Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הפסקתי להגיב התחלתי לחייך :) אולי זאת התרופה .חסמו אותי אז פתחתי חדש ,אני לא טרול ולא נעלב ממנהלים שנוטים לצד פוליטי כזה או אחר ,אני מקווה שלא יחסמו אותי שוב רק בגלל שסיפרתי אמת ,מה אני יעשה בלי הפורום ?

אתם בכלל יודעים מה זה בבון ?? בבון זה קוף !

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מר bubens, לפי ה(חוסר) לוגיקה שלך, אם היינו חיים בחברה אוטופית (לפי הסטנדרטים שלך) אז כנראה שלא היו מכוניות כלל. הרי לרכב חדש אין נשמה ואף אחד לא יקנה רכב ללא נשמה, כפועל יוצא לא תוכל לקנות רכב משומש (אחרי שהוא עבר איזשהו תהליך השתלת נשמה).

בקיצור, הסר חשש מלבך. פרארי 458, גם בגרסת ה"ליסינג" העירומה הוא רכב כה נדיר וכה מיוחד שאני בטוח שאפשר להכניס אותו למועדון "נשמה" ללא חשש מפגיעה באופי המקום.

תחשוב שבמקרה הטוב ביותר, פרארי תייצר 10,000 458 איטליה, על פני כדור הארץ יש 7 מיליארד בני אדם. לא מספיק נדיר?

לבסוף, במיוחד בשבילך:

http://www.youtube.com/watch?v=ahsIOVx93zs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני זן נדיר בסכנת הכחדה ,זן חובב רכב במדינת ישראל ואני הולך עם זה עד הסוף ,לא כמו חלק שנוסעים במזדה 3 וכותבים מדי פעם על התנהגות המזדה שלהם בכביש מפותל .

כבר כתבתי שרכבי על מהדור החדש לא מעניינים אותי ,חוץ מכמה יוצאי מהכלל (599xx ,pagani zonda R ויונדאי וולוסטר ).

האמת הפרארי ff החדשה די מסקרנת אותי ולא בתור מכונית על ,למרות ההנעה 4x4 המסובכת שלהם .

פורסם

האתה מלך היהודים?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני זן נדיר בסכנת הכחדה ,זן חובב רכב במדינת ישראל ואני הולך עם זה עד הסוף ,לא כמו חלק שנוסעים במזדה 3 וכותבים מדי פעם על התנהגות המזדה שלהם בכביש מפותל .

כבר כתבתי שרכבי על לא מעניינים אותי ,מהדור החדש ,חוץ מכמה יוצאי מהכלל .

זכותך כמובן. אגב אתה לא זן נדיר אלא פשוט אדם בעל יכולות חשיבה מוגבלות באופן מדאיג. לחילופין מאוד ייתכן כי טרם הגעת לגיל 13...

נ.ב. מאזדה 3, בהשוואה ליתר האלטרנטיבות בקטגוריה שלה, דווקא די טובה בכביש המפותל.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אם דעותיי לא מסתדרות עם דעותיכם ,כנראה משהו פגום בי ,האמת זה מה שהרופא אמר לי אבל אני מתייחס אליו בעירבון מוגבל ,כולנו חובבי רכב או אולי כדאי שנשנה לחובבי פיקנטו ומזדה 3 :)

בטח אני היחיד שחולם על מסלול מרוצים ועושה שטיות על הכביש ,כמובן כשהוא ריק .

אם אני היחיד כנראה המחלה שלי היא באמת חשוכת מרפה ,לעזאזל לא רציתי להריח אוקטן 95 שרוף כשהייתי קטן ,הכריחו אותי :lol:

נב

קיבלתי קסדה ראשונה ,יששששש

הדתים אומרים שבעזרת השם המשיח יגיע עוד בימינו ,אני מחכה למשיח בדמות סטיג בעל ממון או איזה אוליגארך טוב לב, שיבנה לנו מסלול במהרה בימינו :-D

פורסם

עמיקם - אני עדיין בדעה שזה טרול אבל הי, זו דעתי.

bubens, מי שלא תהיה. בזמן שאתה הוגה דעות, אנחנו נוסעים ונהנים, בכבישים ציבוריים וגם במסלולים ככל שמתאפשר (מסתערים עם מה שיש, מה לעשות) ומפיקים את המירב ממה שיש בידינו, תוך ניסיון לשמור על שפיות וקשר עם המציאות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בכיף תהנה ,כמה שאתה יכול ואני אהנה כמה שאני יכול ,רק תזהר לא לשבור את הפיקנטו :lol:

(כבר הסברתי לך על טרולים ,תחפש אותם בהגוורטס יחד עם הרמיוני) .

אני אשתה בינתיים עוד כדור ואלטש את הכתר ,אשתדל להבא לא להגיב להקנטות ואתנהג כיאה לאדם בגילי .

ps

בשבילך ערכתי את ההודעה :) פיקנטו בהקשר הקודם של הטרולים .

פיקנטו - זה כמו:

אני חובב טיסנים

אני יודע הכל על טיסנים ויכול ללמד אותך

ואו ,אתה גדול ,כמה ידע יש לך ,מדהים !

רגע מה אתה מטיס ?

אוירון על שלט שקניתי בטויס אר אס .

כמה ילדותי מצידי ,I can't hold it

פורסם

א' בגוף ראשון, לא י'.

לגבי הפיקנטו - קצת קשה לי להבין מה הקשר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בנטלי הצדקתי אותם בגלל שאין יותר ריינג' רובר ואיך אצולה בריטית תסע לציד ?? :lol:

אתה צודק ,לגבי 458 הבעייה שזה הרכב היחיד שהביאו לארץ ,תאמין לי רובם לא מעניין אותם אם זה 458 ,קליפורניה או 599 העיקר הסוס הצוהל שנותן אישור ל"הצלחתי" .

רכבי תחרות בימינו כבר לא מה שהיה פעם בגלל זה אני מתקשה להשוות ,בשבילי רכב מרוץ אמור להיות רכב גס ללא פינוקים שיועד למטרות מרוץ ונעשה הכל כדי לחסוך במשקל ולהעלות הספק מנוע ,לצערי 458 החדשה לא נכנסת לקטגוריית רכב מרוץ ,לפחות לא בעייני .

F40 כן ו599xx גם

רכבים גסים - כן

לא מושתקים - כן

מהדורות מוגבלות - כן

מינימליסטיות - כן

לא מתחשבות בנהג - כן

יופי ,אזי זה רכב חלומותי .

נ.ב - מתוך כמה ניקים שפתחתי פה ,לא שמתי לב איזה גיל בחרתי ,מצטער .

הוספתי קצת ,מלל מה שמגדיר לי רכב חלומותי :)

אם הייתי רוצה כורסה הייתי קונה אמריקן קומפורט :roll:

תרשה לי להתייחס למשפט שכתבת:

"העיקר הסוס הצוהל שנותן אישור ל"הצלחתי" ".

תדע לך שרכב לא ממש משקף הצלחה לבנאדם. חשבת אולי שיש אנשים רמאים,גנבים, שלא עשו את כספם בכבוד וביושר? אז קנו לעצמם פרארי, זה אומר שהם הצליחו בחיים?

יש לא מעט גם עבריינים "מוצלחים" במדינה הזאת שנוהגים ברכבי יוקרה.

פורסם

IDAN מסכים איתך לגמרי אבל אנחנו גרים בעולם ייצרי וחומרי,אי לכך הדרך למדוד הצלחה היא לפי עומק הכיס או מסע הכיבושים או בימינו גם האח הגדול ותוכניות ריאליטי למיניהם .

גם העבריינים הם סוג של הצלחה ,תנסה להצליח בעולם שלהם .

עובד סוציאלי בעל דוקטורט הרבה יותר מוצלח מעבריין או מאדם שנולד עם כפית של כסף בפה אבל לי אין שום דרך לקבוע זאת מבלי להכיר אותו אישית . את בעל פרארי ,אני לא מכיר אישית אזי מה שאני רואה זה מה שקובע ,בגלל זה גם כתבתי "הצלחתי" במרכאות .

פורסם

coure sportivo, תקרא שוב את מה שכתבתי, לא מאתי שמישהו ספציפי בבון, גם לא הלקוח שחרט את השם שלו על הידית ... תופעת השופוני היא תופעה של בבונים וטווסים. אני אומר שוב, מי שרוצה ויכול להרשות לעצמו פרארי שיבושם לו, אני מפרגן, אבל תופעת הבבוניזם היא הריצה הזאת לעיתונות, לטלויזיה ולנפנף לכולם - אח"כ נקרא על כל מיני אנשים שנעצרו ע"י רשויות החוק/המס ואח"כ יגידו שזה מחוסר פרגון וקנאה ... קצת צניעות לא תזיק לאנשים במדינה הזאת, מדינה שמהללת ביטויים של שגרה כמו "עשיתי 10 קיסריות, 3 נוקיות ובשבוע הבא אני מחלטר בפלאקה" ... על זה אני מדבר, זו ישראל של היום כנראה ... ולמי שתוהה, לא נולדתי בנורווגיה ובעורקיי לא זורם דם ויקינגי ... :wink: מספיק עם הגועל והשואוו-אוף. אנשים קונים היום מוצרים שונים לא כי הם רוצים או צריכים אותם אלא משום שזה מה שיש לשכן/קולגה/סלב לרגע ולכן הם מוכרחים שיהיה להם גם כדי לנפנף. זה מגעיל.

פורסם

אגב, לגבי דובר אוטו-איטליה, איש מוכשר ותותח בתחומו, אין עוד איש יח"צ בענף הרכב (!!!) בעל יכולות כמו רוני אקרמן. האיש יודע היטב את עבודתו ועודה אותה מצויין. לדעתי אוטו-איטליה בחרו נכון.

פורסם
בכיף תהנה ,כמה שאתה יכול ואני אהנה כמה שאני יכול ,רק תזהר לא לשבור את הפיקנטו :lol:

(כבר הסברתי לך על טרולים ,תחפש אותם בהגוורטס יחד עם הרמיוני) .

אני אשתה בינתיים עוד כדור ואלטש את הכתר ,אשתדל להבא לא להגיב להקנטות ואתנהג כיאה לאדם בגילי .

ps

בשבילך ערכתי את ההודעה :) פיקנטו בהקשר הקודם של הטרולים .

פיקנטו - זה כמו:

אני חובב טיסנים

אני יודע הכל על טיסנים ויכול ללמד אותך

ואו ,אתה גדול ,כמה ידע יש לך ,מדהים !

רגע מה אתה מטיס ?

אוירון על שלט שקניתי בטויס אר אס .

כמה ילדותי מצידי ,I can't hold it

גם אני אהיה ילדותי הפעם, לעזאזל, אם אותך לא חוסמים על זה, נרכב על התקדים :lol:

מה בדיוק אני מטיס לדעתך?