Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסויי והמגן מסך של IPHONE4 ו-4S זהים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון הבחור מדבר על הכיסוי של 3G אבל מהכרות עם הכיוסיים של החברה הנל החלק הפנימי של ה 4 ו ה 3G עשויים מאותו החומר ולכן ציינתי שגם בכיסוי של 4 קיימת את אותה הבעייה בחלק העליון והתחתון של הכיסוי.

ואם טוב לך עם הכיסוי ואתה מבסוט ממנו אז אחלה! תהנה ממנו! אני רשמתי רק את החו"ד שלי ומהכרות אישית עם הכיסוי מהסוג הנ"ל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חברים, גם לי היה קפסול רבל על ה4 ולא הייתה שום דיפורמציה ושום שברים - מה שכן, אם קונים זיוף (אני קניתי זיוף ב$10) - לא לקנות צבע בהיר (שלי היה לבן) כי החלק הרך, שעשוי מTPU, שזה סוג של סיליקון קשה, נצבע מהג'ינס ונהיה טורקיז עם הזמן, מבחינת החלק האחורי, צודקים - יכול להפריע קצת.

מי שרוצה כיסוי טוב בזול אבל אחד שגם ישמור על המכשיר - מציע לכתוב באיביי hybrid case ולחפש בין התוצאות, הייבריד = כיסוי משני חלקים, כאשר אחד קשיח והשני רך יותר, כמו-כן תשתדלו להימנע מכיסוים מסיליקון, הסיליקון באמת מתרחב והטלפון מחליק מתוכו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חברים, גם לי היה קפסול רבל על ה4 ולא הייתה שום דיפורמציה ושום שברים - מה שכן, אם קונים זיוף (אני קניתי זיוף ב$10) - לא לקנות צבע בהיר (שלי היה לבן) כי החלק הרך, שעשוי מTPU, שזה סוג של סיליקון קשה, נצבע מהג'ינס ונהיה טורקיז עם הזמן, מבחינת החלק האחורי, צודקים - יכול להפריע קצת.

מי שרוצה כיסוי טוב בזול אבל אחד שגם ישמור על המכשיר - מציע לכתוב באיביי hybrid case ולחפש בין התוצאות, הייבריד = כיסוי משני חלקים, כאשר אחד קשיח והשני רך יותר, כמו-כן תשתדלו להימנע מכיסוים מסיליקון, הסיליקון באמת מתרחב והטלפון מחליק מתוכו.

יכול להמליץ גם על הswitcheasy trim!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה לכולם על ההמלצות, למדתי המון ובסופו של דבר קניתי SPACK CANDYSHELL.

הוא הכי התאים לי כפשרה בין מגן שבאמת יגן, לא יהיה גדול מדי, חברה מוכרת, עיצוב נעים, מותאם ל-4S ומחיר הוגן.

קניתי בארץ ולא בחו"ל כי בשביל הבדל של 40 שקל לא רציתי לחכות עכשיו חודש :?

12365389_1307636412436_76X76_1500X1500.jpg

פורסם

אחלה תתחדש! מגן מצויין בתאי שפתרו לו את הבעיה של הגומיה שמסביב למסך.

אצלי היה כזה בדיוק והגומייה שמסביב למסך לאחר זמן די קצר תפסה מהר מאוד לכלוך מהידיים מה שגרם בסופו של דבר שהלכלוך הזה התחיל לרדת מהגומייה עם שאריות גומי קטנות ולהימרך על כל המסך,מה שהצריך אותי כל הזמן לנקות את המסך.

בכל מקרה תהנה ממנו,במידה ויעשה בעיות תחליף זה כולה מגן לאייפון לא אשה/אוטו שעולה הון.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
תודה לכולם על ההמלצות, למדתי המון ובסופו של דבר קניתי SPACK CANDYSHELL.

הוא הכי התאים לי כפשרה בין מגן שבאמת יגן, לא יהיה גדול מדי, חברה מוכרת, עיצוב נעים, מותאם ל-4S ומחיר הוגן.

קניתי בארץ ולא בחו"ל כי בשביל הבדל של 40 שקל לא רציתי לחכות עכשיו חודש :?

תתחדש!

קניתי בדיוק מגן כזה לאייפון של החברה בהמלצת חבר.

מגן ממש טוב, היא מרוצה ממנו ואני מרוצה מכך שהאייפון מוגן.

• תוכן חדש...