Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסים שלי הגיע ; נשלח ב"דואר 24", שזה לכשעצמו ראוי לשבח. מי שלא גר במקום שכוח אל וגם לא לחוץ על הסים, סביר להניח שיקבל אותו די זריז.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באשר לאיכות השיחות - סלקום טיפוסית ; הרעה מורגשת מיידית בהשוואה לפרטנר (012). מבחינת גלישה, אין כרגע עצבים לבדיקות מהירות סינטטיות, אך נראה שהכל פועל כשורה נכון לשלב זה.

פורסם

כרגע אני בגולן והחבילה מסתיימת בקרוב, אין לי מושג אם הם יקחו "קנס "או לא, בשביל לחזור לחבילה של ה29 שח.

יש המלצות / רשמים / אלטרנטיבות ראויות?

מגולן אני מרוצה בסהכ, יש להם קטע שאחרי שעת שיחה השיחה מתנתקת באופן יזום מצידם והגלישה לפעמים קצת איטית.

פורסם

we4g תרגיש לך בדיוק כמו גולן.

אם אתה רוצה לגוון, ואין לך בעיות קליטה של פלאפון, Pmobile הוא מותג שלהם שמציע תכניות די אטרקטיביות.

ישנה גם פרטנר, שמציעה גם היא חבילות מאוד אטרקטיביות דרך 012mobile.

וישנה גם 019Mobile שיושבים על פרטנר ומציעים חבילה מאוד משתלמת של 70 גיגה ב 39 ש"ח.

(אצלי הייתה גלישה לא מזהירה, אבל מספיקה בהחלט לגלישה ושימוש ווטסאפ יותר מסביר (כולל הורדת סרטונים ותמונות).

פורסם

טוב, זה היה קצר (ךםך). יצרו איתי קשר מפרטנר (לא 012) והציעו להתנייד חזרה אליהם בתמורה לחבילה של 50 ג'יגה, שיחות וסימוסים ללא הגבלה, סים ומשלוח עם שליח ללא עלות בתמורה ל 19.90 ש"ח למשך שלוש שנים, שלאחר מכן המחיר מטפס ל 29.90. לא השאירו לי הרבה ברירות והרומן עם we4g יסתיים לו ביום ראשון.

פורסם

^ לפרטנר לא חסר כסף, הם מוכנים למכור במחיר הפסד רק כדי למנוע ממתחרה חדש עוד לקוח.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
טוב, זה היה קצר (ךםך). יצרו איתי קשר מפרטנר (לא 012) והציעו להתנייד חזרה אליהם בתמורה לחבילה של 50 ג'יגה, שיחות וסימוסים ללא הגבלה, סים ומשלוח עם שליח ללא עלות בתמורה ל 19.90 ש"ח למשך שלוש שנים, שלאחר מכן המחיר מטפס ל 29.90. לא השאירו לי הרבה ברירות והרומן עם we4g יסתיים לו ביום ראשון.

גם אני ניידתי ל WE4G וקיבלתי את אותה הצעה מפרטנר, ועברתי אליהם. העניין הוא שאחרי כמה שעות יצר איתי קשר נציג של 012, ולאחר שהתעצבנתי עליו שיד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה אצלם, והוא התעקש שלא מעודכן לו במערכת שחזרתי אליהם, ודי שאל אותי מה אני רוצה כדי לחזור אליהם, אמרתי לו שאני רוצה גם חצי שנה חינם. נשמע שהוא היה מוכן לעשות את זה אבל כשפתח את תיק הלקוח שלי כבר ראה שעברתי לפרטנר.

לסיכום, עסקה טובה, אפשר לסחוט מהם יותר. אם מישהו יצליח אנא לעדכן. אני בסוף סחטתי מהם שלושה חודשים חינם (ולאחר מכן תנאים כמו שכתב אלפא).

נראה שהם ממש בפאניקה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

שאלה לגבי הסים של

WE4G

או של 012

האם יש להם סים אחד שמתפרק למיקרו סים ו נאנו סים , או שבזמן ההזמנה כבר צריך לבחור?

שואל פשוט כי יש לי כמה מכשירים עם מיקרו סים (כרגע שלא מתפרק לננו) וצפוי להחליף בקרוב לננו.

פורסם
סלקום מבחינתי תמיד היו ותמיד יהיו בתחתית סלולריית המזון (סטגדש). יש לי תקוות כלשהן בנוגע לתשתית של פלאפון, אבל סלקום זה כבר מקרה אבוד.

אני חושב שזה מאד תלוי איזור.

אני נכוויתי בעבר עם הוטמובייל.

פורסם

בתקופה שהם רכבו על פלאפון או כאשר כבר שיתפו רשת עם פרטנר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
אני חושב שזה מאד תלוי איזור.

אני נכוויתי בעבר עם הוטמובייל.

בתקופה שלאחר ההתמזגות עם פרטנר נתתי גם להם נסיון ; תוך פחות מ 48 שעות התניידתי מהם בשל קושי לא ברור לספק סטרימינג שלא מקרטע לאפל מיוזיק ו Digitally Imported. בספק אם סידרו את זה מאז (קצת יותר מחצי שנה, אאל"ט), או שמדובר היה בכשל בהגדרות המנוי שלי בצד של הוט.

RedLabel - מרשים. צעד מאוד יוצא דופן שאולי הייתי חולם לראות מצד חברות ה lowcost של פרטנר, אך כשמדובר בפרטנר עצמה מדובר בלא פחות מתקדים. לכל אלו שממהרים לקפוץ ולומר "עורנג'/פרטנר *יינו אותי חזק מספיק שנים, לא ייראו ממני שקל" - כל הפתרונות כיום גם ככה משתייכים לאחת מחברות האפ"ס, כן, גם we4g, שהם סלקום לכל עניין ודבר. פשוט להתנייד למי שמציעה את המחיר הזול ביותר, ולהשאר עם האצבע על הדופק. זה הכל.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
.... פשוט להתנייד למי שמציעה את המחיר הזול ביותר, ולהשאר עם האצבע על הדופק. זה הכל.

ההצעה הזאת אולי נכונה כרגע, אבל אם החברות הותיקות ינוונו את המתחרות הצעירות והקטנות המחירים עלולים להתחיל לרוץ חזרה למעלה.

הגישה שאתה מציע טובה לטווח הקצר אבל עלולה לעלות ביוקר בטווח הארוך.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

הבעיה היא שאין מתחרות אמיתיות.

כל ה"מתחרות" בעצם חוכרות תשתית מהחברות הגדולות.

(שיקראו לזה איך שהם רוצים, בפועל אנחנו עדיין עם שלוש חברות תשתית והמון וירטואליות).

• תוכן חדש...