Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ויש הבדל עצום ביניהם? או שהם בדיוק אותו דבר?

לא. גם אם ישנו הבדל, הוא כנראה יהיה לטובת ה2008, כך שכנראה אכן בדקת דגמים שונים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב חברים אז ככה. היום הבאתי את האוטו לבדיקה והיו לו המון ליקויים. לכן החלטתי לוותר על האוטו הזה. כנראה שיש לו המון בעיות.

יש עצות לגבי יונדאי גטס 2008 ידני?

תודה

פורסם
לכן החלטתי לוותר על האוטו הזה. כנראה שיש לו המון בעיות.

האם כוונתך שירדת מפיאט בגלל שבדקת פיאט אחת ונפלת על רכב עם ליקויים רבים??

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם כך אל לך לקנות רכב. לטויוטה יש בעיות שאסי, ראיתי אחת מרוסקת.

בכל הפולקסווגן החלונות נופלים וזה לא שווה את הכסף.

ביונדאי של ההורים שלי היה חור ברדיאטור לפני 3 שנים. אסור לגעת ביונדאי.

חפש גרנדה פונטו אחרת. מצאת רכב עם ליקויים? בעיה של המוכר, תמצא לך אחד שמור יותר.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הסיבה לכך שוויתרתי על הפיאט היא מכיוון שרוב המוסכניקים שאני מכיר אמרו לי לא להתקרב לאוטו הזה יותר ואומרים שיש לו המון בעיות. למרות שחלק אומרים שלא. האמת הרגשתי קצת מיואש מבחינה שאני לא מוצא אוטו מתאים ומבואס כי ממש התרשמתי מהאוטו הזה והתלהבתי כי סוף סוף מצאתי אוטו אחרי המון זמן שמתאים לי מבחינת מראה החיצוני שלו.

אכן, אף אחד לא אמר שזה יהיה קל למצוא אוטו. אני פשוט לא יודע למי להקשיב. אומרים יונדאי גטס אמינה אבל זוללת בדלק, פיאט חסכונית וגם אמינה, למרות שזה האוטו השני שמצאתי שיש בו ליקויים.

אז אני קצת צריך כיוון.

פורסם

אתה צריך לגשת למגרש נורמלי כמו אוטו דיל, שם משתדלים לא לקנות זבל.

אתה צריך לגשת לחברת ליסינג ולחפש שם גרנדה פונטו שתתאים לך, לא לכתת רגליים בין מוכרים פרטיים.

לכל מגרש מסודר\חברת ליסינג יש בדיקה שנערכה לרכב, היא כמובן נקייה יותר מהמצב האמיתי אבל בכ"ז נותנת אינדיקטור.

אני ממליץ לגשת לשם ואז להתחיל לבדוק.

אה, ורכב לא מתקנים אצל "מוסכניק". רכב מתקנים במוסך מורשה של החברה, שם יודעים להתעסק איתו ומסדרים אותו כדי שלא תחזור כל שבוע עם תקלה אחרת.

פורסם

יש בפורום בחור מראשל״צ שמוכר גרנדה פונטו בעלת מנוע 1400. הרכב נראה שמור,, שווה לבדוק

פורסם

וואלה, והאם יש עוד מגרשים/ליסינג טובים שאתה ממליץ על?

יש בפורום בחור מראשל״צ שמוכר גרנדה פונטו בעלת מנוע 1400. הרכב נראה שמור,, שווה לבדוק
נשמע טוב אבל אני מחפש רכב בעלת מנוע 1250. תודה בכל זאת
פורסם

ה1400 מאובזר טוב יותר עפ״י מיטב ידיעתי, לא חזק בהרבה ולא צורך יותר דלק. איזו סיבה יש ללכת על הגירסא החלשה?

פורסם

אתה יכול לשלוח לי לינק או שרשור שלו.

מה הגיר שלו? אוטומט או ידני?

אכן חזק בהרבה אבל לפי נתוניו בצריכת דלק שלו היא הרבה יותר גבוה.

צריכת דלק אמיתית של ה1250: 14.68

צריכת דלק אמיתית של ה1400: 13.74

פורסם

צריכת הדלק של 1400 גבוהה יותר (לא בהרבה) ובד"כ ה-1250 זולות יותר כי הן במקור מהשכרה, מה שמבטיח לך הנחה של 27% מהמחירון לפני שהתחלת לדבר. זה גם עניין לחשוב עליו.

פורסם

ד"א, רעיון איך לדעת אם פיאט שמור. אני למשל קניתי משלמה סיקסט רכב שהיה ליסינג. אני משער שהנהג שנסע עליו במשך כשנתיים לפני לא התעסק הרבה עם מחשב הדרך. הצריכה הממוצעת על הצג הייתה 5.8 ליטר למאה קילומטר. זה נתון טוב, וזה אומר שהנהג שנסע עליו לא קרע את המנוע ונסע באופן רגוע. כרגע, למרות שאני גר באזור מאוד הררי, הצריכה הממוצעת 5.6

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

לא ממש מסכים איתך,והרכב עבר טיפולים,וכן קרעו,איך זה ישפיע על הצריכה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי, אני לא יודע מי הם המוסכניקים שאמרו לך להתרחק מהרכב. אני נהגתי 4 שנים על פונטו ונוסע על פונטו איבו 2012 ידנית בתקופה האחרונה. הפיאט אכן רגישה לטיפולים, אך עם תטפל בה כמו שצריך ובזמן הרכב יפגין אמינות מופלאה במחיר מאוד זול ביחס למתחרות מאירופה. תצרוכת הדלק ברכב שלי נעה בין 1 ל-12.5 ל-15, כאשר רוב הנסיעה היא בפקקים. מערכת ה-Start And Stop חוסכת לא מעט אם כי יש כאלו שלא יתחברו אליה (ניתן לבטל בלחיצת כפתור). אני כעת מוכר את הרכב כי החלטתי לחזור לרכב ספורט. אגב, מצב השוק כרגע לא מזהיר וגם אני מודע לעובדה שאני אאלץ למכור מתחת למחירון, ככה שהדבר פועל לטובתך. דווקא בתקופה כזו לא הייתי רץ לרכוש רכב מהשכרה, אלא מתמקד ברכב פרטי אותו ניתן לקנות מתחת למחירון ולהיות שקט. אגב, ממליץ לך לחפש רכבים (כמו שלי אהמ) שיש להם עוד אחריות. הרבה מכוניות נמכרו מ-2009 עם 3 שנים אחריות, מה שאומר שאם טיפה תעלה את הרף לכיוון ה-45-50 אלף ש"ח תוכל גם לרכוש איבו עם אחריות לכשנה+-

Lexus CT200H

פורסם

סתם שאלה שעולה אצלי למקרא תגובתך ( וגם סתם ענין של הגדשת הסאה שכן כמעט כולם, כשמדובר במכוניות אירופיות מול משהו מהמזרח, ישר אומרים רק תטפל בזמן אח שלי ), אם טיפלת באוטו שלך כמו שצריך ועל פי הנחיות היצרן וכך זה נראה, כיצד אנחנו מגיעים למסקנה שהאוטו הזה רגיש להעדר טיפולים כאלו, בניגוד נניח לאחרים ואם לא טיפלת בו כמו שצריך שאז למסקנתך יש רגליים, איך אנחנו עדיין יודעים שהאחרים מחוסנים טוב יותר בענין הזה. בקיצור, לא רק שאני מבולבל, אלא שאם אני למשל מחפש פיאט כזו, אני מיד "יורד" מהאוטו הקפריזי והעדין הזה ובאמת הולך לחפש איזו יונדאי גץ חסונה במקום.

• תוכן חדש...