Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה בעיקר תלוי בקרון בו אתה נמצא. הקרונות החד-קומתיים של סימנס הם הכי "אלימים" מבחינת קליטה וקשה להשיג איתם קליטה נורמלית שתספיק לתעבורת נתונים, גם עם שיחות יש קשיים. בקרונועים (IC-3) אני מצליח לקבל דור רביעי עם פרטנר ברציפות מת"א עד איזור בנימינה.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

קרונועים זה הדאבל-דק?

זו הרכבת "הקבועה" שלי.

יתכן גם שחלק מהאשמה נטוע בגרוטאה שאני מתעקש לקרוא לה "סמארטפון"

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרונועים זה ה-IC3 מתוצרת דנמרק. קרונוע משום שמדובר בקרון (או, במקרה זה, יחידה בת 3 קרונות) עם הנעה פנימית, שאינו זקוק לקטר.

היכן חובב הרכבות שלנו שיסביר קצת על הציוד הנייד של רכבת ישראל?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
קרונועים זה הדאבל-דק?

הדאבל-דרעק של Bombardier (או כמו שאני אוהב לומר - "בומבה-ריידר") נמצאים במקום השני מהמקום הגרוע ביותר לשהות בו מבחינת קליטה סלולרית ; קומה עליונה/תחתונה - לא משנה. גם GPS מאוד יתקשה לאכן סיגנל בקרונות האלה.

ב IC-3 ובקרונות הספרדיים של אלסטום (כיום כבר Vossloh אאל"ט) מתקבלת איכות הקליטה הטובה ביותר.

MODU_israel_rail_efi_elian_haifa.jpg

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
^מעניין. איך הם חוסמים/מאתרים Tetheringבפועל?

רק לפי צריכה חריגה?

קופנינג'ה- אני בדקתי את החבילה הזו 5 דקות בערך אחרי שהושקה.

הסיבות שרשמתי הן כן דיל-ברייקר עבורי, אבל כמו שאמרת, גם WE4G שהתניעו את התחרות מחדש עם החבילה שלהם, נותנים בערך אותו הדבר.

אני עדיין על החבילה של ה99 "הכל כלול גם בחו"ל", כי בחישוב שנתי של השיחות שלי מ/אל חו"ל זה עדיין (יחסית) משתלם.

אגב- קיבלתי מהם סמס ששודרגתי "ללא תמורה" ל40G גלישה.

*ולא מתלונן אפילו במילה על כך שברכבת, בין בית יהושע לשפיים (בערך) יש "בור" בלי קליטה סלולרית כמעט ונתונים בכלל.:roll:

הם מקנפגים את השירות כך שהטלפון יסרב לעשות tethering

אתה אמור לקבל שגיאה: To set up personal hotspot on this account contact carrier.”

כשנגיע לזה במחזור הבא נבדוק איך עוקפים את זה.

פורסם

האם זה לא נוגד את תנאי הרשיון שלהם, שמחייבים net neutrality?

האמת היא שחיפשתי את רשיון המפעיל ולא מצאתי, אולי לא חפרתי מספיק.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא בטוח עדיין שהן חוסמים אקטיבית הוטספוט,

אבל בכל מקרה זה לא משהו שאי אפשר לעקוף עם קצת התעמלות.

המטרה היא לא ניצול לרעה אלא שימוש בחבילה,

למשל גיבוי דרך הוט קוי לוקח לנצח, אבל דרך הסלולר זה הולך הרבה יותר מהר.

פורסם

הצטרפתי אליהם היום לחבילה האמורה. אין שום הגבלה על Tethering.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
האם זה לא נוגד את תנאי הרשיון שלהם, שמחייבים net neutrality?

במודל fixed price אני בספק עד כמה ניתן לפרגן לכולם בחופש מוחלט (ולמען האמת וההגינות, גם אין סיבה שזה יהיה ככה - מי שצורך יותר, מן הראוי שישלם יותר). היעדר השקיפות המלאה זו בעיה.

פורסם (נערך)

בעבר מצאתי את כל הרישיונות באתר משרד התקשורת. היום מצאתי רק תיקונים לרשיון של גולן.

אבל אחפש שוב.

חוץ מזה, מישהו ציין כאן שבינתיים לא נתקל במגבלה.

עריכה - חיפשתי באתר, בתחום הרשיונות יש קרוב ל-500 מסמכים. לא מתכוון לחפור בהם.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם (נערך)

http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFuZuVElVlJhWBXuwx&tmpl=pktmobile&style=pktmobile

הוט מובייל ניסו בתחילת דרכם הגבלה דומה (האטו את הגלישה בזמן שיתוף ל64Kbps) והקפלו בעקבות דרישת משרד התקשורת.

אם ההגבלה הזו תיאכף אנייד את הקו באופן מיידי. מלבד העניין הטכני - אני עושה שימוש באופציה מפעם לפעם - אני לא מוכן לקבל הגבלה כזו באופן עקרוני.

מהצד הטכני, מה ההבדל עבור החברה? גם בטלפון אפשר להוריד קבצים גדולים או לצפות בסטרימינג של סרטי FullHD. נגמרו הימים של אתרי מובייל זערוריים.

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אולי הם יקימו אתר WAP?

פורסם

אתמול, במקרה, נתקלתי בכתבה שהיה בה נתון מפתיע במיוחד (לפחות בהתחלה).

מ-2014, כמות אנטנות הסלולר בארץ נמצאת במגמת ירידה.

אני מניח שזה אחד מהגורמים לחוסר קליטה.

להמשך קריאה.

פורסם

כתבה מוכרת, בעיה ידועה.

זו תוצאה של "המהפיכה הצרכנית" - להוזלה הקיצונית יש מחיר, והוא הצורך של חברות הסלולר לצמצם עלויות. אז מצמצמים תחנות.

פורסם

אותי לפחות זה לא מפתיע כלל ; מודל ה fixed price הוא לא יותר ממלכודת דבש ולא מספק לאף ספקית סלולר את הרצון לשפר מהותית את התשתית שלה, שלא לדבר על הסירוס הדרקוני של התדרים מטעם משרד הבטחון בכל פעם שצצה לה טכנולוגיה סלולרית חדשה והגבלות רגולטוריות ובירוקרטיות על הקמת אתרי שידור חדשים.

כבר היום תשתיות הדור הרביעי של כלל חברות הסלולר במהלך שעות היום מספקות ביצועים פושרים למדי, וברוב המקרים גם כאלו שלא שונים במאומה מאלו שהיו מתקבלים עם HSPA (דור 3).

• תוכן חדש...