Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הרכב מבחינת אמינות?

ביטוח?

דלק?

חלקים יקרים?

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני מחזיק בסברינג 2001 ולעניות דעתי לא בוצעו שינויים משמעותיים בדגם לאורך השנים ,אתן לך את חוות דעתי על הרכב :

לרכב כ 205 כ"ס

מאובזר ונוח מאוד

סלון הרכב לא חסין רעשים במיוחד

חלקים מקוריים יקרים מאוד (בארץ)-בחלק קטן מהמקרים בלבד ניתן למצוא חלקים תחליפיים

מעט ידיים שיודעות לעבוד על הרכב ורובם המכריע תחת קורת גג מוסך מרכזי-לרוב החלקים יש מס' ימי המתנה כי הם לא זמינים במיידי במוסך.

לקבריולט כבר יש רקורד בעייתי עם מכסה גג תקול

לרכב ירידת ערך מטואורית

צריכת דלק סבירה מאוד ביחס לקטגוריה בינעירוני 1\11 עירוני 1\7 פלוס מינוס

בקרייזלר שלי השקעתי כמה אלפים ליישור קו לאחר קנייה ועד היום (בלי עין רעה ) היו לי 2 תקלות דרך (יוניט לחץ שמן והחלפת פקק מיכל עיבוי ) כך שהאמינות סבירה .

תוכל להתרשם מהסטוריית ההודעות שלי לגבי תקלות,עלויות וכד'.

אני מבוטח בחובה וצד ג' בלבד בעלות של כ2600 ש"ח כך שאני לא אינדיקציה.

אני רכשתי אותו לאחר שהוא ספג את ירידת הערך המטורפת ויצא ששילמתי עליו 27K ולכן אני מוכן לספוג את הריג'קטים שציינתי,אך באופן חד משמעי לא הייתי משלם 120K (מודל 2009) וחי עם החסרונות הללו.

אם זמן וכסף הם מצרכים יקרים עבורך עדיף שתשקול אופציות אחרות.

Gn'f'R

פורסם

טוב לא משנה

כמו שאני רואה האופציות זה רק יפניות

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

גם אני התלהבתי פעם מקרייזלר, לצערי לאחר אכילת מרורים עם לאון אני יכול להגיד בוודאות מדובר בזבל מוטורי.

מוסכים מרכזיים שלא יודעים לטפל ברכב ואמינות מפוקפקת שלא לדבר על כך שמדובר ברכב מיושן במארז שיודע להסתיר את זה טוב.

שומר נפשו ירחק!!

פורסם
גם אני התלהבתי פעם מקרייזלר, לצערי לאחר אכילת מרורים עם לאון אני יכול להגיד בוודאות מדובר בזבל מוטורי.

מוסכים מרכזיים שלא יודעים לטפל ברכב ואמינות מפוקפקת שלא לדבר על כך שמדובר ברכב מיושן במארז שיודע להסתיר את זה טוב.

שומר נפשו ירחק!!

לא הבנתי ,התלהבת פעם מקרייזלר והיום אתה חושב שזה זבל מוטורי וששומר נפשו ירחק,אבל את המרורים שלך אכלת מלאון?

אני עניתי לפותח השרשור בצורה הכי כנה שיש כבעלים של רכב כזה,אני לא מחזיק מניות בקרייזלר ועל כן לא מרגיש צורך מיוחד להתקומם ולהגן על נפשו של הרכב ע"ג הפורום כמו הרבה מעריצי VW אחרים כאן.

אני רק אסכם בזה שלא הייתי משנה את הבחירה שלי ברכב אם הייתה האופציה,זה רכב מעולה בעיניי ותמורה מלאה לכסף ששילמתי עבורו.

Gn'f'R

פורסם
לא הבנתי ,התלהבת פעם מקרייזלר והיום אתה חושב שזה זבל מוטורי וששומר נפשו ירחק,אבל את המרורים שלך אכלת מלאון?

אני עניתי לפותח השרשור בצורה הכי כנה שיש כבעלים של רכב כזה,אני לא מחזיק מניות בקרייזלר ועל כן לא מרגיש צורך מיוחד להתקומם ולהגן על נפשו של הרכב ע"ג הפורום כמו הרבה מעריצי VW אחרים כאן.

אני רק אסכם בזה שלא הייתי משנה את הבחירה שלי ברכב אם הייתה האופציה,זה רכב מעולה בעיניי ותמורה מלאה לכסף ששילמתי עבורו.

צודק מתקן "אכלתי מרורים עם נאון "!! ומוסיף גם את המוסך המרכזי הגרוע בירושלים !!

פורסם
בכל זאת, לצורך הדיון הענייני

מה היתרונות שיש לרכב כזה למקביל יפני באותו כסף?

מנוע DUCH V6 אמין וחזק מפיק 205 כ"ס

סלון עור גימורי עץ

כיסוי הגה תפירה מעור

לוח שעונים סגנון רטרו עגולים ולבנים

4 כריות אויר

בקרת שיוט +האטה והאצה דרך ההגה

מושב נהג חשמלי

חימום מושבים קידמיים

חלון גג

מחשב דרך

אפילו פרטים קטנים כמו תאורה בסכי השמש ובתא הכפפות עושים את ההבדל לבין רכב ממוצע

רכב יציב מאוד גם בסיבובים

לרכב הרבה כוח זמין ותגובה מיידית בהאצה

מאוד נוח ומרווח לנהג ולנוסעים,אני מבצע נסיעות ארוכות וזה פשוט תענוג.

תא מטען מכובד בגודלו .

הרכב עובד על סל"ד נמוך ועל כן צריכת הדלק היא לא נוראה

לא נכנס לפרטים טכניים כי זה פחות התחום שלי,אבל אני יכול לסכם בשפת רחוב שזה פשוט לנסוע כמו מלך :-D

Gn'f'R

פורסם

היתרונות?

יש אנשים שאוהבים לנהוג על משהו מעט שונה.

בסה"כ יש לרכב סלון נחמד מאוד ויחידת כח לא רעה.

מכיוון שהוא לא סחיר בעליל אתה יכול לקבל רכב מפנק למדי במחיר זול מאוד.

החסרונות מין הסתם, ידועים כבר...

נ.ב. אני חייב לציין שהסברינג הישנה הרבה יותר יפה בעיני מהחדשה. אבל הבעיה עם הקרייזלרים זה שהם נשמרים רע מאוד לאורך השנים. אפילו ה300 שהייתה פשוט מרשימה כשיצאה, נראית היום לאחר הרבה שנים כמו גרוטאה.

לא יצא לי לראות קרייזלר עם יותר מ15 שנה על הכביש במצב טוב. אולי יוצאת הדופן הייתה השת"פ הראשון עם דיימלר- הסארטוגה. אבל זו כבר באמת נוסטלגיה...

פורסם

למרות כותרת השרשור אני דיברתי על סברינג 2001-2005 - מודל שהגיע אחר כך פחות לטעמי מבחינה חיצונית.

אם הכוונה שלך ל M300 אז אני מעט חולק עלייך-זה עדיין רכב מרשים ובנוסף נתקלתי גם בהרבה סארטוגות שמורות להפליא -זה תלוי אך ורק בבעלי הרכב ורמת ההקפדה שלהם.

אם רכשת אותו שמור ותמשיך לטפל בו על בסיס תחזוקה מונעת אז באמת ניתן להנות מרכב זול ותמורה טובה,אחרת הלימון יהיה חמוץ מאוד.

ואם רכשת אותו בזול ונהנת ממנו לאורך תקופה אזי העובדה שהוא לא סחיר בעליל לא כל כך רלוונטית.

הסברינג שלי היא מודל 01 ועלתה לכביש ב 02 - הרכב 10 שנים על הכביש,רכשתי אותו במצב טוב ושמור הריג'קטים היו אופיניים לרכב בן 10,ביצעתי לו יישור קו ומאותה נקודה המשכתי בתחזוקה מונעת.

בגישת אחזקת רכב כמו שתיארתי ,החסרונות ברכב הנ"ל(שרובם קשורים בתחזוקת הרכב) מצטמצמים.

לא לקמצנים ומחפשי חיסכון ואילתורים.

Gn'f'R

• תוכן חדש...