Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא קשור למה אתה מבין או לא, זה קשור לעובדה, שאתה משום מה מעז לקרוא לבן אדם בבון רק כי הוא קנה פרארי חדשה, שגם לולא הייתה נחשבת לטובה ביותר של היצרן מעולם ולמכונת נהיגה מדהימה, עדיין היה בזכותו של הרוכש לקנות אותה.

בנימה אישית, אני באמת לא יכול להבין את העובדה שאתה חושב שזה חוסר טעם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי זה רכב חדש ואין לו נשמה ,את זה אתה מבין ??

ודרך אגב זה לא הדעה שלי ,למה אתה חושב אנשים קונים aston martin db5 ומשלמים עליו מחיר של פרארי חדשה ?? זה רכב ישן ,למה ?? עדיף חדש לא ?? אז תתפלא יש דבר שנקרא סטייל גם במכוניות ,בארץ זה לא מקובל ,כי אנחנו לא מפותחים .

אבל אם ראית עקיצה ב 60 שניות ואתה זוכר מה ניקולס קייג' שאל את המוכר ואז הסביר את עצמו היית מבין שיש דבר שנקרא רמה !!! ורכב פרארי חדש מתאר את הבבונים המתעשרים החדשים כי הם קונים רק כדי להגיד יש לי ,ללא טעם אמיתי ברכבים והבנה מעבר לצ'ק של 2 מיליון שקל ,אז כמו שאמרתי אתה רוצה צומי כתר על הראש יביא לך יותר .

פורסם

bubens אז מה שאתה בעצם אומר זה ש f40 או אסטון מרטין db5 זה לא רכב צומי? ושאפשר לקנות f40 ב 2 מיליון (אם אני קונה עכשיו) ?

והכי חשוב כמובן שבעצם מי שקונה רכב חדש הוא בבון ולא מבין כלום במוכניות... לפי התאוריה שלך בעצם היינו אמורים היום ללכת ברגל כי מי שקנה לפני 20 שנה f40 היה בבון וקנה מכוניות בלי טעם רק כי היה לו כסף.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

לא ! F40 זה רכב עם נשמה מאז יצירתו, קודם כל זאת מחווה לאנזו פרארי ומכוניתו האחרונה ושנית כל זה רכב במהדורה מוגבלת .ואכן אתה צודק זה לא רכבי צומי ,כי רוב האנשים לא ידעו מה נוסע לידם .

לדוגמא כמו נעל ניו-באלנס רוב האנשים לא מכירים :) אבל מי שמכיר יודע מה זה .

פורסם

bubens - התגובות לא הולמות את הגיל שלך, בחיי.

חרף העובדה שה-F40 היא באופן אבסולוטי המכונית האהובה עלי בכל הזמנים, היא לא ברת כל השוואה שהיא ל-458. לא רק זה, אלא שהיא נולדה מראש על מנת להיות פריט אספנים (קרא: ספסרי רכב) וחלק נכבד מה-F40 שיוצרו נמכרו לפעמים אפילו במספר יחידות לספסרים בתמורה לפרארי עתיקות למוזיאון (כאלה שהמפעל פספס ולא השאיר לעצמו יחידה אחת לפחות). הלכה למעשה, היא pimpmobile, פשוט קצת יותר upscale מ-X6, או לפחות זו הייתה (בין היתר) כוונת היצרן.

מעבר לכך, אנצו פרארי עצמו, כאשר נשאל איזו פרארי היא האהובה עליו, תמיד ענה - "הפרארי הבאה". גם לו לא הייתה נשמה?

העולם מתקדם. גם המכוניות. לא כל אחד חייב לאהוב רכבי אספנות. יכול להיות שאותו אדם רצה מכונית שופוני, ויכול גם להיות שהוא רצה מכונת נהיגה - ורכש אותה. מה לעשות שברוב עוונותיו הוא לא התייעץ אתך... מכיון שעוספיה די קרובה אלי, אני אשתדל לתפוס אותו לשיחה, לבקש ממנו דוא"ל ולשלוח לו קישור ליוזר שלך כאן, אולי יתקן את דרכיו...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא ! F40 זה רכב עם נשמה מאז יצירתו, קודם כל זאת מחווה לאנזו פרארי ומכוניתו האחרונה ושנית כל זה רכב במהדורה מוגבלת .ואכן אתה צודק זה לא רכבי צומי ,כי רוב האנשים לא ידעו מה נוסע לידם .

לדוגמא כמו נעל ניו-באלנס רוב האנשים לא מכירים :) אבל מי שמכיר יודע מה זה .

אז גם הF50 וגם 599XX הם בדיוק כמו הF40?או שה599 חדשה מידי, אין לה נשמה ומי שקונה אותה בבון?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אתה חושב שאכפת לי ,מה הוא קנה לעצמו ?? אני אצלם אותה בדיוק כמוך אבל לקנות אותה לא הייתי שוקל ,f40 גם השתתפה בתחרויות מה שרחוק מ458 כי מלחתחילה היא נוצרה כרכב יוקרה .

אתה יכול לחשוב שאני ילדותי ,בגלל אופן המחשבה ,דעה שלך ,דרך אגב זה לא הגיל שלי .

הדוגמאות שלי היו מלחתחילה מוגזמות ,כי רוב קוני מכוניות אלה ,לא באמת מעניין אותם מה הם קונים .

קרוב לוודאי כמו שהחלום שלך היה בגיל 18 רכב מסוים ,גם להם היה חלום וכנראה זה לא 458.

אז לקנות 458 בטענה שזה רכב חלומות לא מקובל עליי ,נשארת רק המסקנה השנייה "כי אני יכול" ואני בתור חובב רכב מגחך על זה ולא מתוך קנאה .

ותשאל את כל קוני הפרארי מה הם קנו ? אולי בודדים ידעו משהו חוץ מהשם .

יש ביטוי "אלוהים נותן בוטנים למי שאין שיניים" כך גם עם אותם המתעשרים ,המקסימום שהם יעשו עם האוטו זה ללחוץ גז לידך ברמזור .

כתבתי על 599 לא ,כי אני לא יודע איך לאכל אותה לקחו את שלושת האותיות הכי חשובות בכל שושלת פרארי והדביקו על רכב יוקרה ...:roll:

ו f50 כן, כי זה רכב של שייחים סעודים .:lol:

פורסם

התפיסה שלך פשוט מעוותת. אתה גם לא עקבי, את ה-SUV המחריד (לטעמי האישי) של בנטלי אתה דווקא מצדיק. לא מקובל עליך שזה החלום שלהם? מי שמך?! לפעמים אני פשוט נדהם מהתגובות של האנשים פה... כנראה שהקנאה באמת מעוורת.

ה-F40 מעולם לא השתתפה בתחרויות באופן רשמי, אגב, אלא רק על ידי קבוצות פרטיות. היא לא יועדה לכך. ה-458, כמו כל הפרארי הקטנות בזמן האחרון, דווקא כן. בניגוד לתפיסתך, ה-458 לא נוצרה כרכב יוקרה אלא כרכב ספורט (לראיה זמני המסלול שלה, הקרובים מאד לפרארי אנזו). אתה פשוט מתבלבל עם הקליפורניה.

נ.ב.

אתה באמת מציין גיל פיקטיבי? כמה נמוך?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בנטלי הצדקתי אותם בגלל שאין יותר ריינג' רובר ואיך אצולה בריטית תסע לציד ?? :lol:

אתה צודק ,לגבי 458 הבעייה שזה הרכב היחיד שהביאו לארץ ,תאמין לי רובם לא מעניין אותם אם זה 458 ,קליפורניה או 599 העיקר הסוס הצוהל שנותן אישור ל"הצלחתי" .

רכבי תחרות בימינו כבר לא מה שהיה פעם בגלל זה אני מתקשה להשוות ,בשבילי רכב מרוץ אמור להיות רכב גס ללא פינוקים שיועד למטרות מרוץ ונעשה הכל כדי לחסוך במשקל ולהעלות הספק מנוע ,לצערי 458 החדשה לא נכנסת לקטגוריית רכב מרוץ ,לפחות לא בעייני .

F40 כן ו599xx גם

רכבים גסים - כן

לא מושתקים - כן

מהדורות מוגבלות - כן

מינימליסטיות - כן

לא מתחשבות בנהג - כן

יופי ,אזי זה רכב חלומותי .

נ.ב - מתוך כמה ניקים שפתחתי פה ,לא שמתי לב איזה גיל בחרתי ,מצטער .

הוספתי קצת ,מלל מה שמגדיר לי רכב חלומותי :)

אם הייתי רוצה כורסה הייתי קונה אמריקן קומפורט :roll:

פורסם

1. למה שאאמין לך?

2. הדבר הזה באמת צריך איזה טיפול של מנהלים...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מסובך איתם גם ככה ,מקווה שהספיידר עדיין נוסע :twisted: והם לא הסיבוך היחיד בחיי .

אתה לא חייב להאמין לי ,תנסה להבין את עמדתי .

PS

הייתי בשמחה שם יד על 250gto כי "אני יכול" אבל לצערי ,אני לא יכול והרכב השני שבאמת רציתי כבר נמצא אצלי .

פורסם

בד"כ יוזרים פיקטיביים מנוטרים (IP), לפיכך זה כנראה איזה טרול מכוון בחסות מאן דהו...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כנראה שבמקרה הישראלי של פרארי, הראשונים שקונים הם אלה שרוצים לנפנף בזה ... כאלה שחורטים את השם שלהם על הידית של הרכב, כאלה שרצים מיד לעיתון להצטלם ולספר לכל העולם (ולרשויות המס גם ...) שקנו פרארי. למה אנחנו חייבים להיות מדינה של בבונים ?! קנית פרארי - מברוק ! תהנה. לבריאות. אבל למה לנפנף ...

האמת שאתה לא טועה, האיש אכן "הוציא" את הסוס לס"פ או ס"ד באופן חד משמעי. עקבתי אחריו במשך כמה דקות במטרה להאזין למוסיקה הבוקעת בשלושת כלי הנגינה בחלק האחורי של הרכב.

למרות שקשה לי להבין איך הגעת למסקנה הזו מהתמונה. האם בהתבסס על כך שהוא העיז להוציא אותה מהבית?

אגב, אני מסכים איתך ואם הייתי רוכש פרארי לא הייתי מתראיין לעיתונות. מצד שני, אני לא מסכים עם הקביעה שזה מה שהופך אותו לבבון, זוהי זכותו ולא עניינך.

+1 למה שכתב bmw ricer.

באותו רגע שאנשים יתחילו להתעסק בכסף שלהם או למה אין להם במקום בלמה יש לאחרים, החיים יהיו הרבה יותר יפים.

בהחלט מסכים! מה זה עניינו של איש מה עושה אדם עם רכושו?

בקיצור, חבל על הזמן. אני מאחל לו שיהנה מיצירת האומנות המוטורית הזו!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יאללה, כמה קנאה וצרות עין :roll:

אם לבנאדם יש כסף, והוא רוצה לקנות פרארי - שיקנה. למה זה הופך אותו לבבון?

אם הוא רוצה לעשות ס"ד ברכב החדש, אני מניח שזה קצת ראוותני, אבל כל עוד זה במסגרת החוק והלגיטימיות (לא נוסע על 5 קמ"ש, עם מוזיקה בפול ווליום בשכונה) שיהנה. בסופו של דבר, הבנאדם הגיע למקום שבו הוא יכול להרשות לעצמו לקנות רכב כזה. למה במקום לפרגן צריך לעקם שפה?

כמו שbmw ricer אמר, העולם היה מקום יפה יותר, אילו אנשים היו מתעסקים בענייניהם במקום לדחוף את האף לכיס של אחרים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...