Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

להפך - יש 6 חברות MNO וכל ה-MVNO (חוץ מרמי לוי, שהיא חצי MVNO) התחסלו.

נכון שיש שיתוף אתרים ואנטנות, אבל שאר התשתיות נפרדות.

ההצעה הזאת אולי נכונה כרגע, אבל אם החברות הותיקות ינוונו את המתחרות הצעירות והקטנות המחירים עלולים להתחיל לרוץ חזרה למעלה.

הגישה שאתה מציע טובה לטווח הקצר אבל עלולה לעלות ביוקר בטווח הארוך.

את זה נחנו שומעים כבר 6 שנים. בינתיים לא קרה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
ההצעה הזאת אולי נכונה כרגע, אבל אם החברות הותיקות ינוונו את המתחרות הצעירות והקטנות המחירים עלולים להתחיל לרוץ חזרה למעלה.

הגישה שאתה מציע טובה לטווח הקצר אבל עלולה לעלות ביוקר בטווח הארוך.

האמת, חשבתי על זה המון כשהציעו לי לחזור לפרטנר. בגלל זה לא שיתפתי איתם פעולה בהתחלה והם נאלצו להמתיק את העסקה.

מצד שני, אם חברות חדשות רוצות להיכנס למשחק, הן צריכות להציע תנאים טובים יותר מהחברות הקיימות. אם שימור הלקוחות של WE4G יראו שחזרתי לפרטנר ויתנו לי את אותם תנאים שהציעו פרטנר ב 18 ש"ח, או תנאים טובים יותר באותו המחיר, אין לי בעיה להתנייד חזרה אליהם.

אני אפילו אגיד יותר מזה. אם הם ישוו את התנאים באותו המחיר (ובינינו, 99% מהאנשים לא יגיעו לעולם ל 50GB בחודש כך שאין עלות נוספת מבחינתם), בחלוף שלושת החודשים החינמיים סביר להניח שאנייד חזרה אליהם.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

החברות החדשות לא יכולות להציע לך חבילה של 50GB (או מה שזה לא יהיה) ב₪18 לחודש כי זה מחיר הפסד.

מדובר על עסקים עם כוונה לצמוח, לא מלכ"רים.

לפרטנר לעומת זאת יש שקים של כסף במחסן ולא אכפת להם להפסיד כמה שקלים, העיקר להראות (להשוויץ?) לציבור כמה אנשים התניידו מwe4g לפטרנר בסוף החודש.

מדובר על טקטיקה מסריחה שלא שונה ממה שעשו לגולן בהתחלה וזאת הסיבה העיקרית שאני לעולם לא אחזור לחברות האפ"ס.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

מדהים אותי כל פעם מחדש איזה זיכרון קצר יש לאנשים. בשביל 10 ש״ח לחודש(!), הם מוכנים לזחול חזרה למי שעשק אותם תקופה כל כך ארוכה, גם כשהם יודעים שהוא עושה את זה כדי לחנוק מתחרים בתקווה שיוכל בטווח הארוך לחזור ולעשוק אותם.

לי אישית שווה לשלם עוד 10 ש״ח בחודש כדי לא לממן את סלקום/פרטנר/פלאפון.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

אם הם יכולים לתת 10GB ב 19 ש"ח למשך שנתיים הם יכולים לתת גם 50 למשך 3, כמו שאמרתי 99% מהאנשים בחיים לא ינצלו את זה (אני אישית מנצל משהו כמו 2).

לגבי פרטנר, הם יכולים להשוויץ כמה שהם רוצים, מעשית אם הם מוכנים לתת ללקוחות חבילות במחיר הפסד, עם התחייבות שהמחיר לא עולה במשך שלוש שנים, זה יפגע בהם יותר משיעזור להם. יש לי תחושה שזה לא המצב ושגם ב 19 ש"ח הם ברווח, אחרת WE לא היו מציעים חבילה במחיר הזה.

"ai motoare capul doare"

פורסם
מדהים אותי כל פעם מחדש איזה זיכרון קצר יש לאנשים. בשביל 10 ש״ח לחודש(!), הם מוכנים לזחול חזרה למי שעשק אותם תקופה כל כך ארוכה, גם כשהם יודעים שהוא עושה את זה כדי לחנוק מתחרים בתקווה שיוכל בטווח הארוך לחזור ולעשוק אותם.

לי אישית שווה לשלם עוד 10 ש״ח בחודש כדי לא לממן את סלקום/פרטנר/פלאפון.

גולן טלקום בבעלות אלקטרה. סלקום נתנו הלוואה של 130 מיליון ש"ח לאלקטרה.

אקספון משלמים המון כסף לסלקום על הרשת, אז אתה בהחלט ממן את החברות הגדולות.

פורסם (נערך)

מלכישוע, אתה ממשיך לרכוב על טענה נדושה שכבר לא רלוונטית. תרצה או לא, הכסף שלך יילך לאחת מהחברות הגדולות שעשקו אותך בעידן שקדם לאדון אטיאס (לא, ממש לא כחלון, כפי שרוב הציבור דווקא בוחר לזכור).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
גולן טלקום בבעלות אלקטרה. סלקום נתנו הלוואה של 130 מיליון ש"ח לאלקטרה.

אקספון משלמים המון כסף לסלקום על הרשת, אז אתה בהחלט ממן את החברות הגדולות.

מה הקשר? קשרים עסקיים קיימים ויתקיימו, גם בין מתחרות. זה לא אומר שהן כבר לא מתחרות.

מלכישוע, אתה ממשיך לרכוב על טענה נדושה שכבר לא רלוונטית. תרצה או לא, הכסף שלך יילך לאחת מהחברות הגדולות שעשקו אותך בעידן שקדם לאדון אטיאס (לא, ממש לא כחלון, כפי שרוב הציבור דווקא בוחר לזכור).

הטענה שלך היא זו שלא רלוונטית.

אם אני מנוי של חברה X, אפילו אם מדובר במפעיל וירטואלי (וצריך לזכור שלא כולם כאלה), הכסף שלי הולך ל-X. נקודה. מה שהיא עושה עם הכסף, היא עושה כדי להשאר בעסקים ולהצליח. גם אם מדובר בשיתופי פעולה עסקיים עם מתחרות.

הרי ברור לגמרי, שלמרות שאקספון רוכבים על סלקום, לסלקום אין שום אינטרס שאתה תעזוב אותם לטובת אקספון. כאמור, זה שיש ביניהן שיתוף פעולה עסקי, לא מבטל את התחרות ביניהן.

אבל הי, אם טיעונים בנוסח ״אין מה לעשות, בכל מקרה הכסף שלך מגיע בסוף גם לסלקום״ עוזר לכם להצדיק בעיני עצמכם את מה שהוא סוג של תבוסתנות צרכנית, שיהיה לבריאות.

פורסם (נערך)

היית צודק אילו מאחורי כל חברה שכזו היתה תשתית בלעדית. מאחר וזה לא המצב, הכסף שלך בסופו של דבר כן מזין את הגלגלים של החברות שעשקו אותך.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

זו כבר הצעה פתוחה, לא של שימור לקוחות

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
היית צודק אילו מאחורי כל חברה שכזו היתה תשתית בלעדית. מאחר וזה לא המצב, הכסף שלך בסופו של דבר כן מזין את הגלגלים של החברות שעשקו אותך.

לא נראה שקראת מה שכתבתי. מה הקשר? ואם עובדי החברה קונים קוטג׳ בסופר, אז הכסף שלי מזין את גלגלי תנובה? הכסף שלי מגיע לחברה שלה אני משלם, נקודה. מה שהיא בוחרת לעשות אתו - כדי להשאר בעסק - הוא בחירה שלה. שיתופי פעולה עיסקיים בין מתחרים זה לא דבר חדש. הם קורים מכל מיני סיבות, כמו אינטרס עסקי ספציפי מסוים או אפילו ״כפייה״ ע"י המדינה. הם לא מבטלים את התחרות עצמה - היא עדיין קיימת. יש לך ספק למשל בעובדה שכל המפעילים הסלולריים היו רוצים לראות את we4g נמחקת? לראיה העדויות פה בשרשור על הנסיונות הנואשים להחזיר לקוחות שערקו אליהם, גם במחירי הפסד.

פורסם

אחרי מספר חברות שונות, הגעתי למסקנה שפלאפון יש להם את החיבור הכי יציב בכל תנאי. אף על פי שהאינטרנט לא תמיד היה מהיר.

אחרי שאקספון יצאו בהצהרה על קצת רשת סלולרית, די חששתי. אף על פי שאני לקוח להם באינטרנט (דרך בזק ולאחר מכן באנלימיטד) ודי מרוצה. אמרתי לעצמי, מה כבר יכול להיות?

אז היום התבצעה הניוד. הטלפון לא זיהה אוטומטית, את ההגדרות האינטרנט. לא נורא, הגדרתי.

נסעתי לקניון מרכזי בנתניה עם הרבה אנשים, וחוויתי בעיות קליטה. לא שראיתי שהקליטה מנותקת, האינטרנט והטלפון (החיגן) לא עבדו. לעומת הטלפון של האישה שמחובר לפלאפון, עבד יופי.

חזרתי הביתה, הסתכלתי שוב פעם על ההגדרות, ראיתי שאין משהו מיוחד. אני בכל זאת אתן להם צ'אנס. אלא אם כן, פלאפון יתקשרו אלי בחזרה עם הצעה אטרקטיבית יותר.

פורסם

הגדרות ה APN עבור ספקיות חדשות בשוק כמו we4g ואקספון אינן מוכרות מבחינת יצרניות מכשירי הסלולר ובשלב זה יש צורך להגדירן ידנית ו/או באמצעות קובץ הגדרות שנשלח ב SMS מחברת הסלולר.

פורסם

ודרך כלל צריך גם לפתוח נתונים בנדידה

• תוכן חדש...