Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב פיוניר 304 שעובד עד היום עם מגבר JBL ב100$ מהדיוטי , דגם 4020 , מגבר שנותר 2X40 ו100 בגשר . הוא עובד עם הסאב בצורה סבירה , מיתקבל באס איטי ומגושם שליפעמים נימרח ולא תמיד יורד נמוך מספיק , חשבתי על שידרוג מגבר והרעיון הוא מגבר פיוניר בסיגנון של gm-x352 כמו זה שנימכר בוואלה ב1000 שקל (שבנתונים היבשים נותן בדיוק כפול מהמגבר שיש לי היום) , רק שבתוכנית ליקנות בדיוטי פרי בעוד שבועיים או בעוד חודש וחצי .

מה אתם אומרים על שידרוג כזה , אפשר ליסגור עיניין עם מגבר כזה לסאב הזה ?

ועוד שאלה בקשר להתקנה - מותקן אצלי היום המגבר מחובר לסאב , עם אני יוסף מגבר והתוכנית תיהיה את החדש לסאב ואת הישן לחבר לקידמיים אני יצטרך עוד כבל מתח מהמצבר או שאפשר להשיג מפצל ?

תודה לכל מי שיענה.

פורסם

שמעת איך הסאב נשמע אם מגבר אחר?

אולי הבעייה לא רק במגבר אלה גם בסאב!

כי לדעתי הבאס של פיוניר באמת נשמע משוך ולא מדויק!

פורסם

לא ממש יצא לי לישמוע אותו עם מגבר אחר , חוץ מפעם או פעמיים שהייתי מחוץ לאוטו שהוא היה בו ...

אבל מה שבאמת חסר לי עכשיו בצליל זה יותר עוצמה ממה שכבר אמרתי , סך הכל אני שומע באוטו מוזיקת פופ וקצת אלקטרוני ..

פורסם

לי היה את הסאב הזה ואני חייב להגיד שהוא לא מושך באס הוא דיי מדוייק ובאס לא נימרח ויצאה מתי שצריך...

כדי לך ליבדוק את הסאב על מגבר אחר....

100RMS לא מספיקים לו בכלל....לפחות 200

ד''א

על הסאב כתוב FREE AIR??

פורסם

בין 500-600 שקל

לא יודע מה איכותם ולא מה מו מי

אבל עושה רושם שהם יעשו את העבודה והתגובות עליהם בנתיים דיי חיוביות

• תוכן חדש...