Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב יוקרה לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברצוני לשכור רכב ביום חתונתי. ממה שבדקתי אתרי החברות לא מספקים תשובות לשאלות ובטלפונים מפנים אותי מנציג לנציג ללא מתן תשובות מדויוקות ופרטים מדוייקים.

כרגע אני לא יודע אם אני מעוניין בג'יפ, או ברכב מנהלים כזה או אחר.

האם משהו שכר רכב שכזה לאחרונה, מה הן החברות המומלצות, ומהו טווח המחירים להשכרת רכב שכזה ליום אחד?

אשמח אם תפנו אותי, וגם תמליצו על רכב נוח אך לא במחיר מוגזם.

מועדים בשמחה, וגמר חתימה טובה!

אין צורך בחתימה....

פורסם

כאשר אני התחתנתי לפני כמה חודשים גם כן חיפשתי רכב, החברה היחידה שמצאתי שיכלו להתחייב על סוג הרכב והצבע היו: אוטו שי.

הרכב היה שברולט מליבו.

משהו כמו 800 שקל ליומיים.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

לא ממש תשובה אבל המלצה חמה. אלה אם כן אתם חולמים על רכב מסוים מאוד -ישן או לימוזינה או משהו מיוחד ממש, אני ממליץ לוותר על ההוצאה המיותרת הזאת -אף אחד לא רואה את הרכב ולאף אחד זה לא מזיז -פשוט קחו רכב גדול מספיק ונוח להכיל את כלה ושמלתה מחבר או בן משפחה ,אם אין לך רכב משלך ותגמורו עניין.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מטצרף ל-koka ואף מרחיב:

גם כך אתם מבזבזים הרבה כסף על החתונה - חבל להוציא הוצאה מיותרת.

גייסו בן משפחה שיש לו רכב מרווח וקצת זמן פנוי - ובקשו ממנו להוביל אתכם. כך תשבו בנוחות, תשמרו על הגיהוץ לצילומים ולטקס, ויהיה מי שיחזיר אתכם הביתה בשלום גם אם תשתו קצת יותר מדי אלכוהול.

אני אגלה לך סוד קטן - אותי ואת אשתי הוביל קרוב משפחה ברנו 19 החדשה שלו (זה היה לפני כ-23 שנים). אפילו רכב צנוע זה הספיק כדי להוביל אותנו בנוחיות לצילומים ולאולם, והגענו רעננים עם בגדים במצב מצויין.

ושיהיה במזל טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשכרו סקודה סופרב - הרכב האולטימטיבי לחתונות, הכי נוח והכי פרקטי.

גם רכב גדול וארוך שמשדר 'יוקרה' לאורחים שלא מבינים במכוניות (~95% מהאורחים) וגם מאוד מרווח מאחורה כדי שלא תתקמט חס וחלילה שמלת הכלה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
לא ממש תשובה אבל המלצה חמה. אלה אם כן אתם חולמים על רכב מסוים מאוד -ישן או לימוזינה או משהו מיוחד ממש, אני ממליץ לוותר על ההוצאה המיותרת הזאת -אף אחד לא רואה את הרכב ולאף אחד זה לא מזיז -פשוט קחו רכב גדול מספיק ונוח להכיל את כלה ושמלתה מחבר או בן משפחה ,אם אין לך רכב משלך ותגמורו עניין.

מטצרף ל-koka ואף מרחיב:

גם כך אתם מבזבזים הרבה כסף על החתונה - חבל להוציא הוצאה מיותרת.

גייסו בן משפחה שיש לו רכב מרווח וקצת זמן פנוי - ובקשו ממנו להוביל אתכם. כך תשבו בנוחות, תשמרו על הגיהוץ לצילומים ולטקס, ויהיה מי שיחזיר אתכם הביתה בשלום גם אם תשתו קצת יותר מדי אלכוהול.

אני אגלה לך סוד קטן - אותי ואת אשתי הוביל קרוב משפחה ברנו 19 החדשה שלו (זה היה לפני כ-23 שנים). אפילו רכב צנוע זה הספיק כדי להוביל אותנו בנוחיות לצילומים ולאולם, והגענו רעננים עם בגדים במצב מצויין.

ושיהיה במזל טוב.

אני לגמי איתכם, אין לזה שום משמעות.

לרמי הוצאה מיותרת.

פורסם

אף אחד, אף אחד, אף אחד מהאורחים לא מתעניין באיזה רכב החתן כלה הגיעו. אף אחד.

קחו ברלינגו/ פיג'ו פרטנר/ פורד קונקט או רנו קנגו. הרכב הכי פרקטי שאפשר לקחת ליום כזה

מזל טוב

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כמו שאמרתי בתגובה בשרשור דומה ובדומה למה שכבר נאמר כאן --

לחתונה שלי נכנסתי עם אשתי בדהרה עם 206CC וגג מקופל. אף אחד, חוץ מחבר שלי (שהיה בעל הרכב), לא זוכר באיזה מכונית הגענו.

תבקש מחבר/קרוב עם אוטו מרווח וחדש שיהיה הנהג שלכם לאותו יום.

פורסם

שיהיה במזל טוב!

מצטרף לקודמי - לא באמת חשוב באיזה רכב הגעת.

העיקר שיהיה לך ולכלה העתידית נוח ומהנה!

שוב מזל טוב, שנה טובה וחתימה טובה

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

אני אענה לשאלתך...

באלדן ראיתי אינפיניטי G37 לפני כמה ימים.

נסה אצלם.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
תשכרו סקודה סופרב - הרכב האולטימטיבי לחתונות, הכי נוח והכי פרקטי.

גם רכב גדול וארוך שמשדר 'יוקרה' לאורחים שלא מבינים במכוניות (~95% מהאורחים) וגם מאוד מרווח מאחורה כדי שלא תתקמט חס וחלילה שמלת הכלה.

+1

מצטרף להמלצה.

הסעתי בסופרב חבר טוב שלי שהתחתן, מרווח בטירוף במושב האחורי, תענוג לחתן ולכלה שמצליחה להיכנס ולצאת מהרכב הזה גם אם השמלה בגודל של מכונית.

• תוכן חדש...