Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בלפטופ שמשגעת אותי כבר כמה זמן.

מדובר במחשב נייד של LG E310 של חבר שלי שביקש שאפרמט לו אותו לאחר שקיבל מסך כחול.

על המחשב היו מותקן וינדוס VISTA שהגיע מותקן בעת הקניה.

שאני מכניס את הדיסק של הוינדוס 7 הכל עובר חלק ו3 V מסומנים מגיע שלב ה4 הUPDATES הוא פשוט נתקע ומופיע EROR

הבא

" offline locale information Error code 0x80FF0000 "

וינדוס XP כן הצלחתי להתקין אך חשוב לי מאד להתקין את הוינודס 7 .

עם אותו הדיסק אגב כבר פירמטתי מחשב אחד אז הוא תקין.

מדובר בWINDOWS 7 ULTIMATE

תודה רבה

פורסם

חיפוש קצר בגוגל הניב את התוצאה הבאה:

Error 0x800FF0000 is caused due to disc failure.

This seems to be an issue due to insufficient drive space. It might be because you were trying to install onto a logical drive instead of a primary drive and the resolution seems to be replace the hard drive with one having sufficient space or format the hard drive and then proceed with the installation

פורסם

תודה רבה.

אבל משום מה עדין לא הבנתי מה עליי לעשות? מדובר בהארד דיסק אחד של מחשב נייד לא משהו וירטואלי.

יכול להיות שהוא פשוט דפוק? אבל זה עדין לא מסביר את הענין כי כן הצלחתי להתקין XP.

פורסם

1. אף אחד לא דיבר על דיסק ורטואלי. לעומת זאת, שים לב לבדל בין PRIMARY ו-LOGICAL:

Primary partition - a primary partition can be used to boot an Operating System. Your Windows OS is installed on a primary partition.

Logical drives - logical drives hold files unrelated to the Operating System - pretty much everything else on your computer - data, audio, video, etc

2. בתהליך התקנה, אתה מפרמט את הכונן הקשיח או פשוט מתקין וזהו?

פורסם

ווינדוס 7 דורשת התקנה על כונן "מערכת". דהיינו אם הווינדוס הקודם היה על C, ואתה מנסה להתקין על D, רד מזה.

כמו כן ייתכן מצב שבו לא יהיה לך מקום על הדיסק או שיישארו כמה מגה בודדים בכונן היעד. ניתן להרחיב את הכונן (אם יש לו מספיק נפח בכונן אחר, ומחולק ע"י מחיצה) ואפילו רצוי לתת לפחות!!! 50 ג'יגה לווינדוס (מניסיון על נייח. 30ג'יגה לא עזרו הרבה, עשיתי את מה שתיארתי פה, והגדלתי ל-60, במחשבה לאחור הייתי צריך לתת 80...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פשוט מאד,מחקתי את כל הכוננים ויצרתי אחד חדש.

נוצר לי אחד של 150 גיגה ועוד אחד של 100 מגה SYSTEM אם אני לא טועה.

שאני מתקין אני מסמן את ה.primary

הכוונה היא למחוק הכל ולהתקין וינדוס חדש ככה שאין סיבה לכך שלא שאין מקום בכונן או משהו כזה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ ומבקש עזרה שוב.

אני עדיין תקוע,ניסתי עם דיסק אחר וזה עושה את אותו הEROR.

התקנתי עליו XP והכל רץ בלי בעיות,אחרי שאני מפרמט ומנסה להתקין את ה-7 זה עושה עוד פעם תקלה.

מישהו יודע? זה קשור לזה שהמחשב בא עם VISTA אולי?

פורסם

תמחק את כל הכוננים ואל תגדיר כלום מחדש.

פשוט תסמן את הדיסק ותעשה NEXT.

חלונות יודעת לנהל את עצמה מספיק טוב.

פורסם

אם אני זוכר נכון, יש הליך שבו אתה צריך להגדיר איזה דיסק\מחיצה יהיה עבור הווינדוס, ספציפית, וייקרא סיסטם דיסק, אחרת ההתקנה לא תעבוד. הייתי בסרט הזה לצערי. לא זוכר איך עושים את זה- אאל"ט זה בתפריט של יצירת מחיצה. נסה את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתם ממש לא בכיוון עם המחיצות וכו'.

רוצח2004 - תבדוק אם הדיסק התקנה תקין, במידה וכן אז בדר"כ זאת בעיה בדיסק קשיח עם סקטורים דפוקים או בפעמים ממש חריגות אז בעיה בזיכרונות.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

תודה רבה לכם.

LOWDEZ

הדיסק התקנה תקין אפילו החלפתי 2 דיסקים שעבדו כבר על מחשב אחר.

יכול להיות שHDD נדפק ולא נותן להתקין עליו WIN7 ורק XP ?

פורסם

תשמע, הכול יכול להיות.

אם WinXP עובד תקין על המחשב, אז אתה יכול להשתמש בכלי לסריקה של שגיאות הארד דיסקים (check disk) שדיי יעיל.

אמנם הוא לא "יתקן" את ההארד דיסק, אבל הוא כן יצביע על הבעיה אם היא שם.

יש כלים אחרים שסורקים את ההארד דיסק, אני פשוט לא זוכר אףאחד בשלוף כרגע.

הדבר השני שהייתי בודק זה זכרונות ע"י הרצת memtest86, שזה מעין קובץ ISO שצורבים על דיסק, עושים בוט למחשב מהדיסק הזה והכלי הזה סורק את הזכרונות במשך כמה שעות טובות, ואם יש שגיאות הוא מדווח.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

• תוכן חדש...