Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת service - רנו מגאן 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

לאשתי נדלקה נורת ה-service בנסיעה. לאחר כיבוי והתנעה מחדש לא קרה (אתמול והיום)

אני קצת מודאג ורוצה לטפל לפני שיהיה עצירה וכו', אבל לפני אשפוז בקרסו ושות (והעלויות הנלוות - כמובן) הייתי שמח לדעת אם יש סט של בדיקות שאוכל לבצע לראות אולי בכלל זה פיוז?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

שלום בעיניין נורת הSERVICE יש לבדוק מספר דברים ,קודם כל מפלסיי שמן ונוזל קירור תקינים ולבדוק עם במקביל לנורה זו ישנה איזו הודעה בלוח שעונים [כיתוב באנגלית] או נורה נוספת שנדלקת עם הSERVICE לפעמים מדובר בכריות אויר או שהרכב דרוש לטיפול [מבחינת זמן/ק"מ] בכל שאלה או ספק תוכל ליצור עימי קשר לבירורים נוספים

אבי - אלקטרו-מכונאי ובוחן רכב

מרכז שירות המכונן ,רנו-ניסאן.

hamechonen.co.il 03-5627808

פורסם

מנצל שרשור.

מכונן שלום.

אולי אתה יכול לעזור לי ולמספר מתעניינים בפורום, היכן ניתן לרכוש נוזל קירור הצהוב לרנו שמשתמשים בקרסו,מדובר במספר ליטרים.

בתודה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם .

אני פונה בהמשך לשרשור האחרון .

אבי אני אשמח אם תוכל לעזור לי .

במקרים רבים במהלך נסיעה (פניות בעיקר)

נדלקת לי נורת ה STOP ונורת בלם היד (במקביל)

למספר שניות ואז הן נעלמות .

אשמח לדעת מה משמעות הנורות (אחריי חיפוש רב באינטרנט לא הצלחתי למצוא)

והאם יש טיפול או בדיקה עצמאית שאני יכול לבצע או הערכת עלות לטיפול מהסוג הזה ...

תודה רבה !!!!!!

פורסם

בדוק שלא חסר אפילו מיל של נוזל, מניסיון זה מדליק את הנורה. בכל מקרה בגלל שמדובר במשהו בטיחותי סע למוסך שיבדקו בעזרת חיבור למחשב.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...