Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בן משפחה שלי סיפר לי על כתבה שהופיעה עם דובר פרארי רוני אקרמן במקומון פופולארי שיוצא באשדוד/אשקלון והסביבה, איזה חבר של בן המשפחה שלי הביא את העיתון לבית הספר ביום שישי האחרון ובן המשפחה שלי הקריא לי את הפרטים המעניינים מהכתבה, הייתי שמח להעלות את הכתבה לכאן אך הסריקה שהוא שלח לי לא היתה באיכות טובה בכלל, בכל אופן אלה העידכונים:

1. פתיחת אולם התצוגה נדחה בגלל בעיות שהיו לאוטו איטליה! (הבעיות לא פורטו בכתבה).

2. בכל אופן אולם התצוגה אמור להיפתח בשבועות הקרובים.

3. לאולם התצוגה יורשו להיכנס אך ורק מוזמנים (קליינטים פוטנציאלים וכדומה), במקום ימצאו גם רכיבים מהם יוכלו הקליינטים לעשות פרסונליזציה לרכב שהם מזמינים.

4. ליד אולם התצוגה ימצא מוזיאון קטן אליו הכניסה תהיה חופשית וחינמית!

5. בין היתר יוצג במוזיאון הפרארי 166MM, שהוא אחד מהדגמים הראשונים שפרארי ייצרה.

6. בנוסף לכך ימצאו במוזיאון פריטים רבים שקשורים לפרארי כגון חליפת פורמולה-1 והקסדה של מיכאל שומאכר.

7. גם כן ימצא במקום רכב פורמולה-1 של פרארי מהשנים האחרונות, וישנם מגעים להביא רכב נוסף למוזיאון.

8. יהיו במוזיאון גם מסכים שיקרינו את ההיסטוריה של פרארי וכן אוזניות אישיות בהם יוכלו המבקרים לשמוע את צלילי המנועים השונים וכדומה ויש תוכניות לאטרקציות נוספות.

9. ימצא במקום גם חנות מזכרות/מרצ'נדייז של פרארי (ויש תוכניות רחוקות יותר גם של מזראטי) כנהוג בחו"ל.

10. ישנם גם תוכניות רציניות להביא את היורשת של ה599 פיוראנו (אני מתאר לעצמי שבזמן עשיית הכתבה פרארי עדיין לא הציגה את שמה של היורשת, ה-12F ברלינטה, כך ששמה לא מופיעה בכתבה) וכן מצויין שה-FF האדומה שיובאה שייכת ליבואן.

* רוני אקרמן לא מסר את מספר המסירות שהיו ליבואן עד כה אך גם טוען שמידי שבוע/שבועיים ישנם מסירות וכן שהמכוניות מגיעות עד כה במשלוחים של זוגות (2 מכוניות בכל משלוח, לא משנה הדגמים), ללא קשר כתוב גם שלכתבת נודע שאוטו איטליה מסרו עד כה בסביבות ה-25 מכוניות משני הסוגים יחד (לדעתי הספק די טוב בזמן כה קצר).

נ.ב. עידן תודה על ההודעה (אני עדיין לא יכול לשלוח הודעה בחזרה).

ערב נעים לכולם :-)

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נראה לי קשקוש שלסוכנות עצמה אנשים לא מוזמנים לא יכולו להכנס...

זה מה שכתוב בכתבה.. לא נראה לי שהדובר ימציא דברים סתם ככה.

בכל אופן אף על פי שהיה מתאים מאוד להיכנס לאולם התצוגה אני מבין אותם.

פורסם

צעד צפוי, אפילו מתבקש.

אחרת אולם התצוגה יכול להפוך לערסיאדה "בוא עחשלי הולכים היום לראות פרארי", שלא נדבר על פוטנציאל השחתת הרכוש.

אולם התצוגה הזה יכול להיות מוקד עלייה לרגל לקהילות הערסים ברחבי ישראל ולכן עדיף שרכבים ששווים למעלה ממיליון וחצי שקלים יזכו לאבטחה ראויה.

פורסם

3. לאולם התצוגה יורשו להיכנס אך ורק מוזמנים (קליינטים פוטנציאלים וכדומה), במקום ימצאו גם רכיבים מהם יוכלו הקליינטים לעשות פרסונליזציה לרכב שהם מזמינים.

9. ימצא במקום גם חנות מזכרות/מרצ'נדייז של פרארי (ויש תוכניות רחוקות יותר גם של מזראטי) כנהוג בחו"ל.

ערב נעים לכולם :-)

בשביל מרצ'נדייז הם מוכנים להתנהג כמו בחו"ל, להרוויח קצת כסף חוץ מה-2 מיליון על כל 458 שהם מוכרים, אבל בשביל לתת לאנשים להכנס לאולם תצוגה שנועד להציג רכבים ולתת לאנשים להכיר את הרכבים האלו מבלי להסתכל עליהם במבט חטוף ב-110 קמ"ש בכביש 6, הם לא מוכנים להתנהג כנהוג בחו"ל. יפה.

זה מה שכתוב בכתבה.. לא נראה לי שהדובר ימציא דברים סתם ככה.

בכל אופן אף על פי שהיה מתאים מאוד להיכנס לאולם התצוגה אני מבין אותם.

יפה שאתה מבין אותם, אולי אחרי שינוי קל במידיניות הם יציבו סלקטור וגלאי מתכות בכניסה וירשו לאנשים להכנס כל עוד הם בלי קוצץ ציפרוניים ומפתחות לאוטו/בית, ככה הם ישמרו על הרכבים היקרים שלהם.

עכשיו ברצינות, אוטו איטליה אחרי מסטיק שנמתח כבר שנתיים החליטו סוף סוף לפתוח אולם תצוגה, המון אנשים חיכו לרגע הזה שהם יכנסו בדלתות ויראו את רכב חלומותיהם, אבל בגלל פחדנות, אין מילה אחרת שמתאימה, הם יתנו את המותרה הזו רק לעשירים שיש להם כסף לקנות רכב כזה (שיש גם סיכוי שיקנו אחד ויצטרכו להסתכל על אחד כל יום). כל הכבוד לאוטו איטליה.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

pazoli, אולם תצוגה זה לא אטרקציה. זה לא בשביל לבוא לחקור ולשחק עם מכוניות חדשות (למרות שרובנו נהנים לעשות את זה).

אולם תצוגה מטרתו לגרום לך לרכוש את הרכב. כל עוד אתה לא לקוח פוטנציאלי, אין לך כלכך מה לעשות שם (מבחינתם).

מבין אותם לחלוטין.

גם אני לא הייתי נותן לעם ישראל לשחק לי ברכב ששוויו מעל למליון ש"ח (אם היה לי אחד כזה כמובן :-P )

Aprilia Shiver 750

פורסם

עכשיו ברצינות, אוטו איטליה אחרי מסטיק שנמתח כבר שנתיים החליטו סוף סוף לפתוח אולם תצוגה, המון אנשים חיכו לרגע הזה שהם יכנסו בדלתות ויראו את רכב חלומותיהם, אבל בגלל פחדנות, אין מילה אחרת שמתאימה, הם יתנו את המותרה הזו רק לעשירים שיש להם כסף לקנות רכב כזה (שיש גם סיכוי שיקנו אחד ויצטרכו להסתכל על אחד כל יום). כל הכבוד לאוטו איטליה.

נראה לי שהתבלבלת בין סוכנות פרארי לאוטומוטור....

אין שום סיבה בעולם שסוכנות פרארי תיהיה פתוחה לקהל הרחב, יש חלון ומי שירצה יכול להסתכל משם, שוב, זה עסק כלכלי, לא תערוכת מכוניות.

יש עוד יצרנים שבמדינות שונות לא מאפשרות לקהל הרחב להכנס לסוכנות, כך נהוג גם בסוכנות בוגטי בהונג קונג, ניתן לראות את מכונית התצוגה רק בתיאום מראש.

למה נציגי פרארי צריכים לקחת סיכון עם עליה לרגל ונזקים לרכבים (והיו לא מעט כאלה לרכבים בתערוכות רכב בארץ כשעקרו סמלים והשחיתו.

ואז מה?

נציגי פרארי יתבעו 50,000 שקל ממישהו שלא יכול לשלם 1000 שקל או שאתה תשלם להם את הנזק?

איך הגעת לכך שנציגי פרארי מרוויחים 2 מליון שקל על רכב שעולה לאחר מיסים 1.8 מליון רק אתה כנראה יודע.

במאמר מוסגר, יש גם בעיה עם תחביבך לצלם מכוניות מיוחדות, נכון, זה ברשות הרכבים אבל חשבת שחלק מבעלי המכוניות לא יאהבו את זה שמצלמים את הרכב שלהם?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

למרות שאני מבין מה עומד מאחורי ההחלטה של אוטו-איטליה, אני גם מצליח להבין את פאזולי, הרי כולנו כאן חובבי רכב מושבעים.. אולי אפילו קצת משוגעים ;-) וכמובן שהיינו רוצים גישה חופשית למכוניות הללו, כפי שדרך אגב נהוג כמעט בכל מדינה בחו"ל!

אבל כמובן כפי שרבים מכם אמרתם, מה יקרה עם יעשו נזק למכוניות שעולה איזה 2 מיליון ש"ח?!

יבוא איזה אבא עם ילדים קטנים ומספיק שהילד הנחמד והחמוד יתן מכה למראה של ה-FF והנה הלכו אלפי שקלים.

אל תשכחו שבלא מעט סוכנויות פרארי ומזראטי בחו"ל ניתן גם לקנות רכבים ישירות מהתצוגה, דבר שאני מתאר לעצמי יקרה גם כאן בשלב מסויים, זה יגרום ליבואן נזק כלכלי מיותר.

נ.ב. אני בטוח שאלה שרוצים לצלם יוכלו לעשות זאת מבעד לחלון אולם התצוגה, או כמובן לצלם את המכוניות שימצאו במוזיאון, או בכניסה למוסך וכדומה.

הערה אחרונה, מה שאני לא מבין זה מה הבעיות שבגינם מתעכבת פתיחת אולם התצוגה,המוזיאון וכדומה זמן כה רב?

וכן שאלתי את עצמי האם הדובר דייק בכך שאמר שכל שבוע או שבועיים ישנם מסירות של פרארי/מזראטי בארץ? כי אם הוא דייק ואמר אמת הרי צריכים להיות כבר כמות רכבים גדולה בהרבה ממה שאומרים שיש ובנוסף לכך זה גם 'מצחיק' שבכל חודש יש את פירסום מסירות הרכב בארץ (כפי שהיה אתמול לגבי פברואר), אך פרארי ומזראטי לא מופיעים ברשימות כלל.

בכל אופן ישנם פרטים מעניינים בכתבה ונותר רק לחכות ולראות מתי תהיה הפתיחה הרשמית.

פורסם

ממתי יש דובר של אוטו איטליה? חשבתי שזהר אלון עושה שם הכול.

edan82 בוגאטי לא הסכימו לתת לך סיבוב על מכונית שלהם?

פעם אחרונה שהייתי באנגליה בן דוד שלי האנגלי ניסה לשכנע אותם בטלפון ללא הצלחה, פרארי או כול דבר אחר אין לו בעיה.

אייל

פורסם

במאמר מוסגר, יש גם בעיה עם תחביבך לצלם מכוניות מיוחדות, נכון, זה ברשות הרכבים אבל חשבת שחלק מבעלי המכוניות לא יאהבו את זה שמצלמים את הרכב שלהם?

מי שלא אוהב שמצלמים לו את הרכב בד"כ אומר משהו, מילה אחת ואני לא מצלם את הרכב, לא פעם ולא פעמיים ביקשו ממני לא לצלם, ובאמת לא צילמתי, אז זו בעיקרון לא בעיה.

עכשיו חזרה לנושא - יש חנויות עם מוצרים יקרים מאוד שנותנות כניסה לכל מי שרוצה, בלי קשר אם הוא קונה פוטנציאלי או לא, אותה חנות בכך שהיא מכניסה את כולם גם מסתכנת בנזקים של אלפי שקלים, למה שאולם תצוגה של רכב (אולם תצוגה נועד לכולם, סוכנות ללקוחות פוטנציאלים) ינהג אחרת?

הבנתי את הטיעונים שלכם, ועם חלקם אני מסכים, עדיין נראה לי מגוכח שהדרך הכי "קלה" לראות פרארי ומזראטי בישראל זה לשלם 90 ש"ח לכניסה באוטומוטור.

פורסם
ממתי יש דובר של אוטו איטליה? חשבתי שזהר אלון עושה שם הכול.

edan82 בוגאטי לא הסכימו לתת לך סיבוב על מכונית שלהם?

פעם אחרונה שהייתי באנגליה בן דוד שלי האנגלי ניסה לשכנע אותם בטלפון ללא הצלחה, פרארי או כול דבר אחר אין לו בעיה.

האמת שלא יצרתי איתם שום קשר, רק ציינתי עובדה בהקשר לנושא.

פזולי,

המון רכבים שצילמת היו במהלך נסיעה, אני די בטוח שלא רדפת אחרי הבעלים לקבל את אישורו לפרסם את התמונות...

שוב, אין עם זה בעיה חוקית כי זה רשות הרבים, כן יש עם זה בעיה בתור חובבי רכב, אם הייתי קונה רכב מאוד יקר או מיוחד לא בטוח בכלל שהייתי שמח מהעובדה שמישהו צילם ופרסם תמונות של הרכב (לא רוצה שידעו איפה אני מחנה מחשש שיעשו לו נזק או יגנבו אותו, לא רוצה שידעו איפה אני נוהג לנסוע וכו׳).

לגבי עניין חנות שמוכרת מוצרים יקרים ונותנת כניסה לכולם, כמה חנויות אתה מכיר בארץ שמוכרות מוצרים שעלותם מליוני שקלים?

כשאתה כותב ״אולם תצוגה נועד לכולם, סוכנות ללקוחות פוטנציאלים״, אתה מבין שהניסוח שלך מפיל את הטיעון שלך?

א.אולם התצוגה של פרארי הינו חלק מהסוכנות רכב ומשרת אותו.

ב.זכותו של בעל אולם תצוגה לקבוע מי מורשה להכנס אליו.

אני שוב פעם כותב, כבר היו נזקים לרכבים בתערוכות רכב בישראל, למה שחברת אוטו איטליה תשא בעלות תיקון נזקים על ידי כל מיני לא מתורבתים שירצו לראות פרארי מקרוב? (כמובן שלא כולם חסרי תרבות, מספיק רק אחד בשביל לעשות נזק).

מדי פעם אני מעלה כאן תמונות של רכבים מיוחדים שצילמתי, עם יד על הלב- מעולם לא נגעתי ברכב שצילמתי (אפילו ברמה של להעביר עליו יד חשופה), מעולם לא ניצמדתי לחלון שלו כדי לראות את תא הנוסעים, צילמתי ולא העזתי לגעת מתוך כבוד לרכב המיוחד ומתוך כבוד לבעל הרכב.

כשנכנסתי עם הילד שלי לסוכנות AMG והוא רצה לשבת עלי כשהתיישבתי באחת המכוניות קודם כל חלצתי לו נעליים, שבטעות הוא לא יגע עם נעל מלוכלכת ברכב התצוגה, עבורי זה היה צעד טבעי, גם מתוך מה שאני מאמין וגם מתוך חינוך של הבן שלי לשמור ולכבד רכוש של אחרים, אפילו יותר מאת רכושי הפרטי.

מעצבן אותי לראות אנשים שנצמדים עם הידיים והגוף לחלון רכב כדי להביט פנימה, מעצבן אותי אנשים שנשענים על הרכב ושורטים אותו, מעצבן אותי לראות אנשים שלא מכבדים רכוש של אחרים ובארץ לצערי זה קורה המון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

באמת שאני לא מבין על מה אתם כועסים,

כל מוצר בשווי הזה אינו חשוף לקהל הרחב, וזה תקף לכל התחומים,

לכו לחנות תכשיטים, התכשיטים היקרים סגורים בויטרינה שרק המוכר יכול לפתוח כדי להראות ללקוח פוטנציאלי.

זאת רק דוגמא אחת, שחוזרת על עצמה גם בחנויות למשקפי שמש, חנויות למוצרי חשמל יקרים ועוד ועוד..

במקום לפרגן ולתת מילה טובה על כך שהם הולכים לפתוח כאן מיני-מוזאון שהוא ללא ספק אטרקציה, אתם מקטרים..

פורסם

5. בין היתר יוצג במוזיאון הפרארי 166MM, שהוא אחד מהדגמים הראשונים שפרארי ייצרה.

6

נוכחת

תמונה נמחקה עקב הפרת זכויות יוצרים.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

פזולי,

המון רכבים שצילמת היו במהלך נסיעה, אני די בטוח שלא רדפת אחרי הבעלים לקבל את אישורו לפרסם את התמונות... - צודק, אני לא רץ אחריהם לקבל אישור, אך את רוב הרכבים שצילמתי בנסיעה יצא לי גם לצלם כאשר הם חונים ואפילו לדבר עם הבעלים של הרכב (גם העלתי את שאלה אם אפשר לצלם ולפרסם).

שוב, אין עם זה בעיה חוקית כי זה רשות הרבים, כן יש עם זה בעיה בתור חובבי רכב, אם הייתי קונה רכב מאוד יקר או מיוחד לא בטוח בכלל שהייתי שמח מהעובדה שמישהו צילם ופרסם תמונות של הרכב (לא רוצה שידעו איפה אני מחנה מחשש שיעשו לו נזק או יגנבו אותו, לא רוצה שידעו איפה אני נוהג לנסוע וכו׳). - אני מפרסם מעט מאוד ממה שאני מצלם (פעם זה היה אחרת) כיום אני בוחר בקפידה תמונות שאני מפרסם, על כל תמונה שפירסמתי יש לפחות 20 שלא פרסמתי.

לגבי הנזק לרכבים, קשה לי להאמין שמישהו יסתכל בתמונות שלי, יזהה את המקום המדוייק ויפקוד את המקום עד שימצא את הרכב שצילמתי בשביל לגרום לו נזק. נזק אפשר לעשות תמיד, שאתה עוצר ל-5 דקות לקנות חלב במכולת או שאתה הולך לפגישה של 3 שעות באזור תעשייה, באותו עניין-כל תמונה שביקשו ממני למחוק/לא לפרסם עשיתי כבקשתם.

[/quote]

מה שבאדום.

• תוכן חדש...