Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן חשבתי גם על GTI 2007 אבל אני לא יודע מה אני יעשה עם כל הכח הזה של האוטו במיוחד שכל חור יש ניידת עם דבורה.

דבר שני ה-GTI עד כמה שידוע לי מתודלקת ב-98 (אפשר 95?) .

אני רוצה אוטו איכותי שאני לא ישמע את הרעש של המנוע מבפנים ולא ישמע פלסטיקים רופפים ובגלל זה בא לי על הבמוו 320 שהיא גרמנית כמו שצריך. ה- GTI גם איכותית כזאת? היא משמעותית איכותית מהאיביזה מבחינ הרכבה ובידוד רעשים?

תודה

GTI בהחלט איכותית מאיביזה.

והרכב לא פרוע, אפשר לנהוג בו גם באופן מתון.

לדעתי בהחלט תהנה.

106GTI - Deus ex machina

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מאוד תהנה מה GTI, מה עוד שעלות האחזקה שלה זולה בצורה מפתיעה.

בעניין הדלק, אין בעיה עם 95.

מה שיפה ברכב הזה שאתה יכול לנהוג בו כמו משפחתית עם כל היתרונות של הדבר, אבל אתה גם יכול לצאת לסשנים של נהיגה ספורטיבית מלאי אדרנלין. זאב בעור כבש.

לא ברור לי בשביל מה אתה צריך אקורד,

בקשר לבימר - בדוק עלויות ביטוח וטיפולים. אני שוקל 325 כרכב הבא ובינתיים לפי המספרים שאני מקבל - זה כמה סדרי גודל יותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
במקום לקנות BMW/אקורד תצא מהבית של אמא. האטרקטיביות שלך בעיני המין הנשי תשודרג פי כמה וכמה.

זה לא יעזור לי אני תפוס כבר 4 שנים .

תודה בכל אופן

פורסם

לאייל אני לא צריך אקורד או במוו. אני רוצה אקורד או במוו.

זה לא שאלה של למה אני צריך אלא למה אני רוצה. אלו הם שתי מכוניות עם נוכחות גבוהה יותר משל GTI (ככה אני חושב לפחות ) . ובא לי גם אוטו מרווח עם יכולת שיוט נעימה וחלקה.

במוו 325 זה גם רעיון טוב אבל נראה לי שיהיה יקר יותר לתחזק וזה גם מנוע 6 צילינדרים במקום 4 ב320.

בכל מקרה לפי מה שאתה מתאר עלות אחזקה של GTI היא כשל איביזה אולי 100 או 200 שקל יותר לחודש.

כמה לפי המספרים שאתה קייבלת יעלה להחזיק במוו 320 עם 2000 קילומטר בחודש וביטוח של נגיד 7000 בשנה?

תודה

פורסם

מה דחפתם לבן אדם GTI?

לפי דעתי היא לא מתאימה לך, הנסיעה די נוקשה ואין לה את ה"פוזה" שאתה מחפש, כמו כן היא גם לא כ"כ מאובזרת.

אני לא יודע לגבי ה 320 אבל לאחותי הייתה 330 קופה שנת 2003 ולאימא שלי יש E320 שנת 2003, הטיפולים והחלקים בבמוו היו הרבה יותר יקרים מאשר במרצדס עד שבסוף לאחר תקופה לא ארוכה מכרנו אותה.

הייתי ממליץ לך דווקא לבדוק גם C-CLASS או C-COUPE, היא די אמינה, שוק חליפים מאוד גדול (בגלל שהיא נפוצה בתור מונית).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אתה צודק, סתם זרמתי עם השרשור אבל בקריאה שניה זה לא מה שהוא באמת צריך.

אני לא מבין איזו פוזה בדיוק יש באקורד, לעומת זאת אני כן מבין מה יש ב BMW.

מה למשל עם אחד מרכבי המנהלים של אאודי ? מדובר בעלות זולה יותר מאשר BMW אבל יש נוכחות ובימר לא תמיד נהנית מהתדמית הטובה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לאייל אני לא צריך אקורד או במוו. אני רוצה אקורד או במוו.

אתה בסדר אתה, אבל הכיוון שלך בעייתי. 320 היא מכונית בסיסית למדי, מיתגו אותה בארץ כמשהו מיוחד אבל בחו"ל אתה קונה אחת חדשה בפרימיום קטן מאוד ממונדיאו או פאסאט. המנוע חלש, האיבזור דל.

אתה צריך להגדיל את התקציב בשביל לקבל את מה שאתה רוצה, לדעתי. אם כבר סדרה 3, אז קח אחת עם שישה צילינדרים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני עם רועי,

אם כבר אתה הולך על סדרה 3 אז תשים קצת יותר כסף ולך על שישה צילינדרים, ההבדל בין ה-320 ל-325 אינו רק בנפח, זה אופי שונה של רכב ואפילו מבחינת סאונד בסרק יש נוכחות שונה.

גם מבחינת עלות אחזקה לא תמצא הבדל בעלויות בינה לבין ה-320 כי למעט מנוע שונה הן חולקות את אותן מכלולים והמנוע עצמו אמין, צריכת הדלק כמובן תיהנה קצת יותר גבוהה.

לגבי ב.מ.וו מול מרצדס, אין לי מושג לגבי עלויות טיפולים, אני כן יכול לומר בוודאות מתוך נסיון והכרות עם לא מעט אקזמפלרים- ב.מ.וו מזדקנת משמעותית טוב יותר ממרצדס והרבה יותר עמידה לבעלים מזניחים, זה מאוד רלוונטי פה כאשר מדברים על רכבים שנוסעים כבר כמה שנים על הכביש.

יחד עם זאת, אני מסכים שהגיוני יותר להכניס למשוואה את המרצדס C המתחרה (למרות שהיא מבוגרת לטעמי) ואת האודי A4 שגם יכולה להיות אופציה מעניינת בהחלט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אמנם זה לא הנושא כאן אבל הניסיון שלי הראה כי דווקא מרצדס מחזיקה מעמד יותר טוב ולאורך יותר זמן מב.מ.וו.

אישית לא נתקלתי בבימר שמחזיקה מעמד את אותו מספר קילומטרים כמו מרצדס מקבילה.

פורסם

שוב,

מבחינת מנוע וגיר פרופר- גם מרצדס וגם ב.מ.וו עמידים להזנחה (=איחור רב בטיפולים וכו׳) וכל עוד תדאג לנוזלים מתאימים ואיכותיים במנוע הם יגלו אמינות.

ביתר הדברים, קרי חישמולים, דיפונים, עור וכל מיני אקססוריז ראיתי שב.מ.וו החזיקו מעמד הרבה הרבה יותר טוב.

יכול מאוד להיות שאתה ראית דווקא מקרים הפוכים ולכן ההמלצה במיוחד ברכבים האלה זה לבדוק אותם היטב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
במקום לקנות BMW/אקורד תצא מהבית של אמא. האטרקטיביות שלך בעיני המין הנשי תשודרג פי כמה וכמה.

אכן,

עדיף גבר עם איביזה רופפת,מאשר ילד אצל אמא בב.מ.וו נוצצת.

Porsche 944 turbo

פורסם
אכן,

עדיף גבר עם איביזה רופפת,מאשר ילד אצל אמא בב.מ.וו נוצצת.

גם זה יבוא אל תדאג. אבל כרגע עדיף לי לחסוך עוד קצת כל עוד אני לא נשוי ולהישאר אצל אמא.

אני מאמין שתוך שנה אני כבר יעבור לגור עם החברה כדי לגשש לפני חתונה.

פורסם

אכן חשבתי על A4 . חבר מהעבודה קנה אחת יד 1 עם 130K קילומטר 2006 1.8 טורבו ב-70K ש"ח.

האוטו נראה שמור הכל טוב ויפה אבל עדיין זה אל במוו במחינת איכות הרכבה וגם לא בשמירת ערך.

בשיל עוד 10K ש"ח אני מעדיף במוו. ודרך אגב גם באאודי החלקים יקרים רצח.

פורסם
גם זה יבוא אל תדאג. אבל כרגע עדיף לי לחסוך עוד קצת כל עוד אני לא נשוי ולהישאר אצל אמא.

אני מאמין שתוך שנה אני כבר יעבור לגור עם החברה כדי לגשש לפני חתונה.

אם אתה חצי מאורס אתה צריך לציין זאת,שנוכל להציע לך איזה רכב סטיישן לעתיד הקרוב :wink:.

עכשיו ברצינות,כמו שקודמיי הציעו,אם חשקה נפשך ב.מ.וו (ובצדק) לך דווקא על הגירסא משושת ציל' עלויות האחזקה לא ההיו שונות בהרבה מאחת עם מנוע 2.0.זה שווה את ההפרש ובגדול.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...