Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ע"פ הלינק הזה ה-458 עושה 21 MPG, שזה בסיבות ה-11 ליטר ל100 ק"מ

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב לציין אתה טוב :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Dauer_962_Le_Mans

תבדוק את שנת הייצור ועל הדרך תכנס ל Schuppan 962CR,DP Motorsports DP962 ,Koenig C62

עכשיו אני אנסה בסגנון שלך :) אתה מכיר את Schuppan 962CR זאת לדעתי פנינה נסתרת מכונית על הכי טובה בכל הזמנים ,למטה יצורף סרטון וכל החולק עלייך הוא טמבל .

מכאן אני ימשיך בקצת נתונים 730 כ"ס ב7300 סל"ד מנוע מקורר אוויר בעל גל זיזים כפול ,דיפרנציאל אחורי מורכב מ 4 גלגלי שיניים אחד ברדיוס 20 ס"מ ו 5 אלפית המילימטר ושלושה ברדיוס 10 סנטימטר ו 8 אלפית המילימטר ,אורך של 4650 רוחב 1985 גלגלים ב18 אינצ' צמיגי קונטי ,בעזרת שמן ליקוי מולי הרכב ניצח 4 מרוצים ,במרוץ פאסט אנד פיוריוס אשר נערך באקלוהמה על מסלול כורכר באורך 4 ק"מ ,הרכב גמע 100 ליטר דלק ושבר את שיא המסלול ב 7 שניות ,כפי שהסרטון מראה הרכב הוא חייה אמיתית ואין ספק מתעלה ביכולתו על פרארי .

זה רכב חלום .

:roll:

PS

תמשיך אבל אל תתבייש ,גם ככה קשה בזמן האחרון למצוא תרד מעניין.

עבודה בתעשיית הבידור זה מצויין ,משכורות של מגישי טלווזיה בימינו לא רעות בכלל, אולי ימצאו לי איזה תפקיד של חזאי :)

• תוכן חדש...