Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור רכשתי רכב מחברת קרסו, לפני כחודש...

בבדיקה התגלו 2 צמיגים אחוריים פגומים

סוכם להחליפם.

אחד העובדים נשלח לעשות זאת, וחזר אלי ואל הסוכן מכירות עם הקבלה על החלפת שני צמיגים אחוריים.

בהסכם רכישה צויין שהוחלפו 2 צמיגים אחוריים + חיישני רוורס מתנה (תודה באמת)

היום נסעתי בכביש שהיתה לי אפשרות לעלות ל 110 קמ"ש והאוטו פשוט רעד,היד שלי רעדה בצורה כזו שלא יכלתי להחזיק בהגה,פשוט העיף לי אותה.

נבהלתי,הורדתי קצת מהמהירות,ושאלתי את השאלה הזו בפורום מסויים - ענו לי שני אנשים מאד נחמדים שכדאי לי לעשות איזון יכול להיות זו הבעיה (בזכותם נסעתי לפנצ'ריה)

כשהגעתי לפנצ'יריה אחד העובדים הסתכל על הצמיגים מאחורה,בזמן שאני מחפש בשלט כמה עולה לי לעשות איזון

ואמר שיש פה סכנת נפשות,ששני הצמיגים ישנים,אחד משנת 2008 ואחד משנת 2006, ההוא משנת 2006 יש לו מדרגה והוא כולו סדוק ויבש ואמר שבכל רגע הצמיג הזה עומד להתפוצץ

אמרתי - אין מצב בעולם! הרי החליפו לי את הצמיגים! איך זה יכול להיות?

בקיצר צלצלתי לסוכן שהיה מאד נדיב כשרכשתי את הרכב....ואמר שהוא יברר לי את זה,ולא חזר אלי,ושוב צלצלתי,ולא חזר אלי

ושוב צלצלתי כעבור שעתיים (אמרתי לו שאני רוצה לטפל בבעיה לפני החגים אי אפשר לנסוע ככה)

אמר לי שאין מה לעשות,שאני אלך ואתקן את הבעיה לבד.

אמרתי לו איך זה יכול להיות?!?!?! הרי אתם באמת שילמתם על ההחלפה! לא אכפת לכם שאתם עובדים עם גנב או עם מישהו לא מקצועי?

כנראה - שהוא החליף את הצמיגים היחסית חדשים שהיו מקדימה,בצמיגים חדשים אחרים

הסוכן אמר לי שאין מה לעשות,הוא לא יכול לעשות כלום,וזהו אין לו פתרון

אמרתי לו שיכולתי לההירג היום בגלל שטות כזאת! ענה לי שמבחינתם הם נתנו לי 2 צמיגים חדשים,וזהו נקודה,העניין סגור ונעול!

אמרתי לו שהוא נתן לי 2 תמורת 2 טובים! תמורת 2 חדשים אחרים והטעות הזו יכלה לעלות לי ולחברה שלי בחיים!!

ונשארתי עם 2 צמיגים יבשים ופגומים בצורה שלא תתואר.

ואני כולה מבקש שיחליפו לי מאחורה כי מבחינתי זה לא הוחלף.

לא רצה לטפל בי, לא רצה להעביר אותי למנהל,וזהו,ככה השיחה הסתיימה.

נסעתי לפנצ'יריה וקניתי 2 צמיגים טובים. ופשוט מעליב כל היחס הזה ועל טעות כזו יכלתי לשלם יותר מהסכום של ה 2 צמיגים. (רצוי לציין שהם נותנים צמיגים זולים מאד,ולא אכפת לי,לפחות תתנו את מה שמגיע לי)

פשוט גועל נפש, אני החמאתי להם, ואף המלצתי לקרוב משפחה לקנות מהם,ומהסוכן הזה, וכבר אחרי החגים הקניה הזו תוכננה לצאת לפועל.

אבל עכשיו הם באמת איבדו לקוח פוטנציאלי,וגם אותי,ורצוי שתדעו כולם איזה חוסר מקצועיות לעבוד עם מוסכים בשקל ואחרי זה גם לא לתקן את הטעויות שהם עשו , למרות שלא באתי בטענות וצעקות שהטעות הזו יכלה לעלות לי בחיים. רק ביקשתי שיתנו מה שמגיע לי. ושיבדקו טוב טוב עם מי הם עובדים

כמובן התשובה היתה שהפנצ'ריסט ההוא אמין מאד ושהם עובדים איתו שנים ובלה בלה בלה

גול נפש,ושוב,גועל נפש.

זו רשלנות. ואני לא חזיר שמתלונן וחושב שמגיע לו הכל

אבל כאן,חוץ מלבדוק את הקבלה,לא יכלתי לעשות אחרת, בצמיגים אני לא מבין.

חבל שקרסו הורסת לעצמם בגלל דברים כאלה, ואפילו לא האשמתי אותם, רק הבהרתי שהיתה כנראה אי הבנה ,והמוסך ששילמו לו והוציא להם קבלה פשוט שקרן! או חסר מקצועיות! וזו רשלנות ,רשלנות שיכלה להסתיים רע.

אז להתווכח איתי שאני צריך גם לשלם על 2 צמיגים בעצמי?

נ.ב

אני מאשים את עצמי שלא הורדתי במחיר על שלט אזעקה ומפתח,שהיתי צריך לשכפל כי הם נותנים רק אחד (600 שח)

על מצבר (800 שח)

על זה ששלחו אותי עם מיכל כמעט ריק הביתה,בעת רכישת הרכב (350 שח)

ורפידות לא מתאימות שישבו ברכב ועשו רעש בעת הנסיעה (הסוכן אמר שזה מהכלים מאחורה) (עוד 400 שח)

ועכשיו גם צמיגים (650 שח)

סה"כ - 2800 שקל, איזה יופי הא?

הבלגתי

וכמובן גם על המערכת סטריאו המובנת,שהעיינית שלה ככל הנראה לא עבדה,וביקשתי שיטפלו בי במסגרת האחריות,וכמובן הנציג לא חזר אלי.

עינית של הרדיו דיסק - הצעת מחיר הכי זולה שקיבלתי זה 550 שח

סך הכל הסתכם ב שי3350

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט חבורה של נוכלים. מזל שיש פורומים באינטרנט - ככה אחרים ילמדו להתרחק מהם כמו מאש.

לפי הסיפור שלך נשמע שהם לא מקצועיים ברמות קשות או אפילו רמאים ממש.

לצערי במצב שנוצר כנראה לא תראה את הכסף בחזרה, אבל לפחות שילמת דמי לימוד יחסית בזול.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

נשמע מאוד מוכר.

עברתי חוויה דומה.

מחלקת המכירות שלהם-אצלי זה היה בחיפה, פשוט מוכרים וזורקים, וזה לא סתם איש מכירות, אצלי מנהלת המכירות בעצמה התנהגה בצורה מחפירה.

יש המון שרשורים בנושא על המכירות-טרייד אין שלהם.

מעניין איך יגיב הפעם הנציג שלהם בפורום.

חבל.

פורסם

תמיד חשוב לוודא אילו צמיגים שמו לך ולא להסתמך רק על קבלות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלא נדבר כמובן על השנה אחריות שהובטחה לי בעל פה ולאחר שראיתי את טופס האחריות נאמר שם שהאחריות תקפה לרכב עד 6 שנים על הכביש , והרכב באמת יהיה בפברואר 6 שנים על הכביש , כך שגם אחריות (לא שיש לי מה לעשות איתה אם הם לא באמת רוצים לטפל בי) זה היה בלבול שכל והטעיה חמורה. (גם על זה שתקתי)

אבל כמה אפשר? כשמדובר בחיי אדם ועל חוצפה שעוברת כל גבול זה כבר בלתי נסבל

תסלחו לי קרסו, אבל יצאתם באמת לא בסדר.

פורסם
תמיד חשוב לוודא אילו צמיגים שמו לך ולא להסתמך רק על קבלות.

אני יודע שלא תופסים אדם בשעת צערו אבל צריך להדגיש את מה שציטטתי כאן - אתה מקבל מהם אוטו שנטען שהוחלפו לו זוג צמיגים אחוריים ואפילו לא בודק שהם אכן הוחלפו? אולי להם לא אכפת מהחיים שלך, אבל נדמה שגם לך הם לא ממש מזיזים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא יודע לבדוק צמיגים, אני יודע לבדוק קבלות

ואם סבתא שלי היתה קונה רכב? אז גם עליה מוטלת האחריות לבדוק את המנוע,ואת השמן ואת הפלאגים ולהיות מוסכניקית?

איזה שטויות אתה מדבר

ובשורה התחתונה לא באתי בטענה של תחזירו לי על הסכנת חיים

אמרתי שיתקנו לי את התקלה שקרתה ושיחליפו לי בבקשה,רק,אבל רק את הצמיגים הפגומים,כי היתה להם פאשלה

גם לא בסדר?

פורסם

קובי, טכנית אתה צודק ל100%. על פי מה שכתבת נוצר רושם שניצלו את התמימות שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני איתן בדעתי שהמינימום שאתה צריך לעשות בתור לקוח חכם זה לבדוק שקיבלת מה ששילמת עליו. בשביל זה אתה לוקח למכון בדיקה ושם אומרים לך מה לא בסדר. אח"כ, כשאומרים לך "החלפנו", אתה מציץ חצי דקה לראות שהחליפו. תאמין לי שגם אם אתה לא מבין, צמיג מ-2006 כמו שתיארת היית רואה בקלות. אבל עזוב, אתה צודק - הם יצאו שקרנים ורמאים והם צריכים לשלם (ברצינות מלאה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

קלעת בול.

מה גם,שקניית רכב כרוכה בהרבה לחץ וכאב ראש, קניתי את הרכב לבד אני כולה בן 26,סטודנט , הכל היה מהר מידי,ביום אחד,סופשבוע, זה בנקים,טלפונים,הלוואות,בדיקות, זה עסק לא פשוט וזה כסף לא קטן, אני כן קפדן אבל הפעם האמנתי לקבלה ולא חשבתי שיכולה להיות טעות כל כך לא מקצועית שיחליפו לי 2 צמיגים תמורת 2 צמיגים טובים וכמעט חדשים,וישיארו לי את הפגומים.

היחס ,היחס מעליב, שתמורת 2 צמיגים נורא זולים הם מוכרים את עצמם ומתנהגים כך ללקוח. במיוחד שמדובר בצמיג שהוא לא פגום, אלא פגום פגום! החצי הפנימי שלו שלא ניתן לראות בעין כולו משופשף כמעט עד הסוף,אין לו בשר,והחצי השני מלא יותר,אך יבש עם הרבה סדקים.

מעליב וכן כואב בכיס להוציא,עוד הוצאה,ועוד הוצאה ועוד הוצאה,שכלל לא בניתי עליה והוצאות שהחברה אמורה לטפל בהן לדעתי. אז שתקתי ושתקתי ושתקתי.

עיצבנו אותי, וכשאני עצבני אז חבל לכולם על הזמן.

פורסם

אגב, הנציג התבכיין לי שזה לא פייר שאקבל עוד 2 צמיגים חדשים ,שכבר קיבלתי וזה לא משנה אם זה קדמיים או אחוריים (חחח)

מצחיק עד כמה שזה עצוב, למצוא את עצמי בסיטואציה מסביר לבן אדם שזה הבדל גדול לעשות סתימה בשן טובה, בטענת הרופא שיש לך סתימה,מזה משנה איפה,קיבלת סתימה? יאללה סע הביתה

ועדיין להישאר עם הבעיה.

הצעתי שלפחות יחזיר לי את הצמיגים הטובים שהוחלפו, או אפילו כל צמיג שיהיה לפחות שמיש לנסיעה...כמובן שנענתי בשלילה.

מבינים? היתי מוכן שיתן לי צמיג משומש!

היתי צריך שוב להוציא כסף על טעויות של אחרים,

שיהיה לכולם חג שמח ,מקווה שנלמד מזה רק לקח,לא לסמוך פה על אף אחד וחבל.

פורסם

זה אמנם יותר שרשור עצבים, אך כהמלצה לכל מי שרוכש רכב מהמגרשים הגדולים (ליסינג וכו'), וותרו מראש על "אנחנו נסדר את הכל" שכן אצלם זה הכל רק הכי בזול שאפשר. לכן, דרשו הנחה במחיר בהתאם למה שצריך להחליף ועשו זאת בעצמכם.

פורסם
אגב, הנציג התבכיין לי שזה לא פייר שאקבל עוד 2 צמיגים חדשים ,שכבר קיבלתי וזה לא משנה אם זה קדמיים או אחוריים (חחח)

הנציג היה צריך ללכת לפנצ'ריה שבו הוא החליף את הצמיגים ולעורר שם מהומה - כי הם האשמים האמיתיים. הם רימו גם אותך וגם אותו (כל זאת בהנחה והוא לא שיקר לך בפנים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...