Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

יפה, אז ה״בקושי״ הזה עדיין קיים בכל מיני מקומות, כגון בדיוק המקום שאני גר בו (אני מרגיש שאני חוזר על עצמי) -

בנוסף לאנטנות של phi יש מספר אנטנות של hot במיקומים מוצלחים יותר. המפה לא משקרת...

עריכה:

ולמען הסר ספק וכדי חס וחלילה לא לבלבל פה אף אחד,

הנקודה שלי היא שהכיסוי משתנה ממקום למקום ומחברה לחברה,

הכי קל זה לשאול שכן/שכנה באיזו רשת הם ואיך הקליטה אצלם. זה הכול.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אם מחפשים ביצועי גלישה, פלאפון (גם וואלה! מובייל) מסתמנת ככוכב העולה. פרטנר עמוסים מדי וסלקום ככל הנראה לנצח יישארו פושרים.

קצת מצחיק הענין עם בלאפון.

לאשתי היה קו דרכם המון שנים,ובכל פעם שבאנו לעשות שבת אצל אמה,דווקא בחדר שלה (אשתי) לא היתה לה קליטה בכלל,ממש כשהייתי מתקשר היה ישר עובר ללא זמין.

כשניידה ל012,הפלא ופלא,פתאום יש קליטה כשרה למהדרין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עדכון נוסף:

פלאפון התקשרו והציעו חבילה משתלמת 5000 דקות + 5000 הודעות. 12 ג'יגה לשנה + 6 ג'יגה ל-3 חודשים ב-35 ש"ח למשך 4 חודשים. 12 ג'יגה הם למשך שנה.

אחרי 4 חודשים, נבדוק שוב את המצבעים בשוק.

אמרו 4 חודשים וקבלתי הודעה שחלק מחבילה הענקית מסתיימת. חזרתי לאתר של 012 מוביל ורכשתי שוב כרטיס. היום קבלתי את הכרטיס בדואר, עשיתי ניוד.

תוך דקות התקשרה אלי נציגה משימור לקוחות, וזו הייתה השיחה:נציגה: אני רואה שהתניידת, אפשר לדעת את הסיבה?

אני: בטח, קבלתי הצעה מיוחד: 12GB במחיר של 29.9 ש"ח.

נציגה: אתה יודע שאני לא יכולה לעשות את זה.

אני: דווקא ראיתי מבצעים של PMOBILE (מכירת מסלול בבאג) באותם תנאים.

נציגה: זה מבצע שהיה תקף לכמה ימים בודדים.

אני: אז כאשר המבצע יחזור, אני אחזור.

נציגה: אולי תוכל לקבל חד פעמית. רק תשמור את הסים.

אם מחר אקבל את ההצעה שלהם, ברכותי, אחזור אליהם. אם לא, מה אכפת לי?

למדתי ללמוד מהטעות הראשונה, לא אחזור על השניה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי שגולן שינו את החבילת חול שלהם

מה החבילה הכי משתלמת היום לחול? (כריתים לשבוע הבא)

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בקשה מה"הוט-מובייליסטים" שבקהל. התניידתי אליהם במהלך השבוע האחרון (חבילת ה 100 ג'יגע) ונראה ששירותי סטרימינג מסויימים פשוט חסומים/חדלו מלתפקד. שתי אפליקציות שכאלו הן di.fm radio ו apple music. פתחתי/סגרתי את כל הגדרות הרגולציה של המנוי (למרות שהן לא אמורות להשפיע כלל במקרה הזה), מצב טיסה, ריסטרט למכשיר, איפוס מכשיר - נאדה.

אז לפני שאני הולך להטריד נציגי tier 1 שגם ככה לא יבינו מה אני רוצה מהחיים שלהם, אודה לכם אם תנסו את di.fm radio על מכשירכם ותראו אם אתם מצליחים להתחבר לערוץ כלשהו ולשמוע את השידור (לוודא שאתם כמובן מחוברים לרשת סלולרית ולא נמצאים על wifi).

תודה מראש,

המתנייד בריו וכן במקרה.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

פורסם (נערך)

אז זהו, שיש כאן קאץ'. באפל מיוזיק השיר הראשון ייטען, תבצע קפיצה לאמצע השיר או תנסה לטעון את השיר הבא בתור - בום (וזה בהנחה והשיר לא הורד מראש/נמצא ב cache של המכשיר או משהו).

נראה שצריך להתפשר על 012.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תוכן חדש...