Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לא רציתי ואני לא רוצה להיכנס לוויכוחים שלא קשורים לכותרת ולנושא המרכזי אך אוסיף מספר פרטים לגבי המקלארן לעומת הפרארי 458:

1. אני מנוי משנת 1992 על מגזין רכב שנחשב בעיני רבים למוביל בעולם (מגזין בריטי, יש בידי את כל העותקים מאז) והנה מספר דברים שנכתבו על המקלארן:

2. לא אחת הופיעו כתבות/תצלומים של הפרארי 430 וכן הפרארי 458 בתוך מפעלי מקלארן לפני שזאת יצאה! מקלארן לא מכחישים זאת ואף מודים שלמדו מהפרארי לא מעט ואף העתיקו מהם (טכנולוגית כמובן, דרך אגב אפילו המידות של הרכבים די זהים).

3. מקלארן אף הודו שמכיוון שהמנוע שלהם לא מסוגל להפיק את התפוקה שמפיקים מנועי פרארי 'המונשמים טבעית' (טכנולוגית הם לא ברמה של פרארי, זאת הסיבה) הם נאלצו ללכת על מדגשי טורבו (שנחשב בעיני רבים עד לא מזמן לרכב על 'סטרואידים'), דרך אגב לאלה שלא ידעו גם המנוע של המקלארן אינו שלהם ולמעשה מבוסס על מנוע של ניסאן!! (דבר שבזמנו הופתעתי לקרוא), ללא קשר לכך אני משוכנע שהמקלארן היא מכונית מצויינת.

4. המגזין עליו אני מדבר ערך בדיקה מקיפה בו המקלארן נבדקה בפרמטרים רבים כנגד ה-458, הגייארדו, ה-אס.אל.אס והGT-2 (או GT-3) איני זוכר בשנייה זו, הפרארי ניצחה את ההתמודדות בפער ניכר, המקלארן אפילו לא סיימה במקום השני!

ולהזכירכם מדובר על מגזין רכב בריטי שבדק רכב בריטי (הם די פטריוטים), בבדיקה זו השתתף גם מי שנחשב בעיני רבים לכתב הרכב הגרמני המוביל בעולם וההחלטה/מסקנה של כל הכתבים שהשתתפו במבחן היתה אחידה וזהה.

5. ה-458 (בדומה לדגמים אחרים של פרארי) זכתה בשנים האחרונות בלא מעט פרסים בינלאומיים יוקרתיים, לא צריך שאני אאשר לכם זאת, חיפוש בגוגל יפתור את הסוגיה, מכונית השנה, מכונית הספורט-על של השנה, מנוע ספורט של השנה, המנוע הטוב בעולם מעל 4.0 ליטר (בנפחים פחותים זכו בעיקר מנועי הב.מ.וו), גיר השנה (פרס טכנולוגי), ה458 איטליה אף זכתה בפרס על עיצוב ויעילות הגג בדגם הספיידר וישנם עוד פרסים (למעלה מ-30 פרסים תוך שנתיים וקצת של יצור!), ככה שזה קצת משונה שאנשים מחפשים לבקר רכב שהוא הטוב בעולם בקטגוריה שלו.

טוב כתבתי מספיק בנושא, יום נעים לחברי הפורום :-)

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאחר כל הנאום הזה - שמת לב שבעוד כולנו דיברנו על המקלארן F1 אתה כנראה דיברת על ה-MP4-12C? :roll:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נאום? רק עובדות!

אכן דייקת דיברתי על ה-mp4, דרך אגב אם מדברים על הF1, פחות מ-100 מכוניות כאלה נמכרו בסך הכל (יוצרו סך הכל כמה יחידות מעל 100), האוטו עם מנוע הב.מ.וו היה מצויין ופורץ דרך במובנים רבים (אך לא קל לתפעול), אך כשל כלכלית.

פורסם

כלכלית הוא אולי כשל, אבל ככל הנראה הוא הסופרקאר הטוב ביותר בכל הזמנים, בוודאי בתקופתו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני לא אגיב להעלבות ,כי כרגע המצב הבריאותי לא מאפשר לי להסיק מסקנות מעבר לכתוב .

אל תכתוב לי אנזו פרארי או יגואר xj220 כי שניהם לא מתקרבים מבחינתי למכונית חלום ,שניהם נועדו לשמש גם ככורסה נוחה משהו שפסלתי מלחתחילה .

מעבר לזה אני לא יכול להביע דעה ,גם אני בתהליכי לימוד אז תחדש לי ...

גם בתחום הזה יש זרמים וגלים ולפעמים גם הם לא מסתדרים לי במציאות נניח הקונטש מעבר להיותו כורסה הוא עונה על הרבה מן הסעיפים שציינתי ,הוא גם מצית לי את הדימיון בקווים שממנו הוא נוצר אי לכך - מכונית חלום :lol:

רכב שיוצר להיות רכב חלום בד"כ מחירו מאז הייצור רק עולה ,אחד הפרמטרים שמהם אני שואף את השטויות שנכתבו על גבי 2 דפי פורום .

1. ניכרת את התקדמות: אתה מודה בזה שאתה רושם שטויות.

2. איזה תחום ואיזה זרמים? פרארי אנזו כורסא? אתה בכלל מבין מה אתה כותב? בבל"ט ברוטב צואת פרים מרוכזת.

3. הרכב שאני מדבר עליו הוא Porsche Dauer 962. מהירות מקס' 402 קמ"ש, תאוצה ל-100 קמ"ש 2.7 שניות. 730 כ"ס ממנוע Flat-6.

וכעת ננסה להעשיר את השכלתך המוטורית:

http://www.autozine.org/Archive/Dauer/classic/962LM.html

http://www.m5board.com/vbulletin/koenigsegg-forum-koenigseggboard-com/90799-dauer-962-factory-visit-worlds-fastest-car-before-mclaren-koenigsegg-veyron.html

http://www.youtube.com/watch?v=5DHsp7lQaic דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=CLlx4SkmUfU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

Cuore Sportivo - למרבה הצער לא יכול להסכים שה-F1 מוערכת יתר על המידה. על צמיגים טובים היא תחרותית עד היום. אם כבר רכב מוערך יתר על המידה זו חייבת להיות הויירון לדעתי, אבל את הויכוח הזה כבר ניהלתי בפורום הזה...

אוקיי אתה צודק שהיא לא מוערכת יתר על המידה, אבל אני גם לא מדבר על הויירון אלא על הפורשה. יחד עם זאת, אם כבר הזכרת את הויירון, לדעתי הבוגאטי יותר מרשימה.

אגב, מקלארן הפעילו מכבש לחצים על הFIA על מנת לסלק את פורשה שניצחו ב1994 וכך למעשה השיגה קבוצת מקלארן את הניצחון בשנת 1995. די עלוב מצדם.

למה מקסימליזם ילדותי ?? לא היית רוצה להגדיר מה בדיוק גורם לך לרצות אחת ?? למה ויירון בשבילך overated לעומת 458 ?? ודרך אגב יש ויירון ss מה תגיד לגביה ?? את וירון אני לא אוהב בגלל הרבה סיבות אחת מהן כי זהו רכב שייחים קלאסי ,הסיבה השנייה שאולי בולטת פחות לעין אלה הפנסים של פאסאט !!!! לעזאזל רכב של מיליון יורו ופנסים קדמיים לקחתם מפאסאט ? מה עבר להם בראש באותו הרגע :lol:

אין לה פנסים של פאסאט. אולי מישהו יצר לך פנס בעין, אז אתה מתבלבל. מעבר לכך, מה זה רלוונטי לעזאזל???

רכב שייחים קלאסי? בניגוד למקלארן F1 או פרארי F40? אתה מדבר שטויות.

הויירון היא אובררייטד בגלל שהיא שמנה. היא שוקלת כמעט 2 טון. במשקל הזה לדעתי היא נופלת ממכוניות כמו הקוניגסג, למשל, ששוקלות משמעותית פחות ומוציאות הספקים שלא נופלים משמעותית, היינו יהיו להן ביצועי קו ישר דומים עם ביצועי מסלול וכביש טובים משמעותית.

הויירון היא ממש לא מוערכת יתר על המידה, עם כל הכבוד. להשיג כזו רמה של עידון וכזו רמה של ביצועים...

Well, it has never been done before.

ובחייאת אל תכניס לפה את הקוניגסג, היא לא באמת שם.

טוב לא רציתי ואני לא רוצה להיכנס לוויכוחים שלא קשורים לכותרת ולנושא המרכזי אך אוסיף מספר פרטים לגבי המקלארן לעומת הפרארי 458:

1. אני מנוי משנת 1992 על מגזין רכב שנחשב בעיני רבים למוביל בעולם (מגזין בריטי, יש בידי את כל העותקים מאז) והנה מספר דברים שנכתבו על המקלארן:

2. לא אחת הופיעו כתבות/תצלומים של הפרארי 430 וכן הפרארי 458 בתוך מפעלי מקלארן לפני שזאת יצאה! מקלארן לא מכחישים זאת ואף מודים שלמדו מהפרארי לא מעט ואף העתיקו מהם (טכנולוגית כמובן, דרך אגב אפילו המידות של הרכבים די זהים).

3. מקלארן אף הודו שמכיוון שהמנוע שלהם לא מסוגל להפיק את התפוקה שמפיקים מנועי פרארי 'המונשמים טבעית' (טכנולוגית הם לא ברמה של פרארי, זאת הסיבה) הם נאלצו ללכת על מדגשי טורבו (שנחשב בעיני רבים עד לא מזמן לרכב על 'סטרואידים'), דרך אגב לאלה שלא ידעו גם המנוע של המקלארן אינו שלהם ולמעשה מבוסס על מנוע של ניסאן!! (דבר שבזמנו הופתעתי לקרוא), ללא קשר לכך אני משוכנע שהמקלארן היא מכונית מצויינת.

4. המגזין עליו אני מדבר ערך בדיקה מקיפה בו המקלארן נבדקה בפרמטרים רבים כנגד ה-458, הגייארדו, ה-אס.אל.אס והGT-2 (או GT-3) איני זוכר בשנייה זו, הפרארי ניצחה את ההתמודדות בפער ניכר, המקלארן אפילו לא סיימה במקום השני!

ולהזכירכם מדובר על מגזין רכב בריטי שבדק רכב בריטי (הם די פטריוטים), בבדיקה זו השתתף גם מי שנחשב בעיני רבים לכתב הרכב הגרמני המוביל בעולם וההחלטה/מסקנה של כל הכתבים שהשתתפו במבחן היתה אחידה וזהה.

5. ה-458 (בדומה לדגמים אחרים של פרארי) זכתה בשנים האחרונות בלא מעט פרסים בינלאומיים יוקרתיים, לא צריך שאני אאשר לכם זאת, חיפוש בגוגל יפתור את הסוגיה, מכונית השנה, מכונית הספורט-על של השנה, מנוע ספורט של השנה, המנוע הטוב בעולם מעל 4.0 ליטר (בנפחים פחותים זכו בעיקר מנועי הב.מ.וו), גיר השנה (פרס טכנולוגי), ה458 איטליה אף זכתה בפרס על עיצוב ויעילות הגג בדגם הספיידר וישנם עוד פרסים (למעלה מ-30 פרסים תוך שנתיים וקצת של יצור!), ככה שזה קצת משונה שאנשים מחפשים לבקר רכב שהוא הטוב בעולם בקטגוריה שלו.

טוב כתבתי מספיק בנושא, יום נעים לחברי הפורום :-)

+1 ענק, מגה לייק!

כלכלית הוא אולי כשל, אבל ככל הנראה הוא הסופרקאר הטוב ביותר בכל הזמנים, בוודאי בתקופתו.

הוא בהחלט הסופרקאר עם יח"צ בלתי מעורער. הטוב בכל הזמנים? אני בספק.

פורסם
1. ניכרת את התקדמות: אתה מודה בזה שאתה רושם שטויות.

2. איזה תחום ואיזה זרמים? פרארי אנזו כורסא? אתה בכלל מבין מה אתה כותב? בבל"ט ברוטב צואת פרים מרוכזת.

3. הרכב שאני מדבר עליו הוא Porsche Dauer 962. מהירות מקס' 402 קמ"ש, תאוצה ל-100 קמ"ש 2.7 שניות. 730 כ"ס ממנוע Flat-6.

וכעת ננסה להעשיר את השכלתך המוטורית:

http://www.autozine.org/Archive/Dauer/classic/962LM.html

http://www.m5board.com/vbulletin/koenigsegg-forum-koenigseggboard-com/90799-dauer-962-factory-visit-worlds-fastest-car-before-mclaren-koenigsegg-veyron.html

http://www.youtube.com/watch?v=5DHsp7lQaic דרך יוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=CLlx4SkmUfU דרך יוטיוב

תודה רבה. אומנם אני מרגיש קצת בור, אבל אני מודה - זו הפעם הראשונה שאני נתקל ברכב הנ"ל

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

פרט נוסף ומעניין ששמעתי היום (בנוסף וללא קשר לדברים שנכתבו בראיון), אבל כמובן שאין לי דרך לאשר את האמירה הבאה שלי.. בכל אופן שמעתי שלוקה דה-מונטזמולו יגיע באופן אישי ומיוחד לפתיחת אולם התצוגה של אוטו איטליה בישראל וזה אמור לקרות לפני פסח, כבוד גדול ליבואן בארץ!! :-)

פורסם

Cuervo sportotivo

אתה מפספס את הפואנטה ,מה הקשר לפורשה הזאת ?? מי מכיר את הרכב הזה .

ושוב אני יסביר לך ,לא התאוצה ,לא מהירות סופית הן פרמטר מבחינתי להיותה מכונית על ,יש איזה מאה יצרניות רכב בבריטניה ,אני יכול להבטיח לך שבשנות ה 90 יוצרו מכוניות שלא שמעת עליהם ,שהיו קלילות כנוצה ומהירות כצ'יטה. אז מה זה ישר מכתיר אותם כמכונית נחשקת ?? שוב ,מבחינתי מכונית נחשקת היא מכונית שאפשר לחלום עליה בתור ילד ,הפורשה שלך יכולה לגרום לילד לבכות .

בהגדרתי כורסא ,זה רכב שאף פעם לא התחרה ולא השתתף בתחרות ,אי לכך כאשר קנית אותו היו לו אפילו חלונות חשמל :shock: ,זה רכב כורסא מבחינתי .

תפתח ויקפדיה ותסתכל מה הן 100 מכוניות הכי משפיעות של התעשייה או יותר נכון 100 מכוניות נחשקות ,זהו אחד הברומטרים מבחינתי להבין האם אני בכיוון !!!!

תצור לך רשימה של 100 מכוניות .לאחר שיצרת ,תשווה לרשימה של כל המגזינים הנחשבים ויותר נכון לסקרי דעת קהל ,כך תוכל להבין האם אתה בכיוון הנכון .

כן ,גם גולף gti mark 1 מבחינתי רכב שאפשר לחלום עליו אז לא המחיר הוא זה שקובע .

לצערי אני לא יכול להעלות תמונה של פנסי ויירון ופאסאט אבל אתה יכול לבדוק לבד וכן זה רכב שייחים תבדוק כמה מכוניות נמכרו בעולם וכמה אחוזים מתוכם באמירויות .

אז לפני שאתה מגיב בעוצקצנות תחשוב פעמיים .

פורסם
פרט נוסף ומעניין ששמעתי היום (בנוסף וללא קשר לדברים שנכתבו בראיון), אבל כמובן שאין לי דרך לאשר את האמירה הבאה שלי.. בכל אופן שמעתי שלוקה דה-מונטזמולו יגיע באופן אישי ומיוחד לפתיחת אולם התצוגה של אוטו איטליה בישראל וזה אמור לקרות לפני פסח, כבוד גדול ליבואן בארץ!! :-)

יכול להיות מעניין.

להזכירכם, הויירון כל תפקידה הוא להראות לעולם את גודל האיבר של פולקסווגן זה הכל.

הם הפסידו כסף רב על כל יחידה שיוצרה כדי להוכיח שהם יכולים ליצר את הדבר הכי מהיר שיש.

יכול מאוד להיות, כלומר זה באמת נכון במידה כזו או אחרת. למרות זאת, אף אחד אחר לא הצליח לעשות דבר דומה.

מעבר לכך, רווח כלכלי ישיר מעולם לא היה מטרת קיומה של הויירון.

בכל אופן לדעתי זה לא ראוי לסכם את ההישג ההנדסי ששמו בוגאטי ויירון כמלחמת זרגים פרימיטיבית (הגם שיש לה שורשים כאלו).

פורסם
Cuervo sportotivo

אתה מפספס את הפואנטה ,מה הקשר לפורשה הזאת ?? מי מכיר את הרכב הזה . אנשים שבאמת מתעניינים במכוניות מכירים אותה, לא תמיד אישית. מה הקשר שלה? הזכרת את המקלארן F1,

ושוב אני יסביר לך ,לא התאוצה ,לא מהירות סופית הן פרמטר מבחינתי להיותה מכונית על ,יש איזה מאה יצרניות רכב בבריטניה ,אני יכול להבטיח לך שבשנות ה 90 יוצרו מכוניות שלא שמעת עליהם ,שהיו קלילות כנוצה ומהירות כצ'יטה. אז מה זה ישר מכתיר אותם כמכונית נחשקת ?? שוב ,מבחינתי מכונית נחשקת היא מכונית שאפשר לחלום עליה בתור ילד ,הפורשה שלך יכולה לגרום לילד לבכות . זה היה אחד המשפטים המטומטמים ביותר שקראתי כאן לאחרונה, באמת.

כל אחד חולם על מכוניות אחרות. מי אמר שאתה או אני צודקים וכיצד זה רלוונטי בכלל?

בהגדרתי כורסא ,זה רכב שאף פעם לא התחרה ולא השתתף בתחרות ,אי לכך כאשר קנית אותו היו לו אפילו חלונות חשמל :shock: ,זה רכב כורסא מבחינתי . אני שמח שאתה לפחות מתחיל לספק הגדרות לכל מיני מושגים שרק אתה מכיר.

תפתח ויקפדיה ותסתכל מה הן 100 מכוניות הכי משפיעות של התעשייה או יותר נכון 100 מכוניות נחשקות ,זהו אחד הברומטרים מבחינתי להבין האם אני בכיוון !!!! ברומטר הינו מד לחץ, חוששני כי התכוונת לפרמטר. בכל אופן, אם הידע המוטורי שלך מתבסס בעיקר על ויקיפדיה ועל איזושהי רשימה לא ברורה של מכוניות, משתתף בצערך.

תצור לך רשימה של 100 מכוניות .לאחר שיצרת ,תשווה לרשימה של כל המגזינים הנחשבים ויותר נכון לסקרי דעת קהל ,כך תוכל להבין האם אתה בכיוון הנכון .

כן ,גם גולף gti mark 1 מבחינתי רכב שאפשר לחלום עליו אז לא המחיר הוא זה שקובע . כל פעם תזרוק מכונית אחרת? מה הקשר לגולף ההיא עכשיו? אולי תשתדל לכתוב באופן יותר קוהרנטי?

לצערי אני לא יכול להעלות תמונה של פנסי ויירון ופאסאט אבל אתה יכול לבדוק לבד וכן זה רכב שייחים תבדוק כמה מכוניות נמכרו בעולם וכמה אחוזים מתוכם באמירויות .

אז לפני שאתה מגיב בעוצקצנות תחשוב פעמיים עוד לא ראית עוקצנות .

Boobes,

ויירון? פנסים של פאסאט? אתה קורא את מה שאתה כותב בכלל?

רכב שייחים? אני מתקשה להבין כיצד זה קשור לטיב הרכב. חוץ מזה, סתם לידיעתך כמות הרכבים היקרים ללא הבדלי דת, גזע או מין אשר נמכרים לעשירי מדינות המפרץ, בריה"מ לשעבר, מונקו, עשירי ארה"ב בהחלט מהווה אחוז שמן מסך המכירות. מה אתה יכול להסיק מכך? שיש להם הרבה כסף. מה אתה יכול להסיק מכך לגבי טיב הרכב? שום דבר (אולי רק שהDSG של בוגאטי מצליח לשרוד את החום הנוראי במדינות השייחים).

נ.ב. ממליץ לך להכנס לקישורים שצירפתי מקודם ולקרוא קצת על הרכב ועל ההיסטוריה שלו. אולי תצליח לחלום עליו, בתור ילד, בלילות.

פורסם
תודה רבה. אומנם אני מרגיש קצת בור, אבל אני מודה - זו הפעם הראשונה שאני נתקל ברכב הנ"ל

נראה לי אני אקבל דואר רשום ממנהלי הפורום בגין סטייה מנושא השרשור בקצב הזה.

עוד כמה פרטים מעניינים על Porsche 962 ומקורותיה:

- היא מבוססת על מכונית מירוץ אגדית של פורשה, ה-956 אשר קדמה ל962 (אף היא מכונית מרוץ בעצמה, גרסת הכביש מתבססת על ה962 ונבנתה ע"י סדנת Dauer) ועשתה חיל בשנות ה80.

- אותה 956 הקיפה את הרינג בזמן של 6:11:13 ובמילים: שש דקות, אחת עשרה שניות ושלוש עשרה מאיות השנייה, שיא שלא נשבר במשך כמעט שלושה עשורים.

http://www.youtube.com/watch?v=0M11GOVfA50 דרך יוטיוב

- תיבת הילוכים כפולת מצמדים הופיעה לראשונה ב-956.

- 6 נצחונות במירוץ ה24 שעות של לה-מאן/956+962 (צרפת).

כדאי לקרוא:

http://www.evo.co.uk/features/features/223494/porsche_956.html

http://jalopnik.com/5458689/porsche-956962-three-warped-minutes-in-derek-bells-mach-3-office

פורסם

אתה חיי בסרט :) אתה מכיר AUDI R10 או AUDI R15 או AUDI R8 RACE CAR הן בכלל דומות למכוניות כביש ?? טוב ,שלא נתת לי מכונית מרוץ של פורמולה 1 וכתבת שהיא מקיפה את נורבוגנרינג ב 5 דקות וכמה שהמכונית הזאת היא חלום :) היא לא חלום כי אין מה לעשות איתה ואתה לא נהג מרוץ .

תכתוב על מכוניות ריאליות ולא מכוניות פרי דימיונך ,אני לא צריך שתספר לי על מרוץ 24 שעות כי זה פשוט לא מעניין אף אחד בימינו ,כי לצערנו אנחנו לא יכולים לחוות גם ב10% חוויות ממרוץ כזה ,לעומת מרוץ של שנות ה 60 וה 70 ואפילו של שנות ה80 המאוחרות ששם המכוניות שהשתתפו היו מפותחות לאותה תקופה אבל מתאימות גם לנסיעה סטנדרטית על כביש ציבורי .

ps

לאחר כמה קריאות יש לי ספקות להיותך משתמש ריאלי ,נוכל תמיד להמשיך את הדיונים שמתנהלים בפורום במתכונת הסטנדרטית ,ללא תוכן ממשי בתחום הרכב .

נושא :"מה זה הרכב הזה ?"

תגובה: אופל

תגובה:חללית

תגובה: אני רוצה אחד כזה

תגובה:עזוב הוא מכוער

תגובה: מה אתה מבין בכלל

וכו' ללא שום תרומה וביסוס ממשי חוץ מזריקת עובדות פה ושם .

אז אם אתה טרול אני מבקש שתפסיק ואם לא ,תצמד לדיון ואל תנסה להוציא אותי קטן כי :

א.לא תצליח

ב.סתם שריפת תאים אפורים שלי ושלך

ג.הפוסטים הארוכים והסרטונים סתם מעייפים אותי ,תנסה להיות קצר וקולע כמה שאתה יכול .

תנהל מאבק לוגי בתוכן שכתוב ואם נמאס לך לנהל מאבק תביע דעה כדי שגם אני יוכל לקבל אינפורמציה ואולי להבין את עמדתך ,אל תחפש טעויות כתיב זה לא מאמר בעיתון ואפילו להם יש עורך לשוני.

פורסם
אתה חיי בסרט :) אתה מכיר AUDI R10 או AUDI R15 או AUDI R8 RACE CAR הן בכלל דומות למכוניות כביש ?? טוב ,שלא נתת לי מכונית מרוץ של פורמולה 1 וכתבת שהיא מקיפה את נורבוגנרינג ב 5 דקות וכמה שהמכונית הזאת היא חלום :) היא לא חלום כי אין מה לעשות איתה ואתה לא נהג מרוץ . כנראה שאתה באמת מתקשה בהבנת הנקרא. נתתי קצת רקע ל962 Dauer, שהיא מכונית כביש אשר מבוססת על מכונית מרוץ.

תכתוב על מכוניות ריאליות ולא מכוניות פרי דימיונך מצחיק...מכוניות פרי דמיוני? היכן? ,אני לא צריך שתספר לי על מרוץ 24 שעות כי זה פשוט לא מעניין אף אחד בימינו מעניין ועוד איך, אותך כנראה שלא.,כי לצערנו אנחנו לא יכולים לחוות גם ב10% חוויות ממרוץ כזה ,לעומת מרוץ של שנות ה 60 וה 70 ואפילו של שנות ה80 המאוחרות ששם המכוניות שהשתתפו היו מפותחות לאותה תקופה אבל מתאימות גם לנסיעה סטנדרטית על כביש ציבורי . אתה סותר את עצמך פה מספר פעמים.

1. מכוניות המרוץ בשנות השישים, שבעים או השמונים היו מכוניות מרוץ ולא כביש, בדיוק כמו היום. גם אז כמו היום, ככל הנראה שלא היו בוחרים בך להשתתף במרוץ ה-לה מאן, או כל מרוץ אחר.

2. אם כבר הזכרת את מכוניות המרוץ משנות ה80 כדבר לגיטימי בעינייך, ה-956 המדוברת היא אכן משנות ה80. מה לא מסתדר כאן?

ps

לאחר כמה קריאות יש לי ספקות להיותך משתמש ריאלי ,נוכל תמיד להמשיך את הדיונים שמתנהלים בפורום במתכונת הסטנדרטית ,ללא תוכן ממשי בתחום הרכב .

נושא :"מה זה הרכב הזה ?"

תגובה: אופל

תגובה:חללית

תגובה: אני רוצה אחד כזה

תגובה:עזוב הוא מכוער

תגובה: מה אתה מבין בכלל

וכו' ללא שום תרומה וביסוס ממשי חוץ מזריקת עובדות פה ושם . זה בדיוק מה שאתה עושה וכך לא מתנהל דיון.

אז אם אתה טרול אני מבקש שתפסיק ואם לא ,תצמד לדיון ואל תנסה להוציא אותי קטן כי : אני לא מנסה להוציא אותך קטן, אתה עושה את העבודה בעצמך, בהצטיינות יתרה יש לציין.

א.לא תצליח

ב.סתם שריפת תאים אפורים שלי ושלך

זה מתאר באופן די מדוייק את סגנון הכתיבה שלך ואת (חוסר) החשיבה שלך.

תנהל מאבק לוגי בתוכן שכתוב ואם נמאס לך לנהל מאבק תביע דעה כדי שגם אני יוכל לקבל אינפורמציה ואולי להבין את עמדתך .

אני משתדל למרות כל הגיון בריא, לנהל איזשהו דיון עמך אשר מבוסס על הגיון. בינתיים ללא הצלחה.

נ.ב. ברור לך שאתה סוג של בידור להמונים, נכון? :wink:

• תוכן חדש...