Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב בעל ישיבה גבוהה ותא נהג מרווח וגבוה (אני גבוה), שיחליף את המאזדה MPV שלי.

פחות חשוב לי מרווח מאחורה לכן חשבתי בכוון רכבי ה CROSSOVER אבל אני מקבל את הרושם שהם לא מאד פרקטיים ומרווחים וגם אין לי צורך ביכולות שטח. דבר נוסף שחשוב לי הוא ראות טובה וגם בזה נדמה לי שחלקם מגושמים ופחות טובים אבל אולי אני טועה.

לכן מתלבט בן מיניואן כמו רנו סניק, או בכל זאת CROSSOVER כמו IX35, ניסן קשקאי או סקודה ייטי. אין לי צורך ב-7 מושבים כמו מאזדה 5 למשל.

לסיכום- מחפש ישיבה גבוהה על הכביש, גבוה ומרווח לנהג, אמינות, ראות טובה ובטיחות.

ביצועים, יופי וכו' לא חשובים. ולא רכבי מיני כי בכל זאת יש חשיבות על הכביש למסיביות, בייחוד מול הנהג הישראלי.

תקציב באזור ה-120K-100K ש"ח או יותר.

תודה מראש

פורסם

תבדוק את הטויוטה ספייס-ורסו שהוא מיקרו-ואן די גבוה מרווח וחסכוני בדלק, וחדש עולה רק 110-115 אלף (לפני חודש הוא נמכר ב-105)

אמנם חיסכון בדלק בהשוואה למאזדה MPV זאת ממש לא חכמה, אבל לא משנה...

יש לו מנוע קטן אבל יעיל מאוד, וכבר ציינת שאתה לא מחפש ביצועים.

פורסם

חבר טוב שלי חיפש רכב גבוה והגיע למסקנה [הוא לא אני] שהרכב הכי גבוה היום על הכביש זה הטויוטה לנד קרוזר,ללא הגבהות מיוחדות פשוט ככה מהמפעל.

לאור העובדה שאתה מחפש רכב "רגיל" לא הייתי ממליץ לך לקחת רכב שטח\SUV .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני לא חושב שניסאן קשקאי הוא רכב מגושם אבל הוא בוודאי פרקטי פחות מהסניק. בסך הכל הקשקאי עונה על רוב (אם לא כל) הדרישות שהגדרת ולדעתי על שאלת הראות הטובה מהרכב החוצה תוכל לענות לעצמך אחרי נסיעת מבחן קצרה.

פורסם

אני מציע לך לבדוק את הג'אז היבריד שהיא מיקרואן בדומה לספייס ורסו שהוצעה כבר אבל תהיה חסכונית יותר ממנה.

אם מסיבי מבחינתך זה גדול יותר אז הייתי שוקל את הטויוטה ורסו הגדול יותר שאני אישית מאוד חיבבתי, אחד משומש כזה בן שנה או שנתיים אמור להיכנס לתקציב שלך.

בהצלחה.

• תוכן חדש...