Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לי נראה קצת מוזר שיבואן פרארי משווק את מוצריו דרך מקומון בדרום? (בלי שום כוונה לפגוע במי שגר שם).

בקרוב השרשור: מבקש הזמנה ל- TL או לסוכנות אוטו איטליה...

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפאזולי, תודה על העידכון.

רק לי נראה קצת מוזר שיבואן פרארי משווק את מוצריו דרך מקומון בדרום? (בלי שום כוונה לפגוע במי שגר שם).

בקרוב השרשור: מבקש הזמנה ל- TL או לסוכנות אוטו איטליה...

לא נראה לי שזה קשור לשיווק (לא באופן ישיר בכל אופן), זה כתבה/ראיון שמופיע בעיתון.

נ.ב. בכל אופן לפי מה שאני מבין יש לא מעט אנשים באשדוד ואשקלון שיכולים להרשות לעצמם איזה פרארי או מזראטי.

חג פורים שמח לכולם :-)

פורסם
לפאזולי, תודה על העידכון.

לא נראה לי שזה קשור לשיווק (לא באופן ישיר בכל אופן), זה כתבה/ראיון שמופיע בעיתון.

נ.ב. בכל אופן לפי מה שאני מבין יש לא מעט אנשים באשדוד ואשקלון שיכולים להרשות לעצמם איזה פרארי או מזראטי.

חג פורים שמח לכולם :-)

זה לא נכון מה שאתה כותב...

אין ממש בדרום לא מעט אנשים שיקנו רכב במיליון שקל או יותר. יש ממש מעטים עשירים בדרום,חלקם נוהגים ברכבים של חצי מיליוון בערך. תבוא לדרום ותראה זאת בעצמך.

פורסם
זה לא נכון מה שאתה כותב...

אין ממש בדרום לא מעט אנשים שיקנו רכב במיליון שקל או יותר. יש ממש מעטים עשירים בדרום,חלקם נוהגים ברכבים של חצי מיליוון בערך. תבוא לדרום ותראה זאת בעצמך.

1. אני ממש לא מסכים שאשדוד זה דרום, כי היא לא (לדעתי), לא גאוגרפית בתוך שטח ישראל בכל אופן, אשקלון כבר בכיוון.

כן אשדוד נמצאת 35 קילומטר דרומית לתל-אביב אבל זה לא הופך אותם לדרום, אני לא מדבר עליך בכלל, אתה עושה רושם של בחור טוב מאוד אבל מה שאני לא אוהב זה שיש לא מעט מידה של התנשאות של תושבים שגרים במטרופולין תל-אביב כלפי תושבי הסביבה והפריפריה כאילו הם תושבי תל-אביב רבתי מינימום תושבי מונאקו.

2. אני תושב רשל"צ מהנדס בניין ומנהל פרויקטים במקצועי בין היתר,(יש לי גם רשיון עמיל מכס והתעסקתי בעבר קצת גם ביבוא רכב עבור אחרים, רכבי אספנות), ועבדתי במשך שנים רבות עם קבלנים גדולים מאשדוד-אשקלון (עם רבים מהם אני עדיין מיודד או בקשר) חלקם גם עוסקים בתחומים אחרים מלבד הבנייה לדוגמא אחד מהם הוא בעלים של אחת מרשתות שיווק המזון המוכרות, אחר הוא בעלים של אחת מחברות השכרת הרכב הגדולות בארץ או אחר שעם בניו אני מיודד הוא הבעלים של אולמות אירועים מוכרים וכן יש לו עסקים נוספים, וכל הקבלנים הללו (לא רק השלושה שציינתי בדוגמאות) יכולים להרשות לעצמם את הרכבים הללו אם רק ירצו, דרך אגב אני לא מדבר רק על יזמים (בעלי הפרויקט), אני מכיר גם קבלני משנה כגון קבלני שלד,חשמל אינסטלציה וכדומה, וקבלן שמייבא שיש ועוסק בהרכבתו שהוא אחד מחברי הטובים ביותר שיכולים כלכלית לקנות אם רק ירצו, זה רק עניין של החלטה.

דרך אגב לא מעט מהם נוסעים בכלי רכב שעולים בסביבות המיליון ש"ח כגון מרצדס אס.קלאס או הסידרה-7 של ב.מ.וו וכדומה.

אז מה נגיד שכל האנשים הללו זה סך הכל כמה עשרות רבות? דבר ראשון הערים הללו לא באותו סדר גודל של אוכלוסיה כמו גוש דן ודבר שני נו טוב זה לא שתושבי תל-אביב הולכים לרכוש מאות מכוניות פרארי השנה, מה שאני מסכים איתך שכמובן בתל-אביב והסביבה (העשירה) ישנם רבים יותר שיכולים להרשות לעצמם רכבים אלו.

נ.ב. פאזולי התכוונתי לשאול גם לגבי התמונה של הפרארי השחורה לא רק של המזראטי.

פורסם
1.

נ.ב. פאזולי התכוונתי לשאול גם לגבי התמונה של הפרארי השחורה לא רק של המזראטי.

את התמונה של הפרארי השחורה לא צילמתי, וגם לא יודע מי צילם, שלחו לי אותה במסנג'ר ולא אמרו לי מאיפה היא, ככה שכרגע אני לא יכול להביא את התמונה לפה.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

Eitan L כתבת " אני לא מדבר עליך בכלל, אתה עושה רושם של בחור טוב מאוד אבל מה שאני לא אוהב זה שיש לא מעט מידה של התנשאות של תושבים שגרים במטרופולין תל-אביב"

לא הבנתי מה שכתבת כאן. על איזה התנשאות אתה מדבר? לא שהתגובה שלי הייתה בנימה של התנשאות, ואף אחד כאן לא כתב שתושבי המרכז מתנשאים.:|

בכלל כל המגילה שכתבת כאן לא קשורה לנושא

:-).

פורסם

לא הבנתי מה שכתבת כאן. על איזה התנשאות אתה מדבר? לא שהתגובה שלי הייתה בנימה של התנשאות, ואף אחד כאן לא כתב שתושבי המרכז מתנשאים.:|

בכלל כל המגילה שכתבת כאן לא קשורה לנושא

:-).

ברור שאתה לא מתנשא עידן, להיפך אתה עושה רושם של בחור טוב מאוד, אבל היתה הערה (מינורית) בשרשור הזה וכן ראיתי בעבר בפורום לא אחת תגובות שמתייחסות קצת בחוסר כבוד כלפי תושבי הפריפריה.

'המגילה' שכתבתי כן מתייחסת כי לא רציתי לקרוא מאיפה אני יודע שיש לא מעט אנשים שיכולים להרשות לעצמם את רכבי היוקרה הללו.

מאחל לך ולחברי הפורום שבת שלום וכן שבת שקטה ושלווה לתושבי אשדוד,אשקלון ולתושבי הדרום. :-)

פורסם

כנראה שבמקרה הישראלי של פרארי, הראשונים שקונים הם אלה שרוצים לנפנף בזה ... כאלה שחורטים את השם שלהם על הידית של הרכב, כאלה שרצים מיד לעיתון להצטלם ולספר לכל העולם (ולרשויות המס גם ...) שקנו פרארי. למה אנחנו חייבים להיות מדינה של בבונים ?! קנית פרארי - מברוק ! תהנה. לבריאות. אבל למה לנפנף ...

פורסם

גם בזה יש היררכיה ,מי שקונה פרארי חדשה הוא בדיוק בבון נובוריש שרוצה לנפנף בה ,אתה לא רואה את עשירי ישראל קונים פרארי (אני מתכוון לעשיריה ראשונה) בדיוק מהסיבה שזה רכב בבונים :twisted::lol:

מצד שני יש זמן ,נראה מי יצטרף למועדון .

פורסם

הבבונים היחידים זה אנשים קנאים כמוך ^ . אם היה לי כסף לא הייתי חושב פעמיים כי פרארי זה החלום הרטוב של כל חובב רכב וגם אחד שלא חולה רכבים יודע להעריך את היופי שביצירה הזאת. אם יש כסף אז למה לא? חיים רק פעם אחת למה לא להנות מהכסף?! אז חלק מאותם אנשים אולי לא קונים פרארי אבל חיים בבתים מדהימים וחלק רוצים גם רכב שהם תמיד חלמו עליו, לוותר על זה בגלל קנאים כמוך? בחיים לא.

פורסם

+1 למה שכתב bmw ricer.

באותו רגע שאנשים יתחילו להתעסק בכסף שלהם או למה אין להם במקום בלמה יש לאחרים, החיים יהיו הרבה יותר יפים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אל תעלב ,אזי גם אתה בבון :) כי ב 2 מיליון שקל יש מכוניות הרבה יותר שוות מכל פרארי נוצצת חדשה ,רק כנראה אתה והבבונים לא מתמצאים בהם .

וסתם כדי שתבין אותי ,הייתי הולך על F40 .

איכזבת אותי עם התגובה שלך, בתור בעלים של e30 חשבתי שתבין .

פורסם

F40 עוד 4-5 שנים אי אפשר להכניס לארץ. וחוץ מזה, מי אתה שתקבע לאותו אדם לאן לשים את ה-2 מיליון שלו?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נו אז שיקנה כתר ב 2 מיליון שקל ישים על הראש ויסתובב ,יש טעם ויש חוסר טעם .

אבל עזוב מה אני מבין ?? תשאל אנשים שמבינים יותר .

• תוכן חדש...