Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה תקוע איתם בגלל סיבה טכנית, תצטרך לעשות את הטריק המכוער הזה של ניסיון מעבר כל כמה חודשים.

תכלס, אלה שעות עבודה ללא תמורה.

(אני כרגע נאבק בסים שלא הגיע וחווה את זה)

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב,

מבקש המלצה לרשת הסלולר המומלצת בעיניכם.

מחפש להתחבר למסלול ללא הגבלה עם הטבות או מחירים נוחים בטיסה לחו"ל.

תודה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

רק אדייק ואומר שהמסלול ללא הגבלה הוא לארץ!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

לקחת בחשבון שבגולן יש בעיה רצינית- היו לי המון תקלות של חוסר התחברות לאינטרנט והם הודו,שיש להם בעית כיסוי בחלק מהאיזורים בפלאפונים של דור 4 ומ עלה.

מאז שעברתי ל HOTMOBILE, ברוך ה' התקלות נפתרו וגם המחיר בסדר גמור- אני משלם כל חודש 48 ש"ח כולל סים משני לרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בפרטנר אני משלם כרגע 40 ש"ח (אאל"ט - החלפתי חבילה באמצע מחזור החיוב ואני לא זוכר לגמרי את הפרטים. בכל מקרה, זה סדר הגודל) לחבילה עם 17 ג"ב.

חו"ל - תלוי היכן, אבל הפתרון הזול הוא בדרך כלל סים מקומי. יש יוצאים מהכלל בודדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פריסה זה נושא מאוד משתנה משכונה לשכונה מיישוב ליישוב.

בעיקרון אני זז אחת לשנה ממפעיל למפעיל, עד כה לפחות באזור שלי הפריסה הכי טובה הייתה של גולן, אחריה הוט ואילו 012 מקרטע. כרגע ב-012, אחליף במידה ויעלה המחיר.

כדאי לוודא כבר עכשיו מה צפי הגלישה, לשימושי האישי 6 מתאים בול (אחוז לא גבוה של סרטונים ללא wifi) ו-3 לא מספיק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הוט ו-012 זו אותה פרישה

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

012 יושב על פרטנר לא?

על איזו תשתית יושבת הוט מובייל?

פורסם

012 זה פרטנר לכל דבר, עם מיתוג שונה. ההבדל היחיד הוא צבע הסים והניירת.

להוט ופרטנר שיתוף רשתות, מה שאומר שהאתרים משותפים. כל שאר הרשת נפרדת.

פורסם

שיתופים למיניהם עדיין לא הופכים רשתות לזהות. מפת האנטנות מאוד ברורה בקטע הזה, ולפחות במקום שאני גר הקליטה של הוט טובה לעין ערוך מזו של 012/פרטנר. תופעה די ותיקה אגב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...