Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מצבר של בוש סילבר ליין בן 5 שנים שעבד עד עכשיו מצויין. 74 אמפר.

בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה.

התנעה קרה - איו בעיה - מניע תוך 3 שניות.

התנעה חמה אחרי 5 דקות מהכיבוי (כמו בתידלוק בתחנת דלק) - אין בעיה, מניע מיד.

התנעה חמה אחרי 30 דקות מהכיבוי - איך שאני מניע, הסטרטר פועל חצי שניה ואז יש נפילת מתח, כל החשמל נופל, התחנות ברדיו מתאפסות, כאילו ניתקתי לשניה את המצבר.

האם הבעיה לדעתכם היא במצבר או שעלי לחפש כיוונים אחרים לתופעה?

תודה

נ.ב - הרכב הוא פיז'ו 306

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תבדוק שחיבורי הקטבים במצבר לא רופפים ואין עליהם קורוזיה ושהחיבורים הראשיים מהקטבים לצרכנים שלהם(חיבור המינוס לגוף וחיבור הפלוס לסטרטר) תקינים גם כן.

התופעה שאתה מתאר יכולה בסיכוי גבוה להגרם מחיבורים ראשיים רופפים.

במידה ולא זו הסיבה תיאלץ להמשיך לבדיקות יותר רציניות..

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

אני אבדוק זאת, תודה. אבל למה מינוס בעייתי יגרום לתופעה דווקא בהתנעה חמה?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תבדוק אם המינוס הרופף ותחזק אותו על כל מקרה, האם בוצעה התקנה חשמלית חדשה?, מעברי המים ברכב תקינים?, יכול להיות שבגלל הגשמים חוט יכול לקצר. תעבור על הצמות שגלויות לעין.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מנוע חם, מגעים חמים, מתכת מתפשטת בחום, ככה שמגע שהוא "בסדר" כשהוא קר ומכווץ הוא פחות בסדר כשהוא חם ומתפשט.

סגסוגות שונות של מתכת מתכווצות במהירויות שונות, ככה שחלק אחד מהמגע מתכווץ במהירוית שונה מהחלק השני, במהלך תהליך ההתקררות וההתכווצות של המתכות, המגע הוא חלקי.

פורסם

הייתי בודק כמה דברים, כמו שנאמר כבל ראשי רופף איפה שהוא, בעיקר המינוס, קירבה של אחד הכבלים לאזור חם מאוד במנוע, לבסוף בודק שהאלטרנטור עושה את עבודתו כמו שצריך, אחרי הכל מנסה להחליף למצבר אחד, אולי חבר שילווה לך זמנית לשעה ובודק אם הוא הגורם לבעיה, כי 5 שנים זה לא מעט למצבר.

פורסם

בדוק את נעלי הכבל במצבר שהם נקיים ומהודקים היטב, בדוק שהכבל מינוס מחובר לגוף כמו שצריך.

יתכן כי המצבר קרוב לסופו, הטמפ' גם משפיעה עליו.

בדוק את המצבר אצל חשמלאי בעומס.

• תוכן חדש...