Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. ביצעתי טיפול 135 אלף למאזדה 3 שלי 06 אקטיב ובמהלכה נאמר לי כי צריך להחליף משולש צד שמאל כי נוזל ממנו שמן.

מישהו יכול להסביר לי מה זה משולש ומה תפקידו? מה ההשלכות לגבי אי החלפה? ברור שאחליף פשוט הטיפול עלה טיפ יקר ממה שחשבתי(930 שח אחרי הנחה של שובר שקיבלתי בהעברת בעלות-בוצע במוסך יבואן מאזדה) והייתי רוצה לבצעו בחודש הבא ולא החודש. הצעת המחיר עמדה על-1000 שח כולל עבודה ביבואן. מחיר סביר? האם ניתן לשים חליפי איכותי ואיזה? תודה .

גם בתקופות הכי קשות, את שמך צועק ברחובות...

• ספונסר פורום
פורסם

אולי אתה מתבלבל בין משולש לבולם זעזועים?

המשולש הוא חלק מהמתלה של הרכב. באופן כללי הוא מחבר את הגלגל לגוף של הרכב. בדרך כלל מה שקורה זה שהגומיות שבקצוות שלו מתבלות ומתקלקלות ואז נוצרים חופשים שמפריעים להיגוי המכונית. אני לא כל כך מבין איך נוזל ממנו שמן, אולי נזל עליו שמן וגרם לבלאי מואץ שלו?

בכל מקרה, אם תגיד לנו מהיכן אתה בארץ אולי נוכל לעזור לך לקבל הצעת מחיר זולה יותר.

פורסם

אני מבאר שבע. אני לא מתבלבל בין בולמים.(דרך אגב החלפתי זוג לפני כחצי שנה) זה מה שאמר לי המוסך שיש נזילה של שמן מהמשולש.אולי לא הבנתי אותו . בכל אופן הוא טוען שצריך להחליף משולש שמאלי וזה מה שכתוב בחשבונית.לעיתים בפניות ובכיכרות יש לי רעש מעין זעקה כאני מסיט את ההגה. האם זה קשור?

פורסם

בחלק מהיפאניות קיים, בתוך הבוקסה של המשולש, חומר סיכה (כמו ג'ל) שמזכיר שמן.

מדובר בטכניקה שמשתמשים בה גם בתושבות מנוע בדגמים כאלה ואחרים (לא רק ביפאניות), החומר תורם להעלות את רמת שיכוך הויברציות של התושבת\בוקסה וכו'.

בעניין המחיר למשולש של המאזדה 3, אין לי מושג מה המחירים של החלקים האלו במאזדה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה האם ניתן להחליף למשולש חליפי? ואיזה חברה מומלצת?תודה

• תוכן חדש...