Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מצאתי יד 2 נייו אייג' 115000 אלף ק"מ יד שניה מצב טוב (לפני בדיקה) במחיר ממש טוב אני פשוט נמאס לי מאטלקיות ומקוראניות אני ממש רוצה ללכת על רכב יפני שהוא אוטומט אמין הבעיה ששמעתי שהרכב עצמו העגלה בסחיבה ושותה דלק ? (צריך חוות דעת על זה)

בעיקרון אני בקייי בנסיעה חסכונית אני לא לוחץ על הגז ומשתדל להימנע מקיקים ומשתלב טוב עם מהירות שיוט בין 80 100 קמ"ש

צריך לשמוע מבעלי אימפרזה נייו אייג' חוות דעת תודה?!

פורסם
היי מצאתי יד 2 נייו אייג' 115000 אלף ק"מ יד שניה מצב טוב (לפני בדיקה) במחיר ממש טוב אני פשוט נמאס לי מאטלקיות ומקוראניות אני ממש רוצה ללכת על רכב יפני שהוא אוטומט אמין הבעיה ששמעתי שהרכב עצמו העגלה בסחיבה ושותה דלק ? (צריך חוות דעת על זה)

בעיקרון אני בקייי בנסיעה חסכונית אני לא לוחץ על הגז ומשתדל להימנע מקיקים ומשתלב טוב עם מהירות שיוט בין 80 100 קמ"ש

צריך לשמוע מבעלי אימפרזה נייו אייג' חוות דעת תודה?!

ניחא מאיטלקיות נמאס לך, אבל אני לא מבין מה הפסילה הזאת על הקוריאניות, אם מדובר בדייהו או בדייהולט אז ניחא, אבל יונדאי עושים מכוניות לא פחות אמינות מהיפניות.

הרכב אמין, היה להורים שלי רכב כזה למשך 4 שנים, בהחלט אמין, אבל בקושי מאיץ, תאוצה מאוד איטית וצריכת דלק גבוהה מאוד למרות שנהגו רגוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לאבי עליו השלום היה רכב כזה.

ממה שידוע לי מדובר על רכב אמין מאוד. אף מערכת לא התקלקלה.

מצד שני, הוא נהג ברכב בכפפות של משי כיאה באדם בגילו (70+).

צריכת הדלק בפירוש אינה נמוכה. מדובר על רכב כבד יחסית וארבעה הילוכים.

נהגתי על הרכב כמה וכמה פעמים. התחושה הכללית היא של רכב שאינו מהנה לנהיגה. מנוע ה- 1.5 אינו מתאים לרכב, מרגיש במקרים רבים "חנוק" ונאלץ להוריד הילוכים כדי לשמור על קצב נסיעה מהיר. התוצאה היא כמובן צריכת דלק גבוהה.

מצד שני, האמינות של הרכב היא אגדית, ולעיתים אני פוזל בערגה לרכבים משעממים אך אמינים!

פורסם

בתור בעל אימפרזה ניו אייג' , הכל תלוי המצב הרכב .

בגדול הרכב מאוד אמין , כמעט ואין תקלות ואם יש , ישנם הרבה מוסכים שמטפלים ברכבים האלו (אני אישית ממליץ ללכת למוסך שמכיר את הרכב הייטב) .

צריכת דלק זה לא משהו שניתן לומר על הרכב ( 1:10/11) בממוצע ,

משנת 2005 המנוע קצת חלש לרכב אבל סביל (אם אתה רגוע ולא מחפש להיות ראשון ברמזור) .

• תוכן חדש...