Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
coure sportivo, תקרא שוב את מה שכתבתי, לא מאתי שמישהו ספציפי בבון, גם לא הלקוח שחרט את השם שלו על הידית ... תופעת השופוני היא תופעה של בבונים וטווסים. אני אומר שוב, מי שרוצה ויכול להרשות לעצמו פרארי שיבושם לו, אני מפרגן, אבל תופעת הבבוניזם היא הריצה הזאת לעיתונות, לטלויזיה ולנפנף לכולם - אח"כ נקרא על כל מיני אנשים שנעצרו ע"י רשויות החוק/המס ואח"כ יגידו שזה מחוסר פרגון וקנאה ... קצת צניעות לא תזיק לאנשים במדינה הזאת, מדינה שמהללת ביטויים של שגרה כמו "עשיתי 10 קיסריות, 3 נוקיות ובשבוע הבא אני מחלטר בפלאקה" ... על זה אני מדבר, זו ישראל של היום כנראה ... ולמי שתוהה, לא נולדתי בנורווגיה ובעורקיי לא זורם דם ויקינגי ... :wink: מספיק עם הגועל והשואוו-אוף. אנשים קונים היום מוצרים שונים לא כי הם רוצים או צריכים אותם אלא משום שזה מה שיש לשכן/קולגה/סלב לרגע ולכן הם מוכרחים שיהיה להם גם כדי לנפנף. זה מגעיל.

+1 כנראה שלא הבנתי אותך נכון, קבל התנצלותי.

אגב, גם לנפנף אפשר בסטייל וטוב טעם. בארץ לא כולם יודעים לעשות זאת...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אגב, לגבי דובר אוטו-איטליה, איש מוכשר ותותח בתחומו, אין עוד איש יח"צ בענף הרכב (!!!) בעל יכולות כמו רוני אקרמן. האיש יודע היטב את עבודתו ועודה אותה מצויין. לדעתי אוטו-איטליה בחרו נכון.

מהחלקים שהגיעו אלי מהראיון עימו הכתבה איתו היתה מעניינת כפי שאפשר היה לקרוא ולהבין בדף הראשון ואני מתאר לעצמי שרוני אקרמן טוב אפילו טוב מאוד בעבודתו אך אני חושב שהתפקיד שלו די מיותר, במיוחד אם הוא יעסוק אך ורק בדוברות וכדומה.

כי אני לא חושב שחברה שמוכרת/תמכור כ-30 או אפילו 40 מכוניות בשנה צריכה דובר, במיוחד כאשר מדובר על אקזוטיקות כמו פרארי ומזראטי חברות מיתולוגיות בענף הרכב ששמם הולך לפניהם ומשמש כיחסי הציבור הטובים ביותר.

נ.ב. אני לא יודע אם זה נכון אבל שמעתי אתמול שבקרוב יגיעו לארץ עוד מספר רכבי פרארי וביניהם קליפורניה וכן 458 ספיידר, אולי יש כאן מישהו שיכול לאשר את הנתונים האלה. (?)

פורסם

RK

ניחוש פרוע אלפא 156 אפורה :twisted: עגלה :lol: ובנימה יותר רצינית ,לא התייחסתי ספציפית אלייך גם אין לי שום סיבה ממשית להעליב אותך ,אלא אם כן תמשיך לקרוא לי טרול .

ps

תרשום בגוגל RK ותעשה חפש ,מעניין מה מסמלות ראשי תיבות :lol:

פורסם

bubens - בניגוד לאחרים, אין לי מה להחביא או להסתיר. אני אגיד לך משהו יותר מבריק, לא צריך אפילו לרשום RK - השם המלא שלי בחתימה ומלוא הפרטים שלי בפרופיל.

אגב, טרול, במובן האינטרנטי של המילה, הוא בדיוק אותו משתמש שמנסה ליצור פרובוקציות כמו שאתה עושה. אז איך תציע לקרוא לך?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

איפה ראית פרובוקציה מצידי ?? עזוב סיפור אבוד ,אני הבאתי את דעתי גם אם היא לא מקובלת עלייך .

אני לא אכתוב על צניעות ,אדיבות וסתם על דרך ארץ ,כי ממילא לא תבין אותי אתה בטח חושב שהכל מסתכם בקנאה טהורה .

זה שהבחור סיפר שהוא מחליף רכבים כמו כפפות וחרט את שמו כדי שלא יחליף אותה כבר מראה עד כמה באמת מעניינת אותו פרארי חוץ מהשופוני .

דרך אגב הוא גר בעיר מוכת אבטלה אחלה דוגמה לתושבים .

אבל מי אני שישפוט ,בכיף למה לא ! וגם אם זה בשביל הבלינג שיבושם לו ,זאת לא הייתה כוונתי כשנכנסתי לדיון הזה .

התכוונתי להסביר את עמדתי בנושא תרבות הרכבים בארץ ,שאינה נמצאת כאן כלל !!! ותרבות מוטורית ששואפת לאפס. שכחתי את משרד התחבורה שנלחם בעברייני אספנות מלחמת חורמה שחס וחלילה לא יעלה על הכביש רכב ישן ומסוכן .

כי לא צריך להעריך את היישן ,חדש הוא יותר טוב וישראלים מבינים הכי טוב אי לכך סוגדים לחדש ונוצץ .

גם הבחור מדליית הכרמל עשה את הונו בהגיעו לגילי(31) ,אי לכך מגיע לו סגידה וקידה ,כי הרי אנחנו מעריכים כסף מעבודה קשה ,נו הוא נוסע בפרארי הרי ,לא כך ? זה נכתב בציניות כי אני לא מכיר הרבה אנשים שהצליחו להבקיע עד 31 ללא תמיכה מהמשפחה .

אה והוא גם גר ביישוב מוכה אבטלה ,אחלה דוגמה אישית לילדים .

עולם קפיטליסטי שאני כל כך בעדו מקבל פרופורציות לא נכונות בגלל אנשים כמוהם .

בזה אסיים סופית את הדיון הזה .

פליקס

ps

אני אוסיף ואומר שמקלארן F1 הייתה גורמת למחיאות כפיים סוערות ממני אם היא הייתה בבעלותם ,דרך אגב מחירה הוא פי עשר ממחיר 458 אבל יש כאן אלמנט נוסף שהוא מעבר לכסף !!

פורסם
איפה ראית פרובוקציה מצידי ?? עזוב סיפור אבוד ,אני הבאתי את דעתי גם אם היא לא מקובלת עלייך .

אני לא אכתוב על צניעות ,אדיבות וסתם על דרך ארץ ,כי ממילא לא תבין אותי אתה בטח חושב שהכל מסתכם בקנאה טהורה .

זה שהבחור סיפר שהוא מחליף רכבים כמו כפפות וחרט את שמו כדי שלא יחליף אותה כבר מראה עד כמה באמת מעניינת אותו פרארי חוץ מהשופוני .

דרך אגב הוא גר בעיר מוכת אבטלה אחלה דוגמה לתושבים .

אבל מי אני שישפוט ,בכיף למה לא ! וגם אם זה בשביל הבלינג שיבושם לו ,זאת לא הייתה כוונתי כשנכנסתי לדיון הזה .

התכוונתי להסביר את עמדתי בנושא תרבות הרכבים בארץ ,שאינה נמצאת כאן כלל !!! ותרבות מוטורית ששואפת לאפס. שכחתי את משרד התחבורה שנלחם בעברייני אספנות מלחמת חורמה שחס וחלילה לא יעלה על הכביש רכב ישן ומסוכן .

כי לא צריך להעריך את היישן ,חדש הוא יותר טוב וישראלים מבינים הכי טוב אי לכך סוגדים לחדש ונוצץ .

גם הבחור מדליית הכרמל עשה את הונו בהגיעו לגילי(31) ,אי לכך מגיע לו סגידה וקידה ,כי הרי אנחנו מעריכים כסף מעבודה קשה ,נו הוא נוסע בפרארי הרי ,לא כך ? זה נכתב בציניות כי אני לא מכיר הרבה אנשים שהצליחו להבקיע עד 31 ללא תמיכה מהמשפחה .

אה והוא גם גר ביישוב מוכה אבטלה ,אחלה דוגמה אישית לילדים .

עולם קפיטליסטי שאני כל כך בעדו מקבל פרופורציות לא נכונות בגלל אנשים כמוהם .

בזה אסיים סופית את הדיון הזה .

פליקס

ps

אני אוסיף ואומר שמקלארן F1 הייתה גורמת למחיאות כפיים סוערות ממני אם היא הייתה בבעלותם ,דרך אגב מחירה הוא פי עשר ממחיר 458 אבל יש כאן אלמנט נוסף שהוא מעבר לכסף !!

תשמע, אם אתה באמת בן 31 אז אני משתתף בצערך כי אתה מפגין יכולות ניתוח וחשיבה של בן 13. מהסיבה הזו, למענך, אני מקווה שאתה למעשה בן 13.

אגב, שים לב שרוב ההודעות שלך אינן קשורות לדיון הזה כלל וכלל (או למציאות לצורך העניין, אבל זה, כאמור, שמור לדיון אחר). למרות זאת, תרשה לי להציג לך אמת קטנה: החדש במרבית המקרים טוב מהישן.

נ.ב. McLaren F1 is overrated. יש רכב מסויים בן זמנה (פחות או יותר) והוא יותר מרשים ממנה.

האם אתה יודע על איזה רבב מדובר?

האם אתה יודע על איזה רכב מבוסס הרכב המדובר?

האם אתה יודע מה היה מיוחד ברכב המדובר?

נ.ב. (2) אתה טרול, תכיר בזה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני לא אגיב להעלבות ,כי כרגע המצב הבריאותי לא מאפשר לי להסיק מסקנות מעבר לכתוב .

אל תכתוב לי אנזו פרארי או יגואר xj220 כי שניהם לא מתקרבים מבחינתי למכונית חלום ,שניהם נועדו לשמש גם ככורסה נוחה משהו שפסלתי מלחתחילה .

מעבר לזה אני לא יכול להביע דעה ,גם אני בתהליכי לימוד אז תחדש לי ...

גם בתחום הזה יש זרמים וגלים ולפעמים גם הם לא מסתדרים לי במציאות נניח הקונטש מעבר להיותו כורסה הוא עונה על הרבה מן הסעיפים שציינתי ,הוא גם מצית לי את הדימיון בקווים שממנו הוא נוצר אי לכך - מכונית חלום :lol:

רכב שיוצר להיות רכב חלום בד"כ מחירו מאז הייצור רק עולה ,אחד הפרמטרים שמהם אני שואף את השטויות שנכתבו על גבי 2 דפי פורום .

פורסם

מקסימליזם ילדותי מקסים... NOT

ערכם של כל רכבי העל האמורים עולה בשנים האחרונות, גם של ה-XJ220 שנחשבה כושלת (הכל יחסי הרי) בזמנה. הקונטש, אגב, הפכה למתורבתת יחסית רק במהדורות האחרונות שלה. מכל מקום - מה שאתה לא מבין זה שהחלוקה שאתה מציין קיימת אצלך בלבד, רק שאתה משליך את חלומותיך (הלגיטימיים כשלעצמם) על אחרים ועל תפיסתם. זה פסול בעיני.

Cuore Sportivo - למרבה הצער לא יכול להסכים שה-F1 מוערכת יתר על המידה. על צמיגים טובים היא תחרותית עד היום. אם כבר רכב מוערך יתר על המידה זו חייבת להיות הויירון לדעתי, אבל את הויכוח הזה כבר ניהלתי בפורום הזה...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למה מקסימליזם ילדותי ?? לא היית רוצה להגדיר מה בדיוק גורם לך לרצות אחת ?? למה ויירון בשבילך overated לעומת 458 ?? ודרך אגב יש ויירון ss מה תגיד לגביה ?? את וירון אני לא אוהב בגלל הרבה סיבות אחת מהן כי זהו רכב שייחים קלאסי ,הסיבה השנייה שאולי בולטת פחות לעין אלה הפנסים של פאסאט !!!! לעזאזל רכב של מיליון יורו ופנסים קדמיים לקחתם מפאסאט ? מה עבר להם בראש באותו הרגע :lol:

פורסם

אל תכתוב לי אנזו פרארי או יגואר xj220 כי שניהם לא מתקרבים מבחינתי למכונית חלום ,שניהם נועדו לשמש גם ככורסה נוחה משהו

אנזו ו-xj220 כורסא נוחה ? :shock: (בהנחה ובאמת התכוונתה לכתוב כורסא ולא כורסה)

אני חשוב שברגע שרשמתה את זה ללא ספק הגעת לשיא בהבנתך, או בניסיון להסביר לנו מה היא מכונית "אמיתית" עם נשמה...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

הויירון היא אובררייטד בגלל שהיא שמנה. היא שוקלת כמעט 2 טון. במשקל הזה לדעתי היא נופלת ממכוניות כמו הקוניגסג, למשל, ששוקלות משמעותית פחות ומוציאות הספקים שלא נופלים משמעותית, היינו יהיו להן ביצועי קו ישר דומים עם ביצועי מסלול וכביש טובים משמעותית.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...