלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי את המאזדה 2 שנת 2010 עם 84K ק"מ לבדיקה משלי.

אלו הם תוצאות הבדיקה (מה שרשום אילו הבעיות) [נציגת המכירות מאויס הביאה לי הזמנות לטיפולים של הבעיות על חשבונם של אויס במסגרת השבחה של הרכב לפני קניה}:

מערכת קרור : חגורות\רצועות להחליף (ניתנה הזמנה לטיפול המוסך מורשה)

מערכת היגוי : לכוון זיויות מתלה, לתקן נקישות יתר ( ניתנו הזמנות... )

שלדת מרכב התיקונים שוליים: תיקוני צבע ושריטות בעיקר, סימני תיקון במרכב ונזק בפאנלים., חסר מכסה מיכל וישרים קורוזיה ממצבר (ניתנה הזמנה לטיפול...)

חשוב לציין שהאוטו ניראה במצב מצויין, בלי שריטה אחת עליו וללא עיקומים וכ'ו.

צג שעונים פגום (ניתנה הזמנה..)

בנוסף כשביררתי על החלפת רצועת טיימינג, הנציג אמר שאין למאזדה 2 רצועה כזאת שצריך להחילפה, לכן אין בעיה. האם זה נכון ?

פורסם

על פניו, ולפי מה שאתה מתאר, הרכב במצב בסדר גמור.

איני רואה אי אילו ממצאים חמורים שיכולים "למנוע" רכישה (מלבד המחיר אולי...:wink:).

ואם הם מתחייבים לתקן את הליקויים / להעביר את הרכב טיפול - מה טוב.

alfa 156 2.5.

פורסם
על פניו, ולפי מה שאתה מתאר, הרכב במצב בסדר גמור.

איני רואה אי אילו ממצאים חמורים שיכולים "למנוע" רכישה (מלבד המחיר אולי...:wink:).

ואם הם מתחייבים לתקן את הליקויים / להעביר את הרכב טיפול - מה טוב.

60 אלף כשהמחירון הוא 74,

התוכל להתייחס לרצועת התזמון ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חיפשתי קצת בפורום וגיליתי שיש שרשרת תזמון ולא רצועה, בניגוד לפיאסטה שחולקת שלדה עם המאזדה.

על פניו נראה שהרכב בסדר גמור מהבדיקה. מה הבעיה בלוח השעונים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חיפשתי קצת בפורום וגיליתי שיש שרשרת תזמון ולא רצועה, בניגוד לפיאסטה שחולקת שלדה עם המאזדה.

על פניו נראה שהרכב בסדר גמור מהבדיקה. מה הבעיה בלוח השעונים?

רגע אז צריך להחליף את השרשרת תזמון ? האם אני אמור לבקש מהם לבצע זאת ?

הפלסטיק השקוף יש בו סדק, לא משהו שאני מוכן להתפשר במיוחד כשמציעים לי טיפול .

פורסם

אם יש שרשרת תזמון - אין צורך להחליפה ו"נחסך" טיפול יקר (לא מתבלה כמו רצועת טיימינג "סטנדרטית").

לגבי לוח שעונים (הפלסטיק השקוף סדוק ?) - גם אותי בעייה כזו היתה מטרידה (זה פשוט לא יפה בעיניים).

נסה לברר במוסך יבואן מה העלות של החלפה כזו. כ"כ נסה לבקש תיקון הנ"ל ע"י החברה (או הורדה נוספת במחיר).

alfa 156 2.5.

פורסם
אם יש שרשרת תזמון - אין צורך להחליפה ו"נחסך" טיפול יקר (לא מתבלה כמו רצועת טיימינג "סטנדרטית").

לגבי לוח שעונים (הפלסטיק השקוף סדוק ?) - גם אותי בעייה כזו היתה מטרידה (זה פשוט לא יפה בעיניים).

נסה לברר במוסך יבואן מה העלות של החלפה כזו. כ"כ נסה לבקש תיקון הנ"ל ע"י החברה (או הורדה נוספת במחיר).

אויס מחליפים לי אותה על חשבונם

פורסם

אם מתקנים את כל מה שציינת אז נראה לי שמצאת אחלה רכב.

אין רצועת טיימינג אלא שרשרת שאינה דורשת החלפה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה חברה

זהו רכב ראשון שלי, אין לי מושג איף לטפל בו ביום יום. מה שקארתי הוא שצריך לבדוק שמן, מים, לחץ אויר בגלגלים וכ'ו. אבל כל זה רשום בחוברת של שיצרן\יבואן.

האם אני אמור לקבל חוברת כזו בקניה של רכב מאוויס ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מתכוון לספר הרכב. לדעתי אין סיבה שלא תקבל אותו.

הרכב היה רכב השכרה או ליסינג?

נסעת ברכב ובדקת שאין כל מיני קירקושים ורעשים מעצבנים?

פורסם
אתה מתכוון לספר הרכב. לדעתי אין סיבה שלא תקבל אותו.

הרכב היה רכב השכרה או ליסינג?

נסעת ברכב ובדקת שאין כל מיני קירקושים ורעשים מעצבנים?

נהגתי ברכב, לצערי הרכב רכב השכרה מה שלא ממולץ. אבל אני חושב שאם אהבתי את הרכב, הבדיקה יצאה טובה והחברה מתקנת לי כל בעיה אפשרית כדי שאקבל את הרכב במצב של מאה אחוז, אין סיבה לא לרכוש אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אישית, בחיים לא הייתי קונה רכב שהיה בהשכרה אלא אם המחיר היה ממש ברצפה.

יכול להיות שאנשים ירדו עם הרכב הזה לים לעשות צלחות בחצץ, נסעו בקיק-דאונים כל הדרך מקרית שמונה לת"א על 6000 סל"ד קבוע, דריפטים באתרי בנייה ועוד דברים שאתה לא רוצה לדעת :lol:

מליסינג זה משהו אחר.

פורסם
אישית, בחיים לא הייתי קונה רכב שהיה בהשכרה אלא אם המחיר היה ממש ברצפה.

יכול להיות שאנשים ירדו עם הרכב הזה לים לעשות צלחות בחצץ, נסעו בקיק-דאונים כל הדרך מקרית שמונה לת"א על 6000 סל"ד קבוע, דריפטים באתרי בנייה ועוד דברים שאתה לא רוצה לדעת :lol:

מליסינג זה משהו אחר.

בדקתי את העניין הרכב היה בהשכרה לחברה כלשהי במשך שנה וחצי. לאחר מכן השיכרה אותו עוד חברה למשך חצי שנה. השנה האחרונה אני לא רוצה לחשוב מה עשו לו.

פורסם

לא כל הרכבי השכרה הם שחוטים, ולפעמים עדיף רכב השכרה מאשר רכב ליסינג, וגם בליסינג יש המון רכבים שחוטים, בצבא אקסנט הופכת איכשהו לרכב שטח כאילו מינימום היה מדובר באיזה האמר או סופה 3. :roll:

גם הופכים אותו לרכב הובלות כאילו היה מדובר באיזו משאית DAF או משהו בסגנון.

כך או כך, אם הרכב מטופל ושמור, גם בסדר.

בהשכרה וגם בליסינג יש אנשים שקורעים ויש אנשים ששומרים.

הרכב הקודם שלי היה מהשכרה והיה בסדר גמור, הסלון היה די נקי, ולא היו פגמים בפלסטיקה ניתן לומר.

על פניו נשמע לא רע.

חוברת תבקש לקבל, אני לא קיבלתי עם הגטס, ואחריי שביקשתי - קיבלתי אותה.

תוציא מהם כל מה שאתה יכול, גם ככה הם ברווח גדול על הרכבים האלו, תנסה להוציא מהם דברים כמו רביעיית צמיגים נורמליים (של מותג נורמלי ולא איזה ג'אנק סיני) ומצבר חדש, בשבילהם זו הוצאה מעל 1000₪, אבל מה אכפת לך? יחסוך לך הוצאות בעתיד וייתן לך שקט לאיזה 3-4 שנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ובכל זאת לדעתי קנייה מליסינג עדיפה (על קנייה מהשכרה, לא מפרטי). יש הרבה יותר סיכוי שרכב שעבר מליון נהגים בשנתיים עבר יותר התעללויות.

אם הרכב שימש למישהו כרכב צמוד ל3 שנים יש יותר סיכוי שהוא שמר עליו ונהג בו כמו בן אדם מאשר רכב שכל יומיים מחליף בעלים, אין להם קשר לרכב ומבחינתם גם אם נדלקת נורת תקלה אפשר להמשיך לנסוע בכיף, מקסימום ימציאו איזה סיפור לפקיד בטלפון.

ברור שיש ויש, אבל למה לקחת סיכון? 60K זה לא כזה זול.

• תוכן חדש...