Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני והמשפחה שלי בהתלבטות די קשה.

רכשנו לפני כחודשיים גולף 2005 מטרייד אין גדול מאוד בארץ ב 44 אלף.

הבטיחו לנו בדיקת גיר לפני קניה, ״עשו״ אותה ואמרו שהכל תקין, לבסוף גילינו שלא נעשה בדיקה כיוון שמצאנו בעיה גדולה בגיר שהם בעצמם לא יודעים איך לתקן.

המנכל של החברה כבר נפגש איתנו באופן אישי כיוון שהבין שהייתה פה מזימה גדולה שגילינו אותה והבטיח לנו או כסף חזרה או רכב אחר. לאחר שלא מצאנו רכב אחר המנכל הציע לנו להוסיף ארבעים אלף שקל בשביל פולו חדשה מהחברה.

סה״כ 84 אלף שח לפולו חדשה מהחברה, כשהמחירון שלה ( לפי מה שנמכר שם) 107 אלף שח.

הוא אמר לנו או רכב חדש או שניקח את הכסף חזרה, יש לציין שהוא ממש בא לקראתנו לאורך הדרך אחרי המקרה, כך שלא נראה לי שהוא מנסה לסדר אותנו.

מה אתם אומרים? זה נקרא מחיר טוב שאין להשיג וכדאי ללכת עליו למגות שלא בכוונתנו רכב חדש?

תודה רבה.

פורסם
שלום לכולם

אני והמשפחה שלי בהתלבטות די קשה.

רכשנו לפני כחודשיים גולף 2005 מטרייד אין גדול מאוד בארץ ב 44 אלף.

הבטיחו לנו בדיקת גיר לפני קניה, ״עשו״ אותה ואמרו שהכל תקין, לבסוף גילינו שלא נעשה בדיקה כיוון שמצאנו בעיה גדולה בגיר שהם בעצמם לא יודעים איך לתקן.

המנכל של החברה כבר נפגש איתנו באופן אישי כיוון שהבין שהייתה פה מזימה גדולה שגילינו אותה והבטיח לנו או כסף חזרה או רכב אחר. לאחר שלא מצאנו רכב אחר המנכל הציע לנו להוסיף ארבעים אלף שקל בשביל פולו חדשה מהחברה.

סה״כ 84 אלף שח לפולו חדשה מהחברה, כשהמחירון שלה ( לפי מה שנמכר שם) 107 אלף שח.

הוא אמר לנו או רכב חדש או שניקח את הכסף חזרה, יש לציין שהוא ממש בא לקראתנו לאורך הדרך אחרי המקרה, כך שלא נראה לי שהוא מנסה לסדר אותנו.

מה אתם אומרים? זה נקרא מחיר טוב שאין להשיג וכדאי ללכת עליו למגות שלא בכוונתנו רכב חדש?

תודה רבה.

איזה דגם של הפולו הוא מציע? באיזו רמת אבזור.

אני אחכה לתשובה לפני שאגיד מה לדעתי המנכ״ל הנחמד מנסה לעשות. 

פורסם

הדרגם הוא טרייד ליין, כולל איתוראן וגיר tsg משו כזה.

יש פה משו אתה חושב? הוא נתן לנו לעשות סיבוב בחנייה, אז כששאלנו אותו איך זה הגיוני שגם יש לו כבר מספר רישוי והכל, הוא טען שהוא קנה במכה איזה 30 מכוניות והטא מוכר אותן פה.

בקיצור האוטו עם מספר רישוי והכל אבל יד 00

מה אתם אומרים?

פורסם
הדרגם הוא טרייד ליין, כולל איתוראן וגיר tsg משו כזה.

יש פה משו אתה חושב? הוא נתן לנו לעשות סיבוב בחנייה, אז כששאלנו אותו איך זה הגיוני שגם יש לו כבר מספר רישוי והכל, הוא טען שהוא קנה במכה איזה 30 מכוניות והטא מוכר אותן פה.

בקיצור האוטו עם מספר רישוי והכל אבל יד 00

מה אתם אומרים?

אתה מתכוון DSG אתה בטוח בכך?

ברכב שנסעתם בו מדובר בתיבה ידנית או אוט'?

על פניו, אם מדובר בטריידליין DSG המחיר שווה, אבל לדעתי ואני מצפה שעוד אנשים יאשרו או ישללו את מה שאכתוב עכשיו.

ברשיון כתוב 00 כלומר כתעביר את הרכב על שמך הוא יהיה 01 כלומר יד שנייה, אז לא מדובר ברכב חדש לגמרי כמו רכב שקונים מהחברה, חשוב מאוד לציין את זה.

תבדוק גם אם ברשיון כתוב בבעלות שמדובר בחברת ליסינג או משהו כזה, או כתוב פרטי.

הכי חשוב הוא שתבדוק בדיוק איזה דגם הוא מציע לך, כמה קילומ', איזה יד, מה רמת האבזור, סוג הגיר והשנה.

תחזור אלינו עם כל הפרטים.

פורסם

תבדוק גם כמה זמן הרכב "על הכביש" למרות שלא היה על הכביש בפועל. זה חשוב לך לענין האחריות שהיא ממילא שנתיים בלבד ועם גיר DSG, לא הייתי לוקח סיכון כזה.

פורסם

האוטו הוא לא 00 טעות שלי אנחנו נהיה 00.

האוטו הגיע מהנמל חודש שעבר, והוא אומר שהאחריות מתחילה מרגע הקנייה.

האוטו הוא טרייד ליין dsg, הוא אומר שזה הגיר החדש והוא חסכוני יותר- הוא בעייתי יותר?

זהו סך הכל, האוטו כמו כל אוטו חדש.

מה אתם אומרים כדאי ללכת על זה?

תודה רבה

פורסם

האחריות על גיר DSG היום היא כבר ל שנתיים אם אני לא טועה שינו את זה ל 5 שנים.

לדעתי דווקא גיר מעולה ואמינות כניראה שטובה אחרת לא היו משנים את האחריות...

פורסם

א. הפולו 1.4 DSG לא עולה 106. היא עולה פחות שאתה נכנס לאולם ובוחר צבע (לחבר'ה שלך יש רק אדום לבן וכסף נראה לי). כנראה שאם אני אכנס עכשיו לסוכנות הזאת (שכולם כבר הבינו על מי אתה מדבר) אני אקבל פולו חדשה עם 0 ק"מ ב-88.

ב. האם זה שווה? אולי. השאלה היא האם יש לך עוד 40 אלף להוסיף והאם מלכתחילה היה לך 88 אלף זה הרכב שהיית קונה. אם כן, אז בסדר. אם לא תבטל ותחפש לך רכב אחר. נדיר שאדם שקנה רכב ב-44 יוכל להוציא עוד 40 כאילו כלום.

ג. ההתנהלות שלהם יפה מאוד.

בהצלחה.

פורסם
האחריות על גיר DSG היום היא כבר ל שנתיים אם אני לא טועה שינו את זה ל 5 שנים.

לדעתי דווקא גיר מעולה ואמינות כניראה שטובה אחרת לא היו משנים את האחריות...

שינוי את האחריות לחלק מהרוכשים לחמש שנים, רק בגלל תקלה שהתגלתה בגיר בארץ (התחמם...) וזה גם התפרסם בידיעות אחרונות. הבנתי שהחדשות שמגיעות לארץ מצוידות בגיר טוב יותר בלי הבעיה הזאת, אבל צריך לשים לב...

פורסם

אם מדובר על סוחר די גדול של פולקסווגן, אז כנראה שאתה נמצא ב"אוטו-דיל"

מקום אמין מאוד ועם אחריות ללא רבב.

לא נעשתה שום מזימה אלא פשוט מדובר ברכב לימוני :-)

אתה יכול להתחרט ולקבל את כספך ללא חשש, או ללכת על העסקה.

אם אלו אכן "אוטו-דיל" אז הם באמת רוכשים כמות 'קטנה של רכבים והרכב ירשם על שמך בעת הקנייה ואתה תהיה הבעלים הראשון.

אין לך מה לדאוג (קניתי משם את כל הרכבים למשפחה - בירושלים וגם בחיפה)

בהצלחה

Golf 2008 MK5

פורסם

מה לגבי האופציה לתקן את הגיר במוסך מורשה ולקבוע סכום קיזוז בינכם?

זה עדיף על להוסיף 40K שקלים - שאין לך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הבנתי את הכוונה של 88 אלף? זה המחירון? כן מדובר באוטו דיל וחבר שלי התקשר אליהם אמר להם שהןא רוצה פולו אמרו לו שאפשר לשחרר לו במאה אלף לא פחות. אתה אומר שאפשר להוציא ב88?

ישנה התפתחות חדשה, הוא מציע גם סיאט איביזה שחורה מטאלית שעולה 113 הוא מסכים להוסיף 43- סהכ 88 אלף.

איזה אוטו יותר כדאי בגדול? 1200 tsi

יש לציין שהוא מיועד לאחי ככה שהתנהגות כביש צעירה יותר עדיפה.

תודה רבה חברה מקווה שתוכלו להמשיך לעזור לי עם המידע שנתתי

פורסם

ההצעה היא מאוד הוגנת ומשתלמת לכם. אם הפולו מתאימה לכם, אז שווה.

הגיר הוא DSG ו(לא TSG כמו ), גיר מעולה וחסכוני שבמספר תיבות התגלתה בעיה וסודרה. החדשות שמגיעות דווח שהן כבר עם הגרסה משודרגת ככה שבכלל אין איתן בעיה.

מה שאותי משמח בכל הסיפור זה ההתנהגות ההוגנת והיחס המצוין של הסוחר כלפיכם (הבנתי שזה "אוטו-דיל", נכון?!). לא משהו מובן מאליו בארצינו ובשוק הרכב. בהחלט מעודד ומשמח

• תוכן חדש...