Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 דיזל מונית לשעבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי ביד 2 במודעה של הרכב הנ"ל. התקשרתי לבחור ממגרש המוניות לרכב יש 670k ק"מ והורכבו לו מנוע hdi 2.0 וטורבו מפירוק לפני חודש. ברור לי שזו התאבדות אבל עדיין- כמה הייתם משלמים על רכב כזה? הוא רוצה 10k בתור התחלה לדעתי אוכל להוריד אותו עוד 1500 ש"ח לערך.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב זה לא רק מנוע,מה עם הגיר ?תושבות, מערכת קירור,צינורות,בולמים,מתלים,קפיצים.

בק"מ הזה הבלאי לשאר המכלולים הוא עצום.מה מפתה אותך,המחיר ? :shock:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מחפש רכב דיזל קטן בתקציב נמוך. בעבר היה למשפחתי רכב כזה, לדעתי רכב כיפי לנהיגה בשילוב עם מנוע מעולה(hdi), והרבה מתחת למחיר השוק. למרות הכול כנראה שאני יסתפק בסקסו דיזל פשוטה..:-(:-(

פורסם

גם בחינם לא הייתי לוקח רכב שהיה מונית ובמיוחד רכב שעשה כמעט מיליון ק"מ.

אם אתה מחפש רכב דיזל אמין וטוב אני ממליץ לך מאוד ללכת על סקודה אוקטביה! אבל כמובן לא ממונית או משטרה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

A900, זה לא כימעט מיליון קילומטר, זה 670K ועד מיליון יש לו עוד 330K שזה בערך אורך חיי רכב רגיל.

colauti 9, אתה בהחלט צודק שהרכב הוא לא רק מנוע, אבל אם שאר המכלולים הוחלפו בזמן כמו שלא מאט נהגי מונית עושים, אז הם לא מהווים בעייה. אפשר לבדוק את כל הדברים האלה ואם הכל טוב, אני אישית לא רואה מניעה. במקום של פותח שרשור הייתי מחפש פאביה/פולו SDI משנתון הכי מתקדם שאפשר.

טורבו דיזל 2.0 ידני זה תענוג - צריכת סולר נמוכה והרבה מומנט. במחיר דומה אפשר לקנות מונית שלעבר שעשתה הרבה פחות ק"מ. אודומטר לא מראה לצערי הרב איפה הקילומטרים נעשו, אני מעדיף רכב עם הרבה ק"מ מחוץ לעיר מאשר רכב שנסע כל היום בעיר. המונית הספציפית כניראה עשתה את הרוב בעיר, לכן בגלל השחיקה החליפו מנוע. לא מאמין שעל 307 היה לנהג מונית הסדר נמל תעופה או VIP.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני רכשתי לפני מס' חודשים סיטרואן קסארה פיקאסו מונית לשעבר עם 600 אלף קילומטר ב7000 שח ויכול לומר היום שלא יכולתי לקנות יותר טוב.

הרכב מטופל ושמור על מנוע וגיר מקוריים. לא אוכל גרם שמן ולא מאבד טיפת מים. תצרוכת דלק בסביבות הליטר ל18 וים של מרווח באוטו.

מאושר עד הגג עם הרכישה. קניתי המון אוטו בכלום כסף.

אני לא הייתי נבהל מזה. כיף לצאת בהצהרות "לא קונה מונית לעולם" אבל כשיש לך תקציב מוגבל ואתה רוצה להשיג מקסימום לתקציב זו אופציה לא רעה.

בדוק שהאוטו שמור ומטופל. יש לא מעט נהגי מוניות שהקפידו על טיפולים נאותים ותהנה ממנוע חזק עם אחלה מומנט בשילוב התנהגות צרפתייה וגיר ידני וכל זה ארוז בתצרוכת דלק של אופניים.

תהנה...

פורסם

המונית עבדה באיזור טבריה, כך שאפשר לומר שרוב הנסיעות שלה היו בבינעירוני. לא יודע אם אני יילך על זה בכל מקרה אני יקפוץ להעיף מבט ולהתרשם, נעדכן בהמשך

פורסם

יש לי רכב כזה אחלה רכב מטוס ,כיף לנהיגה ,חסחוני (אם לא מתפראים) 1:17 הוא נרא קטן אבל ביפנים הוא ענק

אין יותר מידי בעיות. תבדוק שהוא לא מתחמם כשהוא עומד במקום בלי מזגן וגם תנסה את אותו סיפור בעליה.

אמרתה שהרכב בטבריה אז נסה בעליה מהמשטרה ועד לצומת פוריה (אני טבריני) לא אמור לעלות על 95 מעלות.

בדוק מתי החליפו מצמד (קצת יקר) אם החליפו חלקים בזמן ואתה לוקח אותו בפחות מ 10 שווה

פורסם
אני רכשתי לפני מס חודשים קסרה קיפאסו מונית לשעבר עם 600 אלף קילומטר ב7000 שח ויכול לומר היום שלא יכולתי לקנות יותר טוב.

הרכב מטופל ושמור על מנוע וגיר מקוריים. לא אוכל גרם שמן ולא מאבד טיפת מים. תצרוכת דלק בסביבות הליטר ל18 וים של מרווח באוטו.

מאושר עד הגג עם הרכישה. קניתי המון אוטו בכלום כסף.

אני לא הייתי נבהל מזה. כיף לצאת בהצהרות "לא קונה מונית לעולם" אבל כשיש לך תקציב מוגבל ואתה רוצה להשיג מקסימום לתקציב זו אופציה לא רעה.

בדוק שהאוטו שמור ומטופל. יש לא מעט נהגי מוניות שהקפידו על טיפולים נאותים ותהנה ממנוע חזק עם אחלה מומנט בשילוב התנהגות צרפתייה וגיר ידני וכל זה ארוז בתצרוכת דלק של אופניים.

תהנה...

יש פה משתמש בפורום שמכר אחת שנת 2004 ב-15K, ככה שלא קיבלת איזו הנחה משמעותית תמורת ההתפשרות על מונית.

וכן, זו התפשרות אחושילינג. לקנות רכב שנסעו בו אלפי אנשים, ועבד קשה מאוד כל חייו זה לא שוס אדיר.

אם אתה במצב שאתה לא יכול להרשות לעצמך להוסיף עוד 8K לקנות רכב, אז בטח גם לא תוכל לעמוד בתקלה שהיא מעבר לטיפול שגרתי בפיקאסו הזו.

פורסם

פחות מ50 אחוז מהמחיר שציינת זו לא הנחה?

כדי להוציא 8 על תיקון לרכב אתה צריך לגמור מנוע וגיר יחד וגם אז שר לצאת בפחות.

רכשתי רכב שטופל באהבה ומקצועיות.

בולמי זעזועים חדשים סרן אחורי חדש מהניילון, ברקסים חדשים, אינגקטורים של בוש חדשים, משאבת סולר שהוחלפה ועוד ועוד...

נכון, נסעו בו מליוני אנשים, אז מה?

הרכב שמור ומטופל ומאז רכישתו מלפני חצי שנה עוד לא הושקע בו שקל.

אני בספק אם הרכב שנמכר כאן ביותר מכפול היה מטופל כך.

ומבחינתי גם אם הוא ישבוק בעוד חצי שנה לא ממש יפריע לי...

לפותח השרשור, לפעמים צריך להתפשר.בגלל מגבלות תקציב או מגבלות אחרות...זה שכתוב מונית ברשיון לא בהכרח אמור להבריח אותך.

פורסם

השאלה היא איך תמכור אותו אחרי זה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני לא חושב שמי שקונה רכב בסכום כזה, מתעניין כל כך במה יקרה בעתיד עם מכירתו של הרכב :roll: רכב כזה בעוד שנה שנתיים שלוש, אתה יכול לנחש לבד מה יהיה הערך שלו...

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

לאו דווקא אמינה... וגם כשתהיה תקלה משמעותית התיקון יעלה יותר מפי שתיים מערכו של הרכב. לקנות מרסדס ישנה זה לא בעיה, אבל האחזקה שלה כואבת :?

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

• תוכן חדש...