Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין יצרן עם פורטפוליו מכשירים ללא תקלות.

גם אפל טועים, והמכשירים שלהם עולים פי כמה בהשוואה למתחרים.

(בעצם קשה לי לחשוב על אייפון כלשהו שהושק בלי פרשת "gate" מתוקשרת)

מצד שני אי אפשר להתעלם מכמות האנשים שעדיין משתמשים במכשירי גלקסי מלפני 5 דורות +/- וטוענים שאין בעיות, מסרבים לשדרג.

אני חושב שככל שדוחסים יותר ויותר טכנולוגיה לתוך מכשירים כל כך קטנים ורגישים יהיה יותר קשה לעשות להם QA כמו שצריך.

ישנו פתרון למי שרוצה טלפון שלא יתקלקל לעולם - http://bit.ly/2l9TYeW

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

המכשירים של אפל לא עולים פי כמה מהמתחרים.

שסמסומג מוציאה מכשיר דגל הוא בדכ מתומחר יקר יותר מהאייפון המקביל.

זה שהמחיר שלו צונח כמו מנייה של ענבל אור זה משהו אחר.

פורסם

זה באמת יתרון של אפל,שמירת ערך כמו של טיוטה יאריס לעומת הLG או הסמסונגים שהם יותר כמו הצרפתיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אהלן

אני מחפש את המכשיר בארץ בצבע שחור(אין) אז אני מתפשר על לבן.

המחיר בארץ הוא באזור ה 1000 שקל.

בגיקביינג המכשיר עולה 180 דולר. יש קופון ל5% הנחה.

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-4-Pro-3GB-32GB-Smartphone---Gray-373908.html

מה לגבי אחריות? איך גיק במימוש אחריות?

אני לא בטוח מה לעשות בנוגע למכס.

יש טעם לבקש שירשמו ערך פחות מ 75 דולר?

אם תופסים אותי, המחיר יוצא יותר יקר מאם הייתי מצהיר על הערך האמיתי?

יש טעם לבקש דרופשיפינג?

אשמח לכל עצה.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי ModChiP
לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)

אני קניתי xiaomi redmi note 4 בגיקבאיינג ולא תפסו אותי במכס, אולי סתם מדובר במזל. הזמננו שישה מכשירים סלולריים למשפחה ורק אחד תפסו ודרשו מס, כך שכנראה שרוב הסיכויים שלא יתפסו, אבל לך תדע..

אני מההתחלה לא התייחסתי לנושא האחריות, כי במחיר הזה אם המכשיר מתקלקל פשוט זורקים אותו וקונים חדש, אין טעם לתקן, גם ככה לרוב היבואנים בארץ מנסים להתחמק ממימוש האחריות בשלל תירוצים ואם הם כן מסכימים לתקן, התיקון מהנסיון שלי הוא באיכות ירודה, אז לא שווה לשלם על זה יותר.

שים לב שיש לרדמי נוט 4 שני דגמים, סיני שהוא הנפוץ ביותר עם צ'יפ של מדיאטק וגרסה בין לאומית חדשה עם צ'יפ של קואלקום, בד"כ הצ'יפים של קואלקום עדיפים וגם הם מגיעים עם טעינה מהירה.

עריכה: שמתי לב שאתה מדבר על הרדמי 4 ולא על הרדמי נוט 4 היותר גדול. היה לי xiaomi mi4c במשך שנה (עד שהוא טבע לי בכיור) יש לו מסך בגודל דומה והוא היה מעולה, יש לנו עוד 4 כאלה במשפחה וכולם מרוצים מהם.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

1. 180 דולר פחות 5% ועוד 2.3% עמלת המרה של ישראכרט מבאים אותך לכ-650 ש"ח. על זה הוסף 34% מס ותגיע ל-865 ש"ח.

2. אם יצויין ערך נמוך מדי על החבילה המכס יעריך אותה לפי הטבלאות שלו וישית עליך קנס שמכפיל את המס, כך שיגיע מעל המחיר בישראל. לכן בקש שיצויין המחיר האמיתי, וגם שמור והדפס לעצמך את דף הצעת המחיר ואת החשבונית שתקבל בדוא"ל, למקרה שיהיה לך ויכוח עם הרשויות. אם החבילה תחליק - הרווחת, אם תתפס (וכנראה שזה שכיח לאחרונה) תהיה מוגן מהסתבכויות.

3. ברכישה בישראל תרויח אספקה מידית (אספקה מסין תקח בין חודש לחודשיים), ותבטיח שמדובר ברום מערבי. מצד שני, איש מכירות ב-KSP טען שהיבואן מתקין את הרום בארץ, לפחות על חלק מדגמי שיומי. כדאי לברר זאת לפני רכישה מקומית.

4. לא ברור לי לאיזה דגם של הרדמי אתה מתכוון. בדוק בזאפ - המחירים מתחילים מתת 900 ש"ח. אם זה תואם לדגם שאתה מחפש (אני מניח שאתה רוצה את הפריים) יתכן מאד שכדאי לך לקנות בארץ.

כתבתי ככבר אתמול או שלשום שאני מתרשם שהיבואן של שיומי מנסה להתחרות באתרים הסיניים, ומציע מחירים אטרקטיביים מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני קניתי xiaomi redmi note 4 בגיקבאיינג ולא תפסו אותי במכס, אולי סתם מדובר במזל. הזמננו שישה מכשירים סלולריים למשפחה ורק אחד תפסו ודרשו מס, כך שכנראה שרוב הסיכויים שלא יתפסו, אבל לך תדע..

אני מההתחלה לא התייחסתי לנושא האחריות, כי במחיר הזה אם המכשיר מתקלקל פשוט זורקים אותו וקונים חדש, אין טעם לתקן, גם ככה לרוב היבואנים בארץ מנסים להתחמק ממימוש האחריות בשלל תירוצים ואם הם כן מסכימים לתקן, התיקון מהנסיון שלי הוא באיכות ירודה.

שים לב שיש לרדמי נוט 4 שני דגמים, סיני שהוא הנפוץ ביותר עם צ'יפ של מדיאטק וגרסה בין לאומית חדשה עם צ'יפ של קואלקום, בד"כ הצ'יפים של קואלקום עדיפים וגם הם מגיעים עם טעינה מהירה.

מה הערך שהיה רשום על החבילה?

במידה והחבילה נתפסת במכס, לפי מה המכס מעריך אותה?

ואם רשום ערך של 180 דולר מה הסיכוי שהחבילה תחליק?

אני יכול לבקש שיחזירו את החבילה אם היא נתפסת?

פורסם

היה רשום על החבילות את הערך האמיתי. עדיף לדעתי ככה בשביל שלא לשלם קנס על כך שמוצהר ערך לא נכון.

אם תופסים לך את החבילה לדעתי אתה לא מחויב לשלם את המכס, אבל אז ה 180 דולר ששילמת על המכשיר נאבדים ואף אחד לא יחזיר לך אותם.

לגבי רום. הדבר הראשון שעשיתי כאשר הגיעו אלי המכשירים מסין, זה למחוק את כל מה שהיה מותקן עליהם ולהתקין רום חדש ונקי.

פורסם

אז המתווה הוא לרשום ערך אמיתי, ולקוות שלא ייתפס במכס.

השאלה האחרונה היא, איך גיק במימוש אחריות, הם יעשו לי בעיות אם עשיתי רוט למכשיר?

כמו שאני רואה את זה, עדיף את האחריות של גיק ולא של החנויות בארץ.

פורסם

במחיר הזה לא התייחסתי בכלל לנושא האחריות שקניתי. שים לב בשביל לממש את האחריות אתה צריך צריך לשלוח את המכשיר לסין ולחכות שהוא יחזור.

פורסם (נערך)

במכס מודעים לנושא של משחק עם הצהרות נמוכות על מוצרים, ובעיקר על מוצרים עתירי מיסים. חלקם לפי בקשות של הקונה, וחלקם עקב סיבות פנימיות של המוכר (גם הוא לא רוצה לשלם מיסים..).

לכן, הם מנסים לאתר את כל החבילות המכילות טלפונים סלולריים.

במידה וההצהרה על החבילה איננה בסכום הגיוני - הם מטילים עליך גם קנס בנוסף לסכום המיסים (לאחר זימון לחקירה), אלא אם תוכיח כי עשית כל מה שאתה יכול כדי שההצהרה תהיה אמיתית - את זה עושים ע"י הוספת הערה למוכר (= בקשה לרשום סכום נכון בהצהרת מכס) ושמירת תיעוד לכך.

במידה ואתה מחליט לוותר על החבילה - המכס מחליט (לפי שיקולים שלו) האם להשמיד את תוכן החבילה או למכור במכירה פומבית.

עריכה:

לגבי מימוש אחריות - יש צורך לשלוח חזרה למוכר (סין). לפני כן, יש צורך לקבל אישור מהמכס כי המוצר נשלח לתיקון במסגרת אחריות.

אם הוחזר אותו טלפון סלולרי - על סמך האישור, אתה פטור ממיסים.

אם הוחלף טלפון - אתה משלם מיסים כאילו זה טלפון חדש שהוזמן.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

בטלפון שהוחלף לי לא היתה בעיה עם המיסים של הטלפון החךופי. קיבלתי יחד אתו איזה מסמך על כך שהמס שולם. יתכן שלאמאזון או ל-UPS יש הסדרים עם המכס, אחר הכל מדובר בחברת ענק שמנוהלת לפי כללים מערביים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין את האופציה להחזיר את המוצר למוכר בלי לשלם את השחרור מהמכס?

פורסם

אל תציעו נקסוס 5X אפילו לא בצחוק, סובלים בדיוק מאותה הבעיה של ה LG G4 ונכנסים לבוטלופ. אלא אם כן לא משדרגים את המכשיר לאנדראויד 7 ואז מה בדיוק הטעם בנקסוס?

בכל מקרה אני גם בהתלבטות ולא יודע במה להחליף את 5X שלי, מצד אחד חושב על S7 או לחכות ל S8, מצד שני נמאס לי כבר מטלפונים לא אמינים ופוזל לכיוון אייפון 6S אבל מפחד שיהיה לי קשה להתרגל ל IOS ומצד שלישי הם כולם עולים ~2.5K וזה נראה הזוי לשלם כל כך הרבה על פלאפון. אולי בכלל שיאומי MI5?

ROOONEEYY

פורסם

זאת לא בעייה גורפת, לא עשיתי סקר כללי גם בxda ההתרשמות שלי כזו. כל ה4 מכשירים שאני מכיר שודרגו בלי בעיה כזו ל7.1.1.

• תוכן חדש...