Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעוזה? באה מאותו מקום של אנשים למחות על מכירי הפסק זמן בארץ, הדלק והדיור (מחאות שבהן אני תומך, דרך אגב), לי הנושא מפריע (כן, מפריע לי שחברה חדשה, שכולם לוקחים אותה ברצינות משנה כל חודש את תאריך הפתיחה, התאריך התחיל באוגוסט 2011 והגיע במרץ 2012), יש לי כל זכות להביע את מה שאני חושב בפורום ציבורי/פרטי, משם באה התעוזה.

כל מה שכתבת זה "מוצרים" שפונים ומשרתים את כלל האוכלוסיה, מהמעמד הנמוך ועד הגבוה.

חברת אוטו איטליה מראש באה לשרד פלח אוכלוסיה מאוד מאוד מאוד מאוד מצומצם ולכן זכותם המלאה להגדיר שכניסה לאולם התצוגה תותר רק ללקוחות פוטנציאלים, אין בזה שום פסול.

למה משנים תאריכי פתיחה?

עיכובים באספקה של אביזרים לאולם התצוגה, עיכובים של קבלן השיפוצים, עיכובים בהמתנה לתזמון מתאים יותר, עיכובים בגלל המארגן של אירוע הפתיחה, עיכובים כי בא לבעלים ללכת לישון בין 14:00-16:00.

ידידי,

חברת אוטו איטליה זו חברה פרטית, כל עוד אין לך שותפות בחברה\מניות כאלה ואחרות בה וכל עוד החברה לא התחייבה כלפייך בצורה כלשהי- היא לא חייבת לך כלום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם תהיתי לפי מה בוחרים את הלקוחות הפוטנציאלים שיכנסו לאולם...

אם מישהו זכה בלוטו ויום אחרי בא לו לקנות פרארי , לא יכניסו אותו ?  

פורסם

דרך אחת היא לפי כרטיס האשראי (לא צוחק). יש כרטיסים שהדרישות כדי לקבל אותם כוללות משכורת מסויימת, כמות מסוימת של כסף בבנק וכו'. יכול להיות שכך הם 'מסננים'.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אל תדאג, יש להם את המערכות והדרכים שלהם לאמת את היכולות הכלכליות של הלקוחות שלהם, בין אם באמצעות פנייה לבנק באישור לקוח, בין אם באמצעות חברות אשראי (אם לקוח מחזיק AMERICAN EX' BLACK כנראה שהוא יכול גם לקנות את הפרארי בכרטיס אשראי...) ועוד שלל אמצעים.

מה קורה עם אותו אחד שהרגע זכה בלוטו?

ראשית, ברכות לזוכה, הצעד הבא זה טלפון למנהל החשבון שלו בבנק לאימות יכולות כלכליות.

פורסם
מאז הפרארי הלבנה, נכנסה לארץ וכבר נמסרה לבעלים פרארי 458 שחורה דרך ייבוא אישי.

תערוכת ג'נבה כבר יצאה לדרך ועדכונים ותמונות משם תוכל למצוא באתרים שונים אחרי חיפוש קצר בגוגל.

1. תערוכת ג'נבה נפתחת רק מחר, ה-8 לחודש (יש לי ניסיון רב בתערוכות וכדומה אבל תודה על הניסיון לעדכן).

2. מה שבמידה כזאת או אחרת יכול להכעיס זה שהתערוכה בשוויץ שנחשבת ליוקרתית בעולם בעיני רבים הכניסה עולה פחות מאשר לאוטומוטור המצ'וקמק שיערך בארץ (כמובן שלא אבקר שם).

הכניסה לתערוכת ג'נבה עולה כ-68 ש"ח לבוגר (ללא מבצעים וכדומה, שבהם ניתן להשיג כרטיסים זולים יותר).

הכניסה לילדים מגיל 6 ועד 16 וכן לפנסיונרים היא כ-38 ש"ח (מתחת לגיל 6 הכניסה היא בחינם).

הכניסה בקבוצה של 20 איש ומעלה (בוגרים כמובן) הכרטיס עולה כ-47 ש"ח.

מדובר על תצוגת על, עם פרמיירות של רכבים חדשים וכן כל ספקטרום הרכבים שיש לכל יצרן וכן מוצרי טכנולוגיה רבים שקשורים לרכב וכמובן הדוגמניות המהממות שעומדות ליד כל רכב ;-) ובכל זאת הם מרשים לעצמם לגבות בארץ סכומים גבוהים יותר על תערוכה שהיא אפילו לא 1% מהתערוכה בשוויץ, טוב נו זה ישראל מה לעשות.

3. פאזולי הפרארי השחורה לא יובאה על ידי הינומה שעדיין מחזיקים בה? (פשוט זה מה ששמעתי).

יום נעים לכולם.

פורסם
אל תדאג, יש להם את המערכות והדרכים שלהם לאמת את היכולות הכלכליות של הלקוחות שלהם, בין אם באמצעות פנייה לבנק באישור לקוח, בין אם באמצעות חברות אשראי (אם לקוח מחזיק AMERICAN EX' BLACK כנראה שהוא יכול גם לקנות את הפרארי בכרטיס אשראי...) ועוד שלל אמצעים.

מה קורה עם אותו אחד שהרגע זכה בלוטו?

ראשית, ברכות לזוכה, הצעד הבא זה טלפון למנהל החשבון שלו בבנק לאימות יכולות כלכליות.

את כל הפעולות הללו ניתן לבצע במידה ואתה בתוך הסוכנות עם הנציג אבל מכיוון שאין כניסה לכל אחד זה דיי בעייתי.

פורסם

אין דבר כזה כניסה רק למוזמנים

בארצנו הקטנטונת יש מלא מלא מלא מליארדרים שאף אחד לא יודע שהם בכלל קיימים, ואף אחד לא יכול לדעת כמה מליונים יש לאותו אדם. למשל, לדוגמא - היום פורסם ששלמה אליהו קונה את מגדל חברה לביטוח ב-4.2 מיליארד שקל

עד היום אף אחד לא יודע כמה ההון של אליהו, אפשר להעריך לפי האחזקות שלו בלאומי ועכשיו עם הקניה החדשה אבל הוא מעולם לא הופיע ברשימת עשירי ישראל.

עכשיו שלמה אליהו הוא אישיות מפורסמת, יש עוד מלא שמעולם לא שמעת עליהם!

אז - מי שירצה יכנס כל עוד ישמור על כללי נימוס וכו'... ומי שלא רוצה מוזמן לטוס לבקר בסוכנות של פרארי בלונדון / ווגאס / ניו יורק וכולן הרבה יותר גדולות

והסוכנות בלונדון מדהימה!

פורסם

כן, אבל כרטיסי אשראי הם לאנשים מוכרים באופן מסויים

אני מכיר מישהו עם כרטיס אמריקאן אקספרס זהב (פשוט) לא פלטינה ולא שחור... ויש לו מטוס פרטי וילה בקיסריה ו3 פורשה בחניה.

פורסם

וזה גם לא נשמע הגיוני שכל אחד שרוצה לקנות יציג לשומר/נציג מכירות את הכרטיס אשראי שלו בכניסה לסוכנות כדי שיכניסו אותו.

אם זה יהיה המצב - הרבה אנשים יעדיפו להזמין דרך יבוא אישי.

פורסם
כן, אבל כרטיסי אשראי הם לאנשים מוכרים באופן מסויים

אני מכיר מישהו עם כרטיס אמריקאן אקספרס זהב (פשוט) לא פלטינה ולא שחור... ויש לו מטוס פרטי וילה בקיסריה ו3 פורשה בחניה.

אם יש לו באמת את כל הרכוש שפירטת אז אתה אולי מכיר מישהו אבל אתה כנראה לא מכיר את כל כרטיסי האשראי שלו כמו שאתה חושב.

צבע כרטיס האשראי לא מקנה לך רק אשראי גדול יותר, הוא מקנה לך תנאים טובים יותר ברכישה כך שתרשה לי לפקפק בכך שלחבר שלך יש את כל הרכוש הזה אבל הכרטיס הכי יוקרתי שלו זה אמריקן אקספרס מוזהב...

דבר נוסף, ועוד איך יש דבר כזה כניסה למוזמנים ובהחלט יכול להיות שיש מליונרים שהם בפרופיל תקשורתי נמוך אבל מי שבברנז׳ה בהחלט מכיר אותם.

לא צריך להיות מיליארדר בשביל לקנות פרארי, מספיק להיות מליונר.

:lol:

פורסם
1.

3. פאזולי הפרארי השחורה לא יובאה על ידי הינומה שעדיין מחזיקים בה? (פשוט זה מה ששמעתי).

יום נעים לכולם.

הפרארי אכן יובאה דרך הינומה מוטורס, אבל הם כבר לא מחזיקים בה, יש תמונה שלה עומדת ברמזור ליד כפר יונה עם לוחית (ומסגרת לוחית של הינומה מוטורס).

עדכון מהיום: גראן טוריסמו S אפורה :wink:

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
הפרארי אכן יובאה דרך הינומה מוטורס, אבל הם כבר לא מחזיקים בה, יש תמונה שלה עומדת ברמזור ליד כפר יונה עם לוחית (ומסגרת לוחית של הינומה מוטורס).

עדכון מהיום: גראן טוריסמו S אפורה :wink:

תודה על העידכון פאזולי, דרך אגב איפה ניתן לראות את תמונה שציינת?

עוד דבר ששמתי לב אליו זה שבאתר האינטרנט של starcars יבואני רכב האישי שיושבים בהרצליה (סניף ראשי) מוצעים למכירה הקליפורניה של זוהר אלון וכן ככל הנראה הגראן טוריסימו שלו (רכבים מודל 2011 עם קילומטראז').

פרארי גם שיחררו וידאו רשמי ראשון של ה-F12 ברלינטה בנסיעה:

נ.ב. אם יש גראן טוריסימו S אפורה חדשה, יש מצב שיש עוד רכב (מזראטי או פרארי) כי לפי מה שאמר רוני ארקמן בכתבה הרכבים מגיעים לארץ בזוגות.

פורסם
תודה על העידכון פאזולי, דרך אגב איפה ניתן לראות את תמונה שציינת?

נ.ב. אם יש גראן טוריסימו S אפורה חדשה, יש מצב שיש עוד רכב (מזראטי או פרארי) כי לפי מה שאמר רוני ארקמן בכתבה הרכבים מגיעים לארץ בזוגות.

הגראן טוריסמו S האפורה שצילמתי אתמול כבר בארץ בערך חודש, יש עוד תמונות שלה ברשת.

תמונות שלי/הסרטון שעשיתי לה אפשר יהיה לראות בסופ"ש.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

זאת הדרך שאפשר לראות את האולם תצוגה אוטו איטליה.:-)

DSCF1134copy.jpg

והנה עוד משהו אומנם לא פרארי או מזראטי, אבל זה קוראדו VR6 ABT.

DSCF1138copy-001.jpg

DSCF1139copy-001.jpg

Volkswagen POLO 6R

• תוכן חדש...