Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסויי והמגן מסך של IPHONE4 ו-4S זהים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגן מסך אותו דבר, הכיסוי - יש רק הבדל אחד קטן, בורר הרטט נמצא מעט יותר נמוך (2-3 מ"מ) תחפש תמונות השוואה בגוגל.

מה שאומר שאם בכיסוי שלך יש חור קטן לבורר יש סיכוי שהוא לא יתאים, אם החור מעט ארוך ומתחת לבורר יש מס' מ"מ, אז תהיה התאמה, כעקרון - אם אני לא טועה גם כיסוי של אייפון 4 של verizon יתאים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לצורך העיניין, שים לב להבדלים:

differencebetweeniphone.jpg

מה שכן, ישנן חברות שמייצרות כיסויים תואמים לשני הדגמים - פתח בורר הרטט רחב, מה שמתאים ל2 הדגמים.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
לצורך העיניין, שים לב להבדלים:

looks-like-last-years-iphone.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אותו דבר לחלוטין,

למה אתה מטעה סתם?

המגן מסך זהה ב 100% אבל המגן גוף עצמו שונה! כמו שרשמו קודמיי ותוכל לראות בתמונה שצורפה שהכפתור של הרטט מוזז קצת ולכן אם הכיסוי מיועד אך ורק לאייפון 4 אז תהיה לך בעיה עם הכיסוי באזור של הכפתור הרטט.

כמובן שתוכל למצוא כיוסיים אוניברסליים המתאימים לשתי הדגמים(פשוט החור לכפתור הרטט מוגדל קצת ולכן מתאים לשתי הדגמים),פשוט תשים לב בעת הקנייה שרשום לאיזה דגם זה מתאים.

יש המון מוכרים באייביי שמוכרים כיסויים השייכים אך ורק לאייפון 4 ורושמים שזה מתאים גם ל 4אס אבל בפועל כשהכיסוי מגיע אתה מגלה שהכיסוי מכסה חלק מכפתור הרטט של 4אס.

הנה סרטון דוגמה:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה!

יש למישהו המלצה על כיסוי שיהיה מצד אחד לא גדול מדי ומצד שני שישמור על המכשיר בנפילות (לא שאני זורק אותו מהר, אלא נופל מהיד לרצפה).

אני כנראה אזמין מEBAY - ככה שכל האופציות פתוחות.

פורסם
תודה!

יש למישהו המלצה על כיסוי שיהיה מצד אחד לא גדול מדי ומצד שני שישמור על המכשיר בנפילות (לא שאני זורק אותו מהר, אלא נופל מהיד לרצפה).

אני כנראה אזמין מEBAY - ככה שכל האופציות פתוחות.

1.מגן מאוד מומלץ,בנוי בצורה מאוד איכותית ומגן על האייפון בצורה ממש טובה

http://www.ebay.com/itm/370578310985?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_500wt_1396

2.גם כן מגן מאוד איכותי רק טיפה גדול יותר מהקודם,היתרון של מגן זה שיש כיסויי גומי שהם חלק מן המגן המכסים את כל הפתחים(אוזניות,שקע טעינה) בזמן שהם לא בשימוש.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p3984.m570.l1311&_nkw=iphone+4s+commuter+case&_sacat=See-All-Categories

3.יש את הכיסוי השקוף הזה שגם כן איכותי מאוד אבל החיסרון היחידי שלו שהגב שלו נשרט עם הזמן אבל היתרון הבולט שלו זה היופי שלו ואיך שהוא נראה ויושב על הטלפון.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=iphone+4s+aprolink&_sacat=0&_odkw=iphone+4s+%D7%A9%D7%A4%D7%A8%D7%9D%D7%9A%D7%9F%D7%9E%D7%9C&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

גם זה כיסוי טוב אבל לפי דעתי יותר מדי מצועצע ומגושם. כמו כן אחד החסרונות שלו זה החלק הפנימי שעשוי מפלסטיק,הוא מתחיל להתרחב בקצוות מלמעלה ומלמטה ונהייה רפוי ואז הוא כבר מאבד מהיופי ומהנוחות של הכיסוי.בעייה נוספת של כיסוי זה זה החלק פלסטיק החיצוני שברגע שמנסים להתקין אותו/להסיר אז לאחר כמה פעמים הוא פשוט נשבר בחלקו העליון כי שם הפלסטיק מאוד דק ביחס לכל החלק (יש לי את הכיסוי המקורי וגם את הזיוף הסיני ובשתיהם אותה הבעייה).

נ.ב: חשוב לציין שכל הכיסויים שהוזכרו עד כה יש לי אותם את כולם וכל החו״ד שאני רושם כאן זה אך ורק מניסיון אישי עם כל אחד מהכיסויים במשך תקופה ארוכה.

פורסם

Slava נדמה לי שאתה טועה קצת.

אני היתי אם הכיסויי הזה חצי שנה ולא שמתי לב להתרחבות של החומר, חוץ מזה אני לא בטוח שהפנימית זה פלסטיק, הוא מרגיש יותר כמו גומי קשה.

מה שכן נורא קשה להוציא אותו, אבל ברגע שמתרגלים זה לוקח שניות, עוד מינוס נוסף זה שאי אפשר לכתוב SMS בזמן שהטלפון על השולחן ולא ביד, בגלל הצד האחורי הוא מתנדנד.

לגבי השברים, לא קרה לי.

בסך הכול היתי נשאר איתו אם לא היתי מוכר את האייפון :)

אודי A4

דימה.

פורסם

היי אני אצלם את האזורים הבעייתים ואצרף לכאן תמונה.

**עריכה**-תוכל לראות כאן שגם פה הבן אדם מתאר את הדיפורמציה של הכיסוי לאחר שימוש של חודשיים

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1277184

פורסם
גם זה כיסוי טוב אבל לפי דעתי יותר מדי מצועצע ומגושם. כמו כן אחד החסרונות שלו זה החלק הפנימי שעשוי מפלסטיק,הוא מתחיל להתרחב בקצוות מלמעלה ומלמטה ונהייה רפוי ואז הוא כבר מאבד מהיופי ומהנוחות של הכיסוי.בעייה נוספת של כיסוי זה זה החלק פלסטיק החיצוני שברגע שמנסים להתקין אותו/להסיר אז לאחר כמה פעמים הוא פשוט נשבר בחלקו העליון כי שם הפלסטיק מאוד דק ביחס לכל החלק (יש לי את הכיסוי המקורי וגם את הזיוף הסיני ובשתיהם אותה הבעייה).

נ.ב: חשוב לציין שכל הכיסויים שהוזכרו עד כה יש לי אותם את כולם וכל החו״ד שאני רושם כאן זה אך ורק מניסיון אישי עם כל אחד מהכיסויים במשך תקופה ארוכה.

יש לי את הכיסוי (המקורי) מעל שנה ואני מאוד מרוצה ממנו.

אין שום התרחבות והכיסוי יושב על המכשיר כאילו חדש למרות שכבר הורדתי והחזרתי אותו עשרות פעמים.

החסרון היחיד כמו שציינו הוא לא יושב יציב על השולחן.

היי אני אצלם את האזורים הבעייתים ואצרף לכאן תמונה.

**עריכה**-תוכל לראות כאן שגם פה הבן אדם מתאר את הדיפורמציה של הכיסוי לאחר שימוש של חודשיים

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1277184

Well, by all reviews the Trim seems to be an excellent case, as well as the CapsuleRebel.

Tbh I avoid SwitchEasy like the plague at this point. I went through two CapsuleRebel Serpents and a CapsuleNeo with my 3GS. They just deteriorated over time and SwitchEasy was no where to be found on the customer support area. By deteriorated, I'm referring to the silicone like, TPU inset, it always deformed after about a two month usage period and the frame just wouldn't pin it down properly, it deformed and just looked terrible. Though I will admit, when the cases were new, damn they were nice redface.gif

Could they have changed? Sure, but I don't plan to ever give them another penny. At least Amazon was gracious enough to cover me with returns when SwitchEasy just didn't care.

Could their non-existent CS been a fluke? Sure, but you only get one chance at a first impression.

איפה אתה רואה שהוא מדבר על הרבל ל4?

בניו שהתאים ל3G באמת הייתה בעייה שהוא איבד מצורתו אחרי זמן מה.

• תוכן חדש...