Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם האאודי בקרשים מבחינת ירידת ערך ולדעתי אם אותה ירידת ערך אז עדיף במוו על אאודי כי היא יותר איכותית ואני מאמין שגם יותר אמינה למרות שהמנוע טורבו של אאודי 1.8 די אמין.

לNIMNIM תודה על ההצעה . אני בהחלט ישקול את זה.

שרך אגב אתמה מדבר מנסיון? האם זה בטוח שההפרשים של עלויות האחזקה בין 320 ל325 הם ממש קטנים?

סתם לדוגמא החלפת טיימינג האם זה לא יקר יותר במנוע 6 צילינדרים(הכל במוסכי היבואן כמובן)?

שמעתי על מישהו פה בבאר שבע שהחליף טיימיניג ב-8 צילינדרים 740 ב-15 אלף. האם זה המחירים גם ל-6 צילינדרים?

תודה

חגי

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפותח השרשור

אם אתה מרוויח 10K, גר אצל אמא ורוצה מכונית "שופוני" אתה לא מרוויח מספיק.

תצטרך כל חודש להוציא לפחות שליש מהמשכורת על הרכב וזה בלי "נפילות" שיכולות למצוץ ממך הרבה יותר.

אם כבר החלטת וזה סופי - קנה רכב שהמחירון שלו נחשב יציב שלא תתרסק עם ירידת הערך שלו כשתרצה למכור - ותאמין לי אתה תרצה!

רק בשביל פרופורציה כמה המכוניות האלה יקרות לאחזקה - משאבת הגה שהלכה לחבר בב.מ.וו 530 עלתה קרוב ל10 אלף ש"ח

לא יודע כמה סדרה 3 יכולה להיות הרבה יותר זולה

בהצלחה

חבר,אתה חופר

פורסם

בחיי -

אני מביט בשרשיר הזה ואני יכול לאמר שאני מבין את כל הצדדים.

אני גם כן עובד בתעשיית ההייטק - השכר החודשי אמנם קצת יותר גדול מזה של פותח השרשור אבל עדיין לא ממש בהרבה.

אני מחזיק היום - דירה שזה אומר משכנתא + מיסים, שני רכבים - האחד שני ליטר יפני משפחתי גדול, השני 1.6 צרפתיה אבל יש איזושהיא נחת של אחריות לבינתיים, ילדה (תינוקת) קטנה וחמודה

כמובן - אנחנו זוג ולכן יש עוד מקור פרנסה (כרגע בחופשת לידה)

ואם לאמר את האמת - המחשבות שלי מה אני צריך בכלל את הרכב שני ליטר לא מפסיקות לרדוף אותי ודווקא מדובר ברכב ממש נהדר שכבר נמצא אצלי שנתיים.

----- יש תקופה להרפתקנות בחיים ולדעתי, פותח השרשיר נמצא בה בדיוק עכשיו.

אתה יכול עכשיו להרשות לעצמך לעשות שטויות שכאלו ובפועל השכר שלך יאפשר לך להחזיק את הרכב.

אם יש לך בת זוג רצינית שבהחלט מסוגלת להסתדר עם האמא - הייתי אומר לך, אתה חי פעם אחת - תהנה!

אם אתה בכל זאת חושב לעזוב בזמן הקרוב - הסירה שלך הולכת לרעוד קצת כמו שאומרים והייתי מציע לך לקחת גישה מתונה יותר.

רכב יפני 2 עד 2.5 ליטר לדעתי תהיה בחירה הרבה יותר שפויה עבורך מאשר ללכת על רכב פרימיום.

הייתי מציע לך ללכת על הפשרה האולטימטיבית בנושא הזה - רכב שהוא זנב לאריות\ראש לשועלים כמו שזה נראה, סקודה סופרב. שווה בדיקה :wink: זה רכב שאתה אפילו יכול לקחת בליסינג ואז הדלק ללא הגבלה ואת הכמה עשרות שיש לך עכשיו אתה שם בצד בכדי שיצברו ריבית, אבל תשקול היטב את האפשרויות שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפותח השרשור

אם אתה מרוויח 10K, גר אצל אמא ורוצה מכונית "שופוני" אתה לא מרוויח מספיק.

תצטרך כל חודש להוציא לפחות שליש מהמשכורת על הרכב וזה בלי "נפילות" שיכולות למצוץ ממך הרבה יותר.

אם כבר החלטת וזה סופי - קנה רכב שהמחירון שלו נחשב יציב שלא תתרסק עם ירידת הערך שלו כשתרצה למכור - ותאמין לי אתה תרצה!

רק בשביל פרופורציה כמה המכוניות האלה יקרות לאחזקה - משאבת הגה שהלכה לחבר בב.מ.וו 530 עלתה קרוב ל10 אלף ש"ח

לא יודע כמה סדרה 3 יכולה להיות הרבה יותר זולה

בהצלחה

סידרה 5 משמעותית יקרה יותר לאחזקה מסידרה 3,

לגביי הטיימניג למנוע שש ציל' אין רצועת טיימינג,אלה שרשרת:-D.

Porsche 944 turbo

פורסם

לפותח השרשור,

אין הבדלים גדולים (אם בכלל למען האמת) בין ה-4 צילינדרים ל-6, למעט המנועים מדובר באותם רכבים עם כמעט אותם חלקים בדיוק.

ההבדל היחיד שתרגיש יהיה בצריכת הדלק, היא גבוהה יותר בנפח מנוע הגדול.

מצד שני ה6 צילינדרים יתן לך רכב שונה כמעט לגמרי מאותו רכב עם 4 צילינדרים (מנועים שונים שמגיבים ומתנהגים אחרת, וגם נשמעים לגמרי אחרת).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפותח השרשור: קיבלת כאן טיפ חשוב, ועוד בחינם ,מעובד הייטק שמספר לך קצת על החיים האמיתיים.

אני במקומך, במקום להוציא כספים על שופוני, הייתי חוסך כסף כדי להפסיק לחיות עם האמא.

אבל מי אני שאכנס לך לחיים?

לדעתי, זו הרפתקה די רצינית, לרכוש רכב שממותג גבוה, גם אם מחיר הרכישה שלו יחסית נוח.

בהצלחה

פורסם

לדעתי - עלות הדלק, ביטוח וטיפולים היא שולית (בהנחה שהרכב לא מתפרק). העלות העיקרית היא ירידת הערך.

בנסועה ממוצעת, ההבדל בעלות אחזקה בין רכב עם מנוע 1.6 לבין מנוע 2.0 ובין 2.0 ל-2.5 היא די זניחה ולא צריכה להוות שיקול בכלל.

פורסם

שכחתי לציין שגם החברה מכניסה משכורת (מינימום)וכשנעבור לגור יחד אז היא גם תשתתף בהוצאות הבית.

דבר שני שלא ציינתי זה שאני גר בדרום ואצלנו זול משמעותית לגור מאשר במרכז במיוחד אם אני הולך לגור באופקים ששם גם אני יזוכה כל חודש ב-2000 ש"ח מס הכנסה.(כלומר נטו יגדל ל-12).

בענייין ירידת הערך אני לא חושב שהבמוו תרד יותר מהאיביזה המזורגגת הזאת שירדה לי כל שנה 20 אחוז.

כאמור קניתי ב-115K וכרגע מחירון לוי יצחק משוקלל ל98אלף קילומטר הוא 57K ש"ח.

כלומר ירידת ערך של 1250 כל חודש במשך 4 שנים.

ההנחה שלי שבמוו תרד בערך אותו דבר (20 אחוז לשנה) ואם רכב 325 שנת 2006 עולה 105K אז ירידת ערך שך 1200 לחודש היא הגיונית לחלוטין ונסבלת שכן 4 שנים שאני מסתדר עם זה באיביזה.

הפחד היחיד שיש לי זה מתקלות אבל כמו שאתם אומרים אם הרכב שמור ונגיד יד 2 ועבר בדיקה ב-100 אחוז אז אין מה לדאוג יותר מדי. אני מתכוון לטפל רק בחברה ולקנות כב שטופל רק בחברה עם ספר טיפולים מלא.

תודה לכולם על התגובות

פורסם

אם אתה קונה, אין לך מה לגעת בA4 מהשנים האלו. זה אוטו בינוני במקרה הטוב.

אבל הנה עוד רעיון - לא יודע אם כבר הוזכרה כאן, אבל מה לגבי A3? זו מהדגמים הנוכחיים (8P נדמה לי). נראית טוב, מותג יוקרתי, תא נוסעים איכותי, ואם תיקח מנוע 2.0T גם יהיה מעניין. אחזקה שפויה יותר מהב.מ.וו, אוטו חדש וחזק יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חגי,

חברה יכולה לבוא, חברה יכולה ללכת - אתה לא יכול לבנות מסביב לזה תכניות.

גם אשה יכולה לבוא וללכת רק שהיא תקרע לך את הצורה אם אתה תגרום לה ללכת :-D

אני זוכר שבערך בגיל 25 חזרתי לגור בבית של אמא אחרי שנפרדתי מחברה והייתי במצב כלכלי ונפשי מאוד ירוד ואח"כ בגיל 28 באמת שוב עזבתי את הבית עם מישהי שלימים הפכה להיות אשתי והאמא של הילדה שלי, שהיום אפרופו - גורמת לי להביט על כל דבר שנחשב ל"רכוש" כמשהו כל כך משני.

תיקח בחשבון שאם האשה מרוויחה שכר מינימום - היא לא פעם תפתח קנאה ביכולת הכלכלית שלך ואם אתה תחשוב שברגע שאתם תעברו לגור ביחד היא לא תרצה להנות מהרכב לצרכים שלה - אתה טועה טעות מרה מאוד! רוב הסיכויים שאתה אפילו תיאלץ לחלוק אותו איתה או לוותר על הרכב לחלק מהשבוע.

במשך שלוש שנים אני הייתי לוקח את הקורולה ואת אשתי לעבודה שלי ביפו, היא היתה לוקחת משם את הרכב וממשיכה לעבודה שלה ברמת החי"ל ובערב חוזרת לאסוף אותי ואנחנו היינו חוזרים הביתה ביחד!

אח"כ התחלתי באמת לעבוד בהייטק ואז ישר לקחתי רכב ליסינג בכדי שאף אחד מאתנו לא יאלץ לעלות על תחבורה ציבורית שוב (היו פיגועים באותה תקופה והייתי מאוד לא שקט, לשנינו היו אוטובוסים ישירים לעבודה וסדירים מאוד).

למה אני מספר לך את זה? בכדי לתת לך עוד נקודת מבט על איך החיים יכולים להראות - אתה כרגע ב"מצב עבודה" שהיא לחלוטין "רווק" ובאמת - אתה לא יודע כמה זה הולך להשתנות.

לדעתי - כן, תעשה את זה, תקנה רכב יפני 2 עד 2.5 ליטר או אפילו תקנה את הבמוו אבל תזכור דבר אחד, אם אתה אוהב את החברה ואתה רציני לגביה - תחשוב גם עליה ועל הנוחות שלה.

הדיעה שלי היא - אם זה שווה משהו - תשאיר לחברה את האיביזה ותיקח לך בשביל ההרפתקאה רכב מנהלים לשלוש ארבע שנים בליסינג, מקסימום תחזיר ותמשיך הלאה לרכישת הבימר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא הייתי מרגיל את החברה לרמת חיים גבוהה לא משנה כמה היחסים רציניים. אם הוא יחליט להיפרד ממנה זה יהיה כמעט בלתי אפשרי כי היא תפתח תלות כלכלית מוחלטת. בחורה לא תסכים לחזור לאוטובוס אחרי BMW. נשים לא מסוגלות לחזור אחורה מבחינה כלכלית.

פורסם

אני לא הייתי מרגיל את החברה לרמת חיים גבוהה לא משנה כמה היחסים רציניים. אם הוא יחליט להיפרד ממנה זה יהיה כמעט בלתי אפשרי כי היא תפתח תלות כלכלית מוחלטת. בחורה לא תסכים לחזור לאוטובוס אחרי BMW. נשים לא מסוגלות לחזור אחורה מבחינה כלכלית.

איזה שטויות :)

בכל אופן השרשור הזה גלש משרשור ייעוץ לרכישת רכב לשרשור ביחסים וחומר.

עצה נופסת,היא שתקנה סידרה 3 ממודל E46(מודל אחד לפני )שתעלה לך כמה עשרות אלפים פחות אם לא חצי מסכום הרכישה,

תלוי בשנתון.קח גם תחסוך ברכישה,ולדעתי גם בתחזוקה. (ביטוח,טיפולים,פחות אלקטרוניקה)

Porsche 944 turbo

פורסם

זה כל כך שקוף שאתה רואה קריס רוק!

תשים לב למשפט - "אני לעולם לא א@$##@ מישהו בבית של אמא שלו שוב לעולם!" זה מגיע יותר גבוה בסולם הדרגות מרכב :)

ג-ד-ו-ל

http://www.youtube.com/watch?v=IiSKxw2B2PU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא מבין אותכם ?!

ביקשו ייעוץ לגבי רכב,לא לגבי תוכניות להמשך החיים.

יש גבול,אם הייתי פותח השרשור כבר מזמן הייתי מקבל עצבים,אבל

אני זה אני ;)

פורסם
אני לא מבין אותכם ?!

ביקשו ייעוץ לגבי רכב,לא לגבי תוכניות להמשך החיים.

יש גבול,אם הייתי פותח השרשור כבר מזמן הייתי מקבל עצבים,אבל

אני זה אני ;)

אתה צודק ולכן תוכנית המנטורינג תפסיק כאן ונחזור לדבר על מכוניות פוזה ב100K.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...