Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 לאחר בדיקה משלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה חושב שבליסינג בהכרח נוהגים רק הנהג, אשתו ואולי הילדים או המשפחה?

אתה לא יכול לדעת.

בעבודה של אבא שלי יש רכבים "צמודים", וכך גם בבסיס שאני משרת בו, אך בשני המקרים מדובר ברכבים שמחליפים גם מספר נהגים בכל יום, האם זה לא זהה לרכב השכרה, או אפילו גרוע מכך? :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צודק אבל זה לא שולל את מה שאמרתי: בהשכרה יש יותר סיכוי שתיפול על רכב שחוט מאשר בליסינג.

לאבא שלי היתה אלנטרה ומגאן 2 בליסינג והוא נהג בהן יפה מאד. בהשכרה הסיכוי למצוא כאלה מכוניות שואף ל0. מי שקנה אותן מאוויס כנראה הרוויח. כנ"ל את הפוקוס שיש לו כרגע. כשייסתיימו ה3 שנים והיא תימכר המצב שלה יהיה הרבה יותר טוב משל פוקוס מאותו שנתון אבל מהשכרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני ממש אוהב את החכמולוגים שטוענים ש"רכב השכרה" הוא רכב שחוט...

מישהו פה שכר בעבר רכב בארץ? בחו"ל? איך התנהגתם? "דריפטים באתרי בנייה" ו"נסיעה על 6000 סל"ד".

בתור אחד שעבד בעבר בחב' השכרה (לא משנה השם) ורכש לא פעם רכב מהשכרה אני יכול להעיד שהכל בסופו של דבר זה בולשיט

מה שמשנה זה מצב הרכב מבחינה מכאנית, תאונות, קוסמטיקה וקילומטר, וברור - גם המחיר משחק.

חבר (פותח השרשור) - עשית עסקה יפה, תתחדש ותהנה - והכי חשוב - סע בזהירות!!! (מזדה 2 יכולה להיות שובבה אמיתית)

פורסם

אני ממליץ להתרחק.

מאזדות 2 לא חסר, במחיר הזה ניתן למצוא גם מליסינג עם קילומטרז' נמוך יותר ושמורה לא פחות (עם נהג יחיד).

למען האמת גם מליסינג הייתי מעדיף לא לקנות, אבל במצבים מסוימים זו אופציה.

אינני משחיט רכבים ואני משתדל להתייחס לרכבי השכרה וליסינג באופן ראוי אך יחד עם זאת לא חס עליהם.

רוב רכבי ההשכרה שקיבלתי הריחו לא טוב ובפנים הרכב הורגש בלאי די רציני.

המאזדה 2 שהייתה ברשותי 9 חודשים במסגרת עסקת ליסינג עברה חיים לא קלים (ועמדה בזה יפה).

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

גם נהג יחיד זה לא בהכרח נהג יחיד,

הייתה על זה אפילו פרשה לפניי מספר חודשים.

גם בצבא, זה כביכול רכב של רנ"ג/קצין, כביכול "נהג יחיד", ובפועל חצי בסיס רוכב לו על הרכב. :shock:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה בעיקר עניין של מזל אני עבדתי כשבוע בחברת ליסינג מובילה והיה לי חברים מעוד כמה סניפים של החברה שיכולים לאשר את זה (וותק של יותר משנה שם, לא כמוני בכל אופן), אני יכול להגיד לך בביטחון שקורעים לרכבים את הצורה.

אם אתה רוצה לקנות מהם משהו זה רק השכרה לתקופה קצרה או קניית רכב חדש כאשר הם קונים מהיבואן הרשמי וזהו בעצם רק יד 2 ברישיון הרכב אך במציאות רק הורידו לו את הניילונים.

צריך מזל לרוב בעניין הזה הסיכוי לא כל כך לטובתך.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני ממש אוהב את החכמולוגים שטוענים ש"רכב השכרה" הוא רכב שחוט...

מישהו פה שכר בעבר רכב בארץ? בחו"ל? איך התנהגתם? "דריפטים באתרי בנייה" ו"נסיעה על 6000 סל"ד".

בתור אחד שעבד בעבר בחב' השכרה (לא משנה השם) ורכש לא פעם רכב מהשכרה אני יכול להעיד שהכל בסופו של דבר זה בולשיט

מה שמשנה זה מצב הרכב מבחינה מכאנית, תאונות, קוסמטיקה וקילומטר, וברור - גם המחיר משחק.

חבר (פותח השרשור) - עשית עסקה יפה, תתחדש ותהנה - והכי חשוב - סע בזהירות!!! (מזדה 2 יכולה להיות שובבה אמיתית)

לא הייתי נותן את הדוגמאות האלה אם הן לא היו מתרחשות מולי. נסעתי בלא מעט רכבים שכורים וראיתי טוב מאד איך הלקוחות נוהגים בהם אחרי שהם יוצאים מהמגרש של החברה.

גם כעובד של חברת השכרה אתה לא יכול לדעת מה עבר על המכוניות, הרי אתה לא נמצא עם הלקוח כשהוא נוהג.

יפה לך שרכשת רכבי השכרה לשעבר ולא היו לך בעיות. אני לא הייתי מוכן לסכן 60K ש"ח על ההימור הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא כל הרכבי השכרה הם שחוטים, ולפעמים עדיף רכב השכרה מאשר רכב ליסינג, וגם בליסינג יש המון רכבים שחוטים, בצבא אקסנט הופכת איכשהו לרכב שטח כאילו מינימום היה מדובר באיזה האמר או סופה 3. :roll:

גם הופכים אותו לרכב הובלות כאילו היה מדובר באיזו משאית DAF או משהו בסגנון.

כך או כך, אם הרכב מטופל ושמור, גם בסדר.

בהשכרה וגם בליסינג יש אנשים שקורעים ויש אנשים ששומרים.

הרכב הקודם שלי היה מהשכרה והיה בסדר גמור, הסלון היה די נקי, ולא היו פגמים בפלסטיקה ניתן לומר.

על פניו נשמע לא רע.

חוברת תבקש לקבל, אני לא קיבלתי עם הגטס, ואחריי שביקשתי - קיבלתי אותה.

תוציא מהם כל מה שאתה יכול, גם ככה הם ברווח גדול על הרכבים האלו, תנסה להוציא מהם דברים כמו רביעיית צמיגים נורמליים (של מותג נורמלי ולא איזה ג'אנק סיני) ומצבר חדש, בשבילהם זו הוצאה מעל 1000₪, אבל מה אכפת לך? יחסוך לך הוצאות בעתיד וייתן לך שקט לאיזה 3-4 שנים.

תודה רבה חבר ;)

החליפו לי מצבר, וגם החליפו את ארבעת הצמיגים ו2 גלגלים.

• תוכן חדש...