Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לקוחות הוט/פרטנר בעלי מכשירי דור רביעי תומכי Cat4 ומעלה, נתקלתם כבר באיזורים עם חיווי 4g+ או lte-a?

במה מדובר? הגעת לגיגהביט בספידטסט? :>

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסתבר שמלפני חודש-חודשיים הספקיות קיבלו אור ירוק להשמיש את תשתיות ה LTE-A (דור 4.5, יעני) ; המקסימום שהצלחתי לסחוט היה באיזור ה 150מביט ביורד ו 40~ בעולה, וזה על LTE סטנדרטה.

פורסם
Partner #home

הולכים לסוכנות של פרטנר, יוצאים עם מודם-נתב (אני קיבלתי אחד משומש, אבל זה לא משנה), ההתקנה בבית אורכת משהו כמו 3 דקות (לתקוע בשקע החשמל ולהגדיר את שם הרשת וסיסמת אבטחה). הנתב פועל טוב גם קוי וגם אלחוני, כך שאין צורך בנתב נוסף, אלא, אם המערכת מצריכה, סויצ'ים ו-AP לחלוקת רשת קוית והארכת טווח אלחוטי.

לפני שאתה מצטרף בדוק את טיב הגלישה בביתך עם מכשיר סלולרי רגיל, זה ייתן אינדיקציה על טיב הגלישה ברשת זו.

היתרון הגדול ביותר - קצב העלאה גבוה, אצלי בדרך כלל קצת יותר מקצב ההורדה. החסרון - פינג יותר ארוך.

לא כל כך הבנתי מה מהירות הגלישה בדבר הזה?

האם אתה ממליץ?

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)

מהירות הגלישה תלויה בתנאים במקום בו אתה נמצא (המצאות תחנות בסיס בסמיכות מקום והעומס עליהן).

היתרון הגדול ביותר של התשתית הוא היותה סימטרית - כלומר הורדה והעלאה במהירות דומה.

אצלי בד"כ מדובר במהירויות סביב 30 מס"ש, אולם לעתים יורדות ולעתים קרובות גם מגיעות ל-60 מס"ש (הורדה). זה במדידה באמצעות הטלפון, המודם שלי עןמד עצמאי בסלון בלי להיות מחובר ישירות לשום מחשב,אלא רק דרך הרשת הביתית, ולכן איני מתיחס למדידות מהמחשבים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתעלק על השרשור עם שאלה קטנה.

האם יש חברת סלולר בארץ אשר יש אפשרות לבטל את המנוי דרך איזור הניהול האישי באתר?

לחלופין, באיזו חברה לא יילחמו להשאיר אותי כמנוי?

זקוק למנוי לתקופה של חודשים שלושה

זקוק לגלישה רבה ככה שפריפייד לא עולה בחשבון.

פורסם
מתעלק על השרשור עם שאלה קטנה.

האם יש חברת סלולר בארץ אשר יש אפשרות לבטל את המנוי דרך איזור הניהול האישי באתר?

לחלופין, באיזו חברה לא יילחמו להשאיר אותי כמנוי?

זקוק למנוי לתקופה של חודשים שלושה

זקוק לגלישה רבה ככה שפריפייד לא עולה בחשבון.

פריפייד כן יכול להיות אופציה

ראה את מחירון הפריפייד של הוט מובייל

https://www.hotmobile.co.il/Documents/hotalk/%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA%20%D7%95%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D.pdf

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ..

מישהו פה בהוט מובייל ויכול להגיד לי איך הם?

מבחינת קליטה ומהירות אינטרנט..

אני כרגע בפלאפון ומשלם די יקר והוט מובייל מציעים 40 שקל הכלל ללא הגבלה + סים חינם..

מישהו פה באזור באר שבע\חצרים ויכול להגיד איך הקליטה?

פורסם

את הסים חינם אפשר לקבל ברוב המקומות במיקוח קליל,ב012 נתנו לנו בלי שביקשנו - כמובן שווידאנו כמה וכמה פעמים שזה באמת חינם.

אז אל תתפתה\"תתלהב" מהענין כי זה כלום.

אצל הוט מובייל ב40 הכל כלול? ב012 30ש"ח,נדמה לי בגולן 25?

להוטמובייל נדמה לי יש מבצע לשנתיים שהמחיר קבוע,שזה יתרון - אני אישית סולד מכל מה שמתחיל בהוט :p

ת'כלס כבר לא משנה למי תלך,היום מניידים בקלות ובזמן קצר..

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אתמול פורסם שפלאפון הוציאו תוכנית "הכל כלול" כולל 12 ג"ב ב-29 ש"ח לחודש, אם כי לא במותג הראשי אלא באחד ממותגי המשנה שלהם.

שווה בדיקה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתמול פורסם שפלאפון הוציאו תוכנית "הכל כלול" כולל 12 ג"ב ב-29 ש"ח לחודש, אם כי לא במותג הראשי אלא באחד ממותגי המשנה שלהם.

שווה בדיקה.

אתה מדבר על PMOBILE.

כשנגשנו לשם אני וזוגתי שתחיה (כשעדיין היה לה קו בפלאפון),הם דרשו שננייד לחברה כלשהי,ואז ננייד אליהם (לשלם חודש פארש למישהו)

GTI

סאאמק כולכם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

והנה סנונית ראשונה של הענף העולה של העקומה

http://www.themarker.com/technation/.4023070

עריכה: יש לי בעיה להצמיד קישור. מכל מקום, קוים בתכנית לא דיברת לא שילמת יחויבו ב-7.90 של לחודש

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...