Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שציינתי אני לא מחפש חיית שטח ומצד שני אני לא רוצה לרדת לים או לצאת לפיקניק עם קטנוע. רציתי לדעת מה בנוגע לרוכב מאחור. האם הוא יושב בנוחות? האם נוח להרכיב עליו?

פורסם

אם ה XR הוא בשבילך אלטרנטיבה לרכב ספורטיבי אל תיגע אפילו לא עם מקל.

האופנוע הזה חלש חלש חלש. וליתר דיוק עגלה. לפי דעתי SYM DUKE 125 ייתן לך תאוצה יותר טובה ומהירות יותר גבוהה. במחיר הזה אתה יכול לקנות VXR, BW וכו' (קטנועים) שיתנו לך הרבה יותר ממה שאתה מחפש (חוץ מיכולת בשטח).

כפי שציינתי אני לא מחפש חיית שטח ומצד שני אני לא רוצה לרדת לים או לצאת לפיקניק עם קטנוע. רציתי לדעת מה בנוגע לרוכב מאחור. האם הוא יושב בנוחות? האם נוח להרכיב עליו?
פורסם

האופנוע הזה חלש חלש חלש. וליתר דיוק עגלה. לפי דעתי SYM DUKE 125 ייתן לך תאוצה יותר טובה ומהירות יותר גבוהה. במחיר הזה אתה יכול לקנות VXR, BW וכו' (קטנועים) שיתנו לך הרבה יותר ממה שאתה מחפש (חוץ מיכולת בשטח).

אבל הוא בפירוש לא רוצה קטנוע...

פורסם

אל תבלבלי אותי עם עובדות!

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אל תבלבלי אותי עם עובדות!

:lol:

פורסם

לא לריב. אני באמת לא רוצה קטנוע. מה מבחינת הרכבת נוסע מאחור? נוח למרכיב? נוח לנוסע? אני זוכר שפעם ה-XR היה אופנוע קרבי.

פורסם

רייגע!

אל תבלבל את ה-XR125L עם משפחת ה-XR שנמכרה בעבר (וה-650 שנמכר).

הוא חיה שונה לגמרי.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לא לריב. אני באמת לא רוצה קטנוע. מה מבחינת הרכבת נוסע מאחור? נוח למרכיב? נוח לנוסע? אני זוכר שפעם ה-XR היה אופנוע קרבי.

1. אופנוע הוא יותר נוח לרוב מאשר קטנוע בשל שימוש בצמיגים גדולים יותר המאפשרים "בליעה" של המהמרות על הכביש (מלשון בולעת- דוגמת סילביה "הבולעת" הקדושה)

2. אם אתה מחפש אופנוע שטח סביר ולא מחפש מפלץ כוחני אז כך בחשבון מספר דברים.

במחיר האופנוע תוכל אכן לרכוש קטנוע מנהלים חדש ונוח.

אולי אפילו יתן לך מהירות הרכבה טובה יותר, אבל מבחינת שליטה (מלשון הרב אמנון "עושק התקציבים" דא שליט"א) ומבחינת פאן הוא לא ישתווה.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אז קודם כל תשובה לR GIRL - הורדתי סבל, וינקרים מראות ספידומטר ועוד כל מני חלקים שנראו מיותרים...

ןלך אופיר:

קודם כל תקח את האופנוע לרכיבה. גם בלי להוריד כלום - אפשר להכנס איתו לשטח קל (שבילים) הוא הרבה יותר יציב מקטנוע ונכון לא נוסע מאוד מהר אם זה הכי חשוב לך - אז הוא לא בשבילך.

אם אתה לא מתנכן לחרוש את חיפה אז הקטע של הכוח לא משמעותי. הוא מאוד נוח גם לנוסע וגם למורכב.

אם יש עוד שאלות - תכתוב לי מסר בתפוז

פורסם

הוא מה הדרישות מהכלי.

דיברת על רכב ספורטיבי ולאחר מיכן החלטת לעבור לדו"ג.

איפה יהיה אזור המחיה של הכלי? נסיעות עירוניות?בינעירוניות? כמה ק"מ ביום.

לנסיעות עירוניות ויציאות קצרות לפרברים ה-XR יכול לעשות את העבודה כמו כל קטנוע ועם ערך מוסף של רכיבה על "אופנוע", שלאחדים חשובה.

בנוסף יש את האופציה של ירידה לשטח מתון (מאוד!), על שיפורים חבל לדבר כל עוד האופנוע באחריות,כפי שכבר ציינו.

תחשוב האם ה-XR עונה לדרישותיך, אם כן, מקווה שכבר קבעת רכיבת מבחן.

בהצלחה.

פורסם
אז קודם כל תשובה לR GIRL - הורדתי סבל, וינקרים מראות ספידומטר ועוד כל מני חלקים שנראו מיותרים...

ןלך אופיר:

קודם כל תקח את האופנוע לרכיבה. גם בלי להוריד כלום - אפשר להכנס איתו לשטח קל (שבילים) הוא הרבה יותר יציב מקטנוע ונכון לא נוסע מאוד מהר אם זה הכי חשוב לך - אז הוא לא בשבילך.

אם אתה לא מתנכן לחרוש את חיפה אז הקטע של הכוח לא משמעותי. הוא מאוד נוח גם לנוסע וגם למורכב.

אם יש עוד שאלות - תכתוב לי מסר בתפוז

ואם חיפאי אז בכלל תבוא למגרש בקונגרסים בשבת.

:)

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

הנחתי שאדם שחיפש רכב ספורטיבי כנראה לא יסתפק ב(אי) יכולת של ה XR.

פורסם

הנחתי שאדם שחיפש רכב ספורטיבי כנראה לא יסתפק ב(אי) יכולת של ה XR. ואם הוא מחפש יכול בתקציב הזה VXR יתן לו יותר.

פורסם
הנחתי שאדם שחיפש רכב ספורטיבי כנראה לא יסתפק ב(אי) יכולת של ה XR.

תראה מבלי להעליב את כלל הציבור המרובע,

אבל אישית אני מקבל יותר kick מראנר 50/180/200 מאשר איזה היונדאי קופה.

בכלליות ההרגשה מבחינתי הרבה יותר טובה גם על איזה DR מוסב היטב (יבינו החכמים) מאשר איזה GTI.

כמובן שפה ה205 כבודה במקומה מונח.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...