Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק כדי לחזק את מה שעידן כתב:

הייתי בתערוכת רכב, ובאזורי התצוגה של החברות היקרות יותר, לא נתנו לכל העולם ואחותו להיכנס, אלא היית צריך לבקש קודם מנציג, ורק אז היו מכניסים אותך.

בנוסף, היו מקומות שלא נתנו (גם אם ביקשת יפה, והבטחת לסדר את אחותך לערב שהוא לא ישכח). מהסתכלות על האנשים שכן הורשו להיכנס, הם היו כאלו שבבעלותם רכב מאותה חברה / הביעו רצון ויכולת(!) לרכוש את הרכבים המדוברים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם ככה אז הלקוח שלהם יכול לקנות רכב מתצוגה בראש שקט,

אחרי שיודע שלא ישבו שם 500 ישבנים על המושבים. האמת שסוכנות פורשה הראשונה שנפתחה בתל אביב ברחוב המסגר הייתה מכניסה רק לקוחות פוטנציאליים, היה יושב שם סוכן יחיד, דלת הכניסה בסוכנות הייתה עם קודן ,בשביל להכנס לדבר איתו היה צריך קודם כל להתקשר לנייד/לטלפון ורק אז אולי היית יכול להכנס,בפתח תקווה זה אחרת. חבל שאוטו איטליה גם כאלה,אם החשש מנזק של מבקרים,לא בעיה להתקין מצלמות על הרכבים מכל זווית שתהיה בתוך הסוכנות ולנעול את כל המכוניות.

פורסם

ללא קשר לכותרת אני חושב שזה מאוד יפה שאנשים כמו פאזולי, עידן וכדומה מצלמים את הרכבים המיוחדים הללו ומשתפים אותנו לא אחת בתמונות של רכבים שרובנו לא נראה בארץ!

אז אני דווקא מקווה שפאזולי ודומיו ימשיכו לצלם וכן לשתף עימנו את התמונות.

(כמובן שכאשר בעלים של רכב מבקש לא לצלם, הם נענים לכך וזה יפה).

אני חושב ששיתוף של מידע, שיתוף של תמונות זה מה שהופך פורום לפורום, ללא זה יש פחות עניין, לדוגמא אני רואה שהפרארי 166MM כבר נמצאת במוזיאון פרארי הישראלי, שזה חדשות מאוד מעניינות!! הרכב כמובן נדיר יחודי ויפה, וללא שיתוף של killerbinn, לא היינו יודעים זאת (תודה על התמונה).

אם יש למישהו כאן משהו לשתף, וזה לא משנה עם זה כתבה,תמונה או דעה לדעתי האישית שיעשה זאת!

פורסם
אני יכול להבין את חששם של אנשי אוטו-איטליה בנוגע לקהל הישראלי הרחב, זה עלול להראות כך:

pinky2147130.jpg

monkeys%20on%20car.jpg

זו תמונה טובה שממחישה את מה שהולך לקרות ביומה הראשון של התערוכה בפסח. ובכלל זה מה שהולך ככה בהיכל נוקיה כל שבוע,פעם אחת שהייתי זה כמעט הגיע למכות בין צופה לבעל רכב,מזל שהפרידו בינהם..:roll: אז אולי אפשר להבין את אוטו איטליה

פורסם

אני חושב ששיתוף של מידע, שיתוף של תמונות זה מה שהופך פורום לפורום, ללא זה יש פחות עניין, לדוגמא אני רואה שהפרארי 166MM כבר נמצאת במוזיאון פרארי הישראלי, שזה חדשות מאוד מעניינות!! הרכב כמובן נדיר יחודי ויפה, וללא שיתוף של killerbinn, לא היינו יודעים זאת (תודה על התמונה).

אם יש למישהו כאן משהו לשתף, וזה לא משנה עם זה כתבה,תמונה או דעה לדעתי האישית שיעשה זאת!

תודה! אבל התמונה לא שלי, היא מהפייסבוק.

אם ככה, ממשיכים :

תמונה נמחקה עקב הפרת זכויות יוצרים.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
זה רכב מקורי או רפליקה?

הרכב הינו מקורי לחלוטין, הוא וגם רכב הפורמולה מ2006 שנמצא כבר במוזיאון בסוכנות פרארי.

שתי התמונות ש killerbinn פירסם צולומו ע"י מועדון אלפא רומיאו ישראל ופורסמו לראשונה

בפייסבוק המועדון IAROC ונלקחו משם.

אתם מוזמנים להיכנס לפייסבוק המועדון להתעכדכן ולראות תמונות נוספות.

בברכה.

שי ורד

פורסם

התמונות המקוריות שמולמו ע"י חבר IAROC.

בבקשה:

420952_285970984809620_143046289102091_742918_306261826_n.jpg

418145_285970924809626_52719261_n.jpg

430093_285970948142957_143046289102091_742917_895068589_n.jpg

423501_285970904809628_143046289102091_742915_612123270_n.jpg

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם
בשביל מרצ'נדייז הם מוכנים להתנהג כמו בחו"ל, להרוויח קצת כסף חוץ מה-2 מיליון על כל 458 שהם מוכרים, אבל בשביל לתת לאנשים להכנס לאולם תצוגה שנועד להציג רכבים ולתת לאנשים להכיר את הרכבים האלו מבלי להסתכל עליהם במבט חטוף ב-110 קמ"ש בכביש 6, הם לא מוכנים להתנהג כנהוג בחו"ל. יפה.

יפה שאתה מבין אותם, אולי אחרי שינוי קל במידיניות הם יציבו סלקטור וגלאי מתכות בכניסה וירשו לאנשים להכנס כל עוד הם בלי קוצץ ציפרוניים ומפתחות לאוטו/בית, ככה הם ישמרו על הרכבים היקרים שלהם.

עכשיו ברצינות, אוטו איטליה אחרי מסטיק שנמתח כבר שנתיים החליטו סוף סוף לפתוח אולם תצוגה, המון אנשים חיכו לרגע הזה שהם יכנסו בדלתות ויראו את רכב חלומותיהם, אבל בגלל פחדנות, אין מילה אחרת שמתאימה, הם יתנו את המותרה הזו רק לעשירים שיש להם כסף לקנות רכב כזה (שיש גם סיכוי שיקנו אחד ויצטרכו להסתכל על אחד כל יום). כל הכבוד לאוטו איטליה.

לא יודע איך להגיב בלי להעליב אבל מי בדיוק אתה חושב שאתה?

באיזו זכות אתה בא בדרישות לגורם מסחרי שייתן או לא ייתן לך להכנס, לראות או לעשות כל דבר שהוא ברכוש שלו?

מאיפה באה לך התעוזה להעביר ביקורת על משך הזמן שלקח או לא לקח להם לפתוח סוכנות?

אם כבר הנושא בדיון, אנשים מהסוג שלך הם בדיוק בראש השפיץ של הסיבה שלא נותנים לכל אחד להכנס. מי יודע אולי תחליט שמותר לך לגעת, להכנס, להניח כף יד שומנית או מי יודע מה עוד כי אתה חושב שיש להם מסטיק או שהם פחדנים או השד יודע מה מפריד בינך לבין הרכוש שלהם

פורסם

צודקים במאה אחוז וזאת לאור מה שקורה בארץ שכאשר מגיע רכב חדש וחושני (פורשה בתחילתה,מרוץ לונדון ירושלים-צריך לראות בשביל להאמין).

להרבה אנשים אין טיפת כבוד לכלום לרכוש של אחרים ותוסיפו את תחושת ה"מגיע לי" ובגלל זה אני מסכים עם צוות אוטו איטליה ועם אקרמן היקר (אבא של חבר קרוב).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

יפה, אז אתה יכול לראות מדוע לא נותנים לכולם להיכנס לסוכנות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לא יודע איך להגיב בלי להעליב אבל מי בדיוק אתה חושב שאתה?

באיזו זכות אתה בא בדרישות לגורם מסחרי שייתן או לא ייתן לך להכנס, לראות או לעשות כל דבר שהוא ברכוש שלו?

מאיפה באה לך התעוזה להעביר ביקורת על משך הזמן שלקח או לא לקח להם לפתוח סוכנות?

אם כבר הנושא בדיון, אנשים מהסוג שלך הם בדיוק בראש השפיץ של הסיבה שלא נותנים לכל אחד להכנס. מי יודע אולי תחליט שמותר לך לגעת, להכנס, להניח כף יד שומנית או מי יודע מה עוד כי אתה חושב שיש להם מסטיק או שהם פחדנים או השד יודע מה מפריד בינך לבין הרכוש שלהם

לא יודע איך להגיב בלי להעליב? אל תגיב.

אני מבין את ההחלטה של אוטו איטליה, אבל לא מסכים איתה, אפשר להגיד שאני יותר "כועס" על האנשים שגורמים לגופים כמו אוטו איטליה להחליט החלטות כאלו.

תעוזה? באה מאותו מקום של אנשים למחות על מכירי הפסק זמן בארץ, הדלק והדיור (מחאות שבהן אני תומך, דרך אגב), לי הנושא מפריע (כן, מפריע לי שחברה חדשה, שכולם לוקחים אותה ברצינות משנה כל חודש את תאריך הפתיחה, התאריך התחיל באוגוסט 2011 והגיע במרץ 2012), יש לי כל זכות להביע את מה שאני חושב בפורום ציבורי/פרטי, משם באה התעוזה.

אנשים מהסוג שלי? אתה מדבר כאילו שאתה מכיר אותי, אני לא אתחיל פה לדבר על האישיות שלי כי זה לא הנושא, אבל בחייאת, דבר לעניין, אתה לא מכיר אותי, לא יודע שום דבר עליי, אז איך תדע איזה סוג בן אדם אני?

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

אני חושב שכדאי שנוריד את הטונים.

כולנו הרי חובבי רכב (בלשון המעטה) וישנם כאלה שהם יותר אמוציונלים מאחרים, לא צריך לכעוס על כך.

אני מצליח להבין את תיסכולו של פאזולי שתורם לא לפורום כמו רבים מכם שהגיבו כאן, אז על מה הוויכוחים המיותרים?

אני אישית אשמח לדעת עוד פרטים על המוזיאון, הפתיחה, מכוניות חדשות ונוספות מדגמי פרארי ומזראטי שנמסרו בשבועות האחרונים (מאז הפרארי הלבנה והיקרה לא היו עידכונים) בארץ, וכמובן לשוחח על תערוכת ג'נבה הקרבה בה תוצג פרארי חדשה לחלוטין, פרארי שעברה מקצה שיפורים וכן מזראטי שעבר מקצה שיפורים במקום להתווכח.

ערב נעים לכולם.

פורסם
אני חושב שכדאי שנוריד את הטונים.

כולנו הרי חובבי רכב (בלשון המעטה) וישנם כאלה שהם יותר אמוציונלים מאחרים, לא צריך לכעוס על כך.

אני מצליח להבין את תיסכולו של פאזולי שתורם לא לפורום כמו רבים מכם שהגיבו כאן, אז על מה הוויכוחים המיותרים?

אני אישית אשמח לדעת עוד פרטים על המוזיאון, הפתיחה, מכוניות חדשות ונוספות מדגמי פרארי ומזראטי שנמסרו בשבועות האחרונים (מאז הפרארי הלבנה והיקרה לא היו עידכונים) בארץ, וכמובן לשוחח על תערוכת ג'נבה הקרבה בה תוצג פרארי חדשה לחלוטין, פרארי שעברה מקצה שיפורים וכן מזראטי שעבר מקצה שיפורים במקום להתווכח.

ערב נעים לכולם.

מאז הפרארי הלבנה, נכנסה לארץ וכבר נמסרה לבעלים פרארי 458 שחורה דרך ייבוא אישי.

תערוכת ג'נבה כבר יצאה לדרך ועדכונים ותמונות משם תוכל למצוא באתרים שונים אחרי חיפוש קצר בגוגל.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

• תוכן חדש...