Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפרום צהריים טובים,

לאחר שהוחלט על מערכת בשרשור הקודם שפתחתי, בקרוב ארכוש את הרכיבים וילך להתקין הכל.

מכיוון שזו המערכת הראשונה שלי, אשמח אם תתנו לי דגשים לדברים שחשוב לדעת לפני שאני הולך למתקין:

-כיצד לוודא עבודה איכותית.

-איזה כבלים מומלצים.

-מה לשאול או לבקש מהמתקין בזמן ההתקנה.

-האם ליהיות נוכח בזמן ההתקנה.

תודה,

אלכס.

Honda civic EJ6

פורסם

היי אלכס תתחדש על המערכת החדשה

בהקשר לשאלתך אז מתקין זה כמו מוסכניק או שיפוצניק

כל מה שאתה צריך זה לסמוך עליו ואז זה ממש לא משנה אם אתה עומד לידו בזמן ההתקנה או יושב שותה קפה בארומה

דרור

פורסם

-כיצד לוודא עבודה איכותית: לא תשאר עם קליפסים שבורים, טבעות עץ כבסיס למידים, השחלת חיווט חדש לדלת, כל הכבלים מעוגנים למקומם וכן הלאה...

-איזה כבלים מומלצים: שיהיו מספיק עבים עבור הרכיבים שייבחרו.

-מה לשאול או לבקש מהמתקין בזמן ההתקנה: איפה השירותים, כמה סוכר בקפה...

-האם ליהיות נוכח בזמן ההתקנה: בד"כ אני אוהב לראות מה מעוללים לרכב שלי, אבל זה אני.

בגדול, אם תבחר במתקין מוכר וטוב, אין סיבה שמשהו ממה שרשמתי לא יהיה ברור מאליו.

קח בחשבון, שהתקנה טובה עולה בהתאם, והיא הבסיס למיצוי של הרכיבים שרכשת.

מתחדשת*

פורסם

חברה תודה על התגובות!

פתחתי את השרשור כי אני לא מבין כלום ומפחד שידפקו אותי עקב חוסר הידע.

אני אוהב לעשות שיעורי בית לפני צעד, לכן מעדיף להיות מוכן עד כמה שאפשר...

לא שמעתי המלצות על מתקינים בירושלים, והבנתי שגם אסור לכם להמליץ.... לכן המתקין שלי כנראה יהיה מפוקפק...

Honda civic EJ6

פורסם

להגיע לאיזר המרכז זו אופציה, שאם היא אכן עולה בחשבון אז יכולה להיות אופציה די טובה, אבל אני מאמין שאם תחפש ותשאל תוכל למצוא אנשי סאונד שיוכלו להתקין לך את המערכת באופן די טוב. או שזה רק האני מאמין שלי ואני חי באשליה?

פורסם

לדעתי דווקא כן עדיף להיות בסביבת ההתקנה. (לא להעיק על המתקין)

לפני ההתקנה חשוב מאוד לוודא מה היא כוללת ומה לא - על מנת שלא יהיו הפתעות בדרך.

תוודא שהוא מעביר לך את החשמל בצד אחד ואת הRCA בצד שני של הרכב.

כמו שנאמר כבר, שאין קליפסים שבורים ואי אלו נזקים אחרים.

בסוף ההתקנה תאזין ותראה שאין איזה רעשים מוזרים, רעשי אלטרנטור (שלפעמים הדרך הכי טובה לשמוע אותם היא להניע את הרכב, להוריד ווליום עד הסוף ולתת טיפה גז) - וגם אם המתקין משכנע אותך שאין מה לעשות בדגם זה של הרכב אז זה לא נכון! תעמוד על שלך ותצא משם מרוצה.

שיהיה בהצלחה.

נ.ב.

כירושלמי, אכן אין מציאות כיום בתחום ההתקנה בירושלים. או שתסע למרכז (וקצת דפדוף בפורום יכווין אותך), ואם בכל זאת אתה מעדיף בירושלים תנסה להתרשם מהמקום ומבעלי המקצוע עד כמה שאפשר.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

אין בירושלים מקום שמתקין כמו שצריך. לצערי אני אומר את זה מהרגע שנכנסתי לתחום, פעם רדיו אורנים היו עושים התקנות טובות, היום גם הם כבר לא.

עשית בחירה נכונה להשקיע עוד קצת דלק ולסוע למרכז, זה מה שאני עושה ולא מתחרט לשניה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...