Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנסוע - היא תסע. אפילו בצורה יפה ומהנה.

אבל, אל תצפה לחורכת אספלט ומפלצת דריפטים כן?

בנוגע לטיימינג, לדעתי הכי פשוט יהיה להרים טלפון למוסך ופשוט לשאול מהי התדירות של החלפת הרצועה, כמובן שעל הדרך לא יזיק לדלות את המידע אודות הרכב שאתה מעוניין בו (בהסכמת המוכר כמובן).

ממה שהצלחתי כרגע לבדוק בנוגע לטיימינג

1. מותחן מק"ט 11317584723 (עלות 37$ בחו"ל)

2. לגבי הרצועה עצמה אני אשתדל למצוא את המק"ט ואת המחיר ולעדכן.

לחילופין - תוכל לשאול את המחסנאי. מהניסיון שלי הם עושים זאת ללא בעיה, ואפילו מהר יותר אם יש לך את המק"טים מוכנים מראש.

M-TECH E46

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלי מה קרה לך?, בבימר עסקינן.

אין רצועת טיימינג כבר שנים יש רק שרשרת. שוב תחפש אחת ששמורה ומלוקקת מבחינה מכאנית, אחרת אתה ממש אבל ממש תקלל את היום שהתחלת עם הבימריות:wink:

תבדוק נזילות מאטם קרטר שיקר יחסית להחלפה, בוצה, מזגן ואת מצב צנרת המים.

אם אתה מעוניין אתה יכול לקפוץ אלי למרכז ולראות את הבימר שלי,על מנת שיהיה לך מדד להשוואה. אני לא מאמין שיש אחת יותר שמורה משלי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

משום מה, חלפה בראשי המחשבה שמנועי ה4 ציל' הללו עובדים על רצועה.

טעות שלי.

ובהחלט אני ממליץ על הבימר של אופיר לצורך התרשמות, אקזמפלר מלוקק למשעי.

ולצערי / שמחתי - לא ראיתי דרך חזרה עד היום מעניין הבימריות. כל דבר אחר זה פשוט לא זה..

M-TECH E46

פורסם

גם אני חשבתי שהבימר 4 ציל' עובד עם רצועה ולא שרשרת כי זה מה שאמרו פה בתגובות .

אז בעצם אתם אומרים שגם ל-4 ציל' יש שרשרת במקום רצועה? זו בשורה טובה . חשבתי שרק ל6 ציל' יש שרשרת.

ולבחור שמעלי

אני לא מחפש רכב לדריפטים ולא רכב ספורט אלא רכב שיפנק וולא יהיה עגלה כמו שאני מרגיש שהאיביזה קצת עגלתית (מנוע 1600).

בנוסף חשוב לי האבזור והנוחות. פחות מהנוסעים מאחור כי אין לי נוסעים מאחור בדרך כלל.

אם בימר 320 2007 עולה כ-100K שזה פחות ממאזדה 3 חדשה(120K) ועלויות האחזקה הם קצת יותר יקרות , ירידת הערך היא אפילו פחות מהמאזדה שיש כמו זבל בליסינג, עלויות הדלק אותו דבר , והביטוח בדרום יהיה כ-150 ש"ח יותר לחודש.

לכן אני חושב שעדיף בימר 320 על מאזדה 3 חדשה . האם אני צודק או שיש משהו שלא חשבתי עליו?

פורסם

אם אנחנו מסתכים בהיבט של הפאן, של ה"נשמה" אתה בהחלט צודק שבימר 320 טובה יותר ממזדה 3.

אם אתה מסתכל רציונלית, על הקטע של רכב חדש, עם אחריות, מהניילונים, על כל המשתמע, ללא סיכונים בהחלפות של חלקים יקרים וכו'- צריך ללכת על המזדה 3 או מכונית אחרת מהסגמנט.

עם כל הצער שבדבר.

אגב, אני נהגתי תקופה ארוכה על 325 שנת 98, בהחלט הנאה צרופה.

פורסם

שוב בימר זאת קניה עם הרגש, אין פה יותר מדיי רציונליות:beerchug:

אתה לוקח פה סיכון, אבל במידה ולא יהיו תקלות קטסטרופליות אפשר בהחלט לחיות עמה בשלום.

הדבר היחידי שבטוח פה:viking: , זאת רמת ההנאה שאתה הולך להפיק ממנה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אז אחרי 2500 תגובות ואין סוף לבטים,מה אתה אומר? אפשר להגיד מזל טוב ולהתחיל לחפש דוגמא ספיציפית?

ולא לשכוח לקחת אתה לבדיקה מקיפה במוסך מומחה.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...