Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סירוס חתול- מחויב המציאות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מטלית הפלא :-D

ובנימה רצינית יותר..

דווקא כן השתמשתי דווקא באקונומיקה כאשר החתולות פינקו אותנו בשתן מחוץ לארגז.

לרוב יש אצלנו סימנים מאד ברורים אם משהו לא בסדר בארגז או בסביבה שלו

בצורה של יללות ספציפיות שאומרות שאם לא תנקו או תבדקו את הארגז יהיה לכם שמח בחוץ.. :?

[CENTER] [/CENTER]

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הצילו, לא יכול לישון.

החתול ישן במיטתי אך בסביבות 5 בבוקר או מוקדם יותר, מתעורר, עושה סיבוב, וחוזר לשרוט מלמטה או מלמעלה את מזרן המיטה, מיילל, ולעיתים נותן כאפה. אוכל יש לו, מים גם- אך הוא לא נוגע- שותה מן הברז. נראה שהוא רוצה להעיר פשוט כי הוא משועמם.

מה עושים?

תנו לישון בשקט.

פורסם

היה לנו חתול שמן (9 ק"ג) שהיה בדיאטה במזון רפואי. הוא היה מעיר את אשתי (אותי הוא לא העז?) לפנות בוקר כדי לקבל אוכל. אשתי התחמשה בשפריצר מיים ליד המיטה, אבל לצלוף במטרה נעה ומייללת שנייה אחרי שהתעוררת זה לא קל (פעם אחת גם השפריצה הפוך, ישר לעין שלה) וזה גם מעיר אותך לגמרי. הוא גם למד להעיר ולברוח :wink:. בקיצור, תנסה...

מקסימום, תמיד אפשר לעבור לישון על הספה בסלון.

:turn-l:
פורסם

תפוס אותו כשהוא מעיר ותנעל אותו בחוץ. אולי בסוף הוא ילמד.

ואל תשכח, כשאתה תופס אותו ישן באמצע היום, תעיר אותו בצעקות (זה לא עוזר לבעיה, אבל מאוד מספק!).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם החתולה שלי אוהבת להעיר אותי באמצע הלילה, הטעות שלה היא שהיא ישנה ביום, ככה שכל פעם שיוצא לי לראות אותה ישנה אני בא ומלטף אותה באגרסיביות בשביל שהיא תעוררר. זה רק מחריף את הבעיה והיא מחזירה לי אחר כך בלילה גם, אבל זה סיפוק אדיר! אני סובל בגללה שגם היא תסבול בגללי, מה קרה?

פורסם

יובק. אני מצייר בדמיוני את הסצינה של אשתך והחתול על תקן מערבון קומי. אלעד- לא יכול ליישם הצעתך, פאלו- הסרטון כבר היה בשרשור כמדומני אך נחמד לראות[צרת רבים] אתה ושי מציעים נקמה אך לא פתרון. אין פתרון או הקלה מסוימת?

כשהוא קם, לעיתים מטפס ויושב על הטלויזיה בחדר, לעיתים גם מדליק אותה בטעות? אך לאחרונה מתעורר, בא לקבל ליטופים ואז הולך, חוזר, מתלונן , שורט מזרון וכאפות. כשמבריחים אותו הוא חוזר. הוא פשוט משועמם?

סליחה על השאלה אבל: להחזיר לו כאפה? מה עושים?

אני עייף.

פורסם

ברוך הבא לשלב המעצבן של החתולים!

כל החתולים שלי עברו את השלב הזה.

החתולה המבוגרת מבין השלושה, ראתה קרוקס במידה 45 רודפת אחריה. אחרי כמה פעמים שהקרוקס פגע בה (לא בעוצמה), היא למדה שברגע שהיד שלי יורדת למטה, זה הזמן לברוח. (ואז היא הייתה מייללת מהמטבח! :evil: )

החתול האמצעי, ננעל בחדר עבודה למשך כל הלילה וכנ"ל הגורה שעכשיו בת 6-7 חודשים.

בעיקרון אין ממש פיתרון לתופעה.

כמו שהמליצו, לסגור את הדלת או לסגור את החתול באחד החדרים זה הפתרון היעיל ביותר!

החדשות הטובות הן, שזה עובר בשלב מסויים.

אני שמתי לב שאפשר לדחות את השעה שבה הם מתחילים ע"י משחק של כ10 דקות (סמן לייזר זה אחלה דבר!!) ואז האכלה במשהו טעים (אוכל יבש+ אוכל מקופסת שימורים) בשעה מאוחרת ככל שניתן.

אצלי זה דחה את שעת היללות מ3-4 בבוקר לסביבות 5-6.

בהצלחה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

החתולה שלי ז"ל הייתה עושה את זה עד הימים האחרונים שלה (הייתה בת 16).

אין מה לעשות, לא יכולתי לנעול אותה בחדר אחר כי הייתי שומע את היללות שלה והיה כואב לי עליה :cry:

למזלנו השעות עבודה של החיים בבית פשוט הסתדרו עם ההתנהגות הזו.

אני הייתי הולך לישון ב1 בלילה ואבא שלי היה קם ב5-6 בבוקר, ככה שלא היה הרבה זמן שהיא "לבד".

בוקר אחד היה שיא, התעוררתי וגיליתי שהגוש שומן הפרוותי הזה (שקלה 9 קילו בימים הטובים שלה :-P ) נרדם לי על הראש והיא לא רצתה לזוז :x

דרך אגב, היה לה איזה קטע ללכת לישון בנקודה על המיטה שהכי תפריע לי להיכנס וכשהייתי מזיז אותה היא הייתה תוקפת אותי ועוזבת את המיטה בסוף, אני עד היום בטוח שהיא הייתה עושה את זה דווקא :shock:

אני מתגעגע :cry:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...