Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מנסה להבין מאיפה הנזילה , אני מעלה תמונות מקווה שהן ברורות ...הרכב עבר 55K ועבר טיפול ב54K

ייש נזילה מאוד קטנה , התמונה הראשונה זה אחרי שהרכב עמד יומיים אבל עדין זה מטריד אותי ואני רוצה לתקן ...

זאת תמונה של השמן אחרי יומיים של עמידה

hfnyjg0jjmiz.jpg

מהאזור המסומן בעיגול אדום מגיעה הנזילה

amnfy3fgdtnk.jpg

wyjizmwnai23.jpg

להערכתי זה מגיע מהחלק הזה - הוא נמצא בין הקרטר לבין הרדיאטור וסמוך לפילטר שמן , יש עליו סימני הזעה של שמן אז ניראה לי שזה משם.

zimnizxwmyln.jpg

zgjhm2k1mmqd.jpg

פורסם

אתה חושד במדחס אך השאלה אם אכן מדובר בשמן שנוזל ממנו או למעשה שמן מנוע שניראה שנוזל מהמחזיר שמן קידמי של הטיימינג. כמה זמן קיימת הנזילה הנל? האם יוצא לך להשלים שמן מנוע? אם אכן זה ממחזיר השמן הקידמי מומלץ לסדר שלא ייגע עם הזמן ברצועת הטיימינג עצמה ויסכן אותה...

פורסם

הנזילה קיימת הרבה זמן, בערך 4 חודשיים. יש חוסר של שמן במנוע. לאחר טיפול 10000 שקיניתי את הרכב המדיד הראה שהשמן מלא (עד לנקודה השנייה) ועכשיו הוא בין הנקודה הראשונה לשניה.

עכשיו שכתבת שזה יכול ליהיות ממחזיר השמן אני נזכר שלפני כמה זמן עמדתי בחניה עם מכסה מנוע פתוח ונתתי גז די חזק בניוטרל וראיתי ממש טיפה עשן יוצא מתחת למכסה של הטיימינג.

פורסם

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות סט לטיפול טיימינג שכולל רצועה ומזיר שמן (צריך עוד משהו?) וכמה זה אמור לעלות ? עדיפות שיהיה מקורי סוזוקי.

מאזור המרכז.

פורסם

אם אתה מאיזור פ"ת גש לאוריגל חלפים באיזור התחנה המרכזית ברחוב בר כוכבא, יחסית זולים וחשוב יותר נחמדים מאוד. סט חליפי שלא אמור להיות איתו שום בעיה אמור לעלות בסביבות ה-250 ש"ח. מחזיר שמן זה עיניין של עוד כמה שקלים בודדים משהו כמו 30-40 ש"ח. על הדרך בדוק אם רצועות האביזרים נחוצות החלפה. בכל מיקרה החלפת טיימינג בסוזוקי האלה היא לא מסובכת במיוחד ואף כייפית ונוחה אך אם אין בידך את הכלים ומעולם לא ביצעת זאת גש לבעל מיקצוע מתאים.

פורסם

אני לא יעשה את זה לבד. מוסכניק יעשה לי את זה. אני מעדיף אבל לקנות סט מקורי. אתה יודע כמה אמור לעלות מקורי ?

ואני יגיד למוכר סוזוקי סוויפט שנת 90 מנוע 1.3 והוא ידע מה להביא לי או שפשוט כל הסוזוקי זה אותו סט ?

פורסם

דיברתי עם החנות חלפים שהבאת לי ויש להם סטים שעולים 150 עד 300 להכי איכותי (הוא אמר שהכי איכותי זה יפני).

ודיברתי עם מכשירי תנועה רצועה עולה 143 ומותחן 240 שזה יוצא 383 לסט מקורי .

אני מאמין שאני יכול להשיג עוד קצת הנחנה ממכשירי תנועה מחר , אז עדיף כבר לשלם עוד קצת ולקנות מקורי לא ?

אם אני מביא למוסך רצועה מותחן ומחזירי שמן והחלפת משאבת מים , כמה הוא אמור לקחת לי על העבודה?

ואצל הפרסי בתל אביב יש לו סט טיימינג ?

פורסם

ניראה לי אני יקנה חלפי , מה שחשוב זה שזה לא יהיה סיני נכון?

כמה מחזירי שמן אני צריך 1 או 2 ?

וכמה עולה בערך משבאת מים שתיהיה באיכות סבירה?

• תוכן חדש...