Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיתון איגוד הצרכנים הבריטי פרסם תוצאות משאל האמינות השנתי בין החברים, משאל בו השתתפו למעלה מ 50 אלף קוראים.

תוצאות אמינות לרכבים חדשים:

1. מאזדה 3 92%

2. מרצדס דגם איי 91%

3. רנו מגאן 91%

4. אאודי A3 י 91%

5. פולקסווגן גולף 91%

זו נראית חדשה מרעישה , אבל:

Renault isn't a name you usually see near the top of reliability charts. However, the medium-sized Megane bucks the trend, with just a handful of fuel system and electrical problems reported so far. We'd still be wary of buying a Megane outside of warranty, though

בטבלה המקבילה למכוניות משומשות המגאן לא מופיע בראשית הרשימה.

בכל מקרה, ההתקדמות באמינות מבורכת .

יהודה

פורסם

טוב, אני אומר שזה יהיה בערך ת'רד של 13 עמודים. בעמוד 2 בערך BAR72 ייכנס, בסוף העמוד CX25GTI יבוא וייצא עליו ואז יבוא אייל ותהיה מלחמה....

עוד מישהו רוצה להמר?

פורסם
בתור אומה שהופשטה מכל נכסיה המוטורים' date=' לא הייתי מקשיב לבריטים יותר מדי ובטח לא בנושא אמינות, מילה שזרה להם לחלוטין.[/quote']

כמה קל להגיד את זה, אבל אם היה מחקר אחר מבריטניה שאומר שהרכבים הצרפתיים זה זבל מכני טהור עם כמות תקלות אדירה אז הבריטים היו אומה מדהימה שבינה ובין אמינות יש קשר חזק והדוק.

פורסם
בתור אומה שהופשטה מכל נכסיה המוטורים' date=' לא הייתי מקשיב לבריטים יותר מדי ובטח לא בנושא אמינות, מילה שזרה להם לחלוטין.[/quote']

איגוד הצרכנים הבריטי עושה עבודת נהדרת. הלואי שהיה לנו ארגון כזה.

תתפלא, אבל רכבי ניסן, הונדה, וטויוטה שמיוצרים בבריטניה בכמויות גדולות, מאוד אמינים.

נכון שהמותגים האנגלים המקורים נעלמו, ולא מפני שהיו כל כך טובים. האנגלים מומחים בניהול גרוע, ולא רק ביצור מכוניות.

זה מזכיר לי את הצבא האנגלי. החילים והפיקוד הזוטר הם למופת. הפיקוד הבכיר היה על הפנים, במלחמות שלהם, עם קצת יוצאים מהכלל. במלחמת העולם ה2 צ'רצ'יל הבין זאת, ודחף לקידום מהיר מפקדים טובים, גם אם היו משוגעים, כמו וינגייט "שלנו" .

לצערי זה מזכיר צבא של מדינה קטנה במזרח התיכון.

יהודה

פורסם

אחרי שנה וחצי ושנה 8 חודשים, עם 2 פלואנסים , שתיהן באיזור ה60,000 ק"מ

אין תקלות עד כה.

לעומת המגאן 2001 ושתי קליאו 2003, שבק"מ זהה כבר היו חברות מועדון במוסכים, מדובר בשיפור משמעותי.

נדווח עוד שנה וחצי שיסתיים חוזה הליסינג.

פורסם
טוב, אני אומר שזה יהיה בערך ת'רד של 13 עמודים. בעמוד 2 בערך BAR72 ייכנס, בסוף העמוד CX25GTI יבוא וייצא עליו ואז יבוא אייל ותהיה מלחמה....

עוד מישהו רוצה להמר?

מציע לך להמשיך עם העבודה הרגילה שלך, בהימורים אתה לא חזק.

כל אחד שירכוש את הרכב שמתאים לו, מבדקי האמינות הללו ובמיוחד בבריטניה משקללים גם את שביעות הרצון של הלקוח מהרכישה שהוא ביצע, כל קשר בין זה ובין האמינות של הרכב מקרי בהחלט.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מבדקי האמינות הללו ובמיוחד בבריטניה משקללים גם את שביעות הרצון של הלקוח מהרכישה שהוא ביצע, .

מה המקור למידע הזה?

יהודה

פורסם

מה גם ששוב יש להזכיר כי רוב רובם של הרכבים שם הם ידניים, גולף או מגאן ;-) (ואגב, מגאן ולא פלואנס...).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...