Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

car-pc בעייה ב - ride runner

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

מישהו ניתקל בבעיה בעדכון גרסאות של חודש נובמבר ודצמברב ride runner ?

אתמול ניסיתי לעדכן גרסא וההתקנה יצאה לא תקין . (גם נובמבר וגם דצמבר)

פורסם

אני לא עדכנתי את הRR מהיום שבו התקנתי את הCARPC עוד ברכב הקודם

:-D

If it ain't broken don't fix it :-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בעיקרון אני מסכים איתך , הבעיה זה שיש את ההודעה המעצבנת של העידכון שקופצת כל חודש .

אני יודע שאשפר איך שהוא להוריד אותה רק שאני לא יודע איך .

מה הדרך לעשות את זה ?

פורסם

יש איזה פאצ' שאתה יכול להתקין וזה שולח את הMAC של המחשב שלך לשרתים של ניסו אוטומוטיב ואתה מקבל קוד שאמור להוריד את ההודעה.

לי זה לא עבד לחלק מהאנשים זה כן עבד.

אני יכול לספק לך את הפאצ' הזה אני חושב שיש לו אותו עדיין על הUSB בצרור המפתחות שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי שם... כל רגע שאני מנסה להוריד הוא זורק אותי החוצה למרות שנרשמתי ואיפסתי סיסמא והכל.... לא יודע מה הבעיה של האתר הזה....

under construction...

פורסם

גיל הקובץ בדרך אליך

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה אדי .

אני מקווה שאצלי זה יעבוד.

אני אדווח כשיהיו תוצאות .

ולבחור שהאתר זורק אותך .

משם אני מוריד כל פעם , יכול להיות שאתה עושה טעות בתהליך ההזמנה .

צריך לסמן את המוצר ואז לתת כמה אישורים עד שמגיעים לחלון שנותן להוריד את הקובץ .

קצת מסורבל אבל עובד .

מה שכן , אצלי לא עבד ההתקנה של דצמבר , יכול להיות שחסר לי קובץ והבעיה אצלי אבל תביא את זה בחשבון.

• תוכן חדש...