Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכבת אטם סעפת יניקה - BMV Z3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי במוו ז3 מודל 1997 נפח מנוע 1900

רכשתי אטם סעפת יניקה ורציתי לדעת איך אני אמור להניח אותו

ניסתי להפוך אותו לשתי הצדדים ואני לא רואה הבדל

מצד אחד כתוב ויקטור רינז(השם של החברה של האטם)

ומצד שני לא רשום כלום

איזה צד להניח אותו?

כמו כן רציתי לדעת האם צריך לשים איזה סיליקון או RTV על האטם עצמו? או אל האזור של הסעפת?

תודה לעוזרים

פורסם
שלום ברשותי במוו ז3 מודל 1997 נפח מנוע 1900

רכשתי אטם סעפת יניקה ורציתי לדעת איך אני אמור להניח אותו

ניסתי להפוך אותו לשתי הצדדים ואני לא רואה הבדל

מצד אחד כתוב ויקטור רינז(השם של החברה של האטם)

ומצד שני לא רשום כלום

איזה צד להניח אותו?

כמו כן רציתי לדעת האם צריך לשים איזה סיליקון או RTV על האטם עצמו? או אל האזור של הסעפת?

תודה לעוזרים

מישהו??

פורסם

אם זה אטם ממתכת אז יש לו בצד אחת חריץ בולט ובצידו השני החריץ עמוק, החריץ הבולט לכיוון סעפת היניקה, למרות שזה לא כ"כ משמעותי.

מומלץ מאוד לחזק את הברגים עם ידית מומנט כדי שהאטם ילחץ בצורה אחידה לאטימה מקסימלית ושווה.

אם זה אטם מקרטון ואפשר להרכיב אותו משני הכיוונים הוא מתאים אז אין לו כיוון פשוט תרכיב ותסגור את הברגים עם ידית מומנט במידה הנכונה בדרך כלל המידה היא כ 22NM אז צריך לבדוק בספרות, אם האטם המדובר מקרטון כדאי מאוד למרוח עליו "שרלאק" מעין חומר אטימה כמו דבש.

פורסם

האטם הוא אטם מקורי של במוו

אני אגיד לכם למה אני שואל

לאחרונה המנוע מרצד עומד להיכבות ועם לחיצת גז הוא חוזר למצבו המקורי כשאני מוריד רגל מדוושת הגז המצב חוזר לקדמתו והמנוע מרצד עם ריח של דלק מהאגזוז...

בדקתי עם סורק שיש ברשותי של במוו ולא היו תקלות, כמו כן בדקתי לראות אולי יש בריחה של אוויר מאחד מצינורות הוואקום

ראיתי שהם ישנים אז החלטתי להחליף את כולן (עלות של כמה עשרות שקלים מאיבי)

הייתי צריך להוציא את סעפת היניקה כדי להגיע לצינור סורר מתחת לסעפת. אז אמרתי על הדרך נחליף את אטם סעפת היניקה

ולהפתעתי ראיתי שהאטם כאילו "נשרף מצד אחד" ומהצד השני לא...

אז רציתי לדעת איך להניח את האטם אם זה משנה...

יש לי שאלה

שסתום PCV יכול לעשות את הבעיה האמורה לעיל?

בדקתי אותו והשסתום לא תקין הוא מוציא אוויר משתי הכיונים והגולה שיש שם מסתובבת חופשי

מרגיז אותי שהאגזוז מוציא ריח של דלק ולא עובד נקי...החלפתי ממיר קטליטי לפני מספר חודשים ואני מפחד שזה ידפוק לי את הממיר.

עצות??

פורסם

האטם ניראה עשוי או מקרטון או מאסבסט.

אין לו כיוון כל עוד הוא מכסה את כל החורים בצורה מדוייקת משני הכיוונים אז תשים אותו איך שאתה רוצה כי לפי התמונה הוא ניראה סימטרי, תחזק רק עם ידית מומנט כדי שהאטם לא יקרע וגם כדי שההידוק יהיה אחיד לאטימה מקסימלית.

פורסם

שלום לכולם

העלתי תמונות לאתר של האטם של המזרקים ושל שסתום PCV

http://www.siz.co.il/my/w4unnmzgymzj.jpg

http://www.siz.co.il/my/nzmzykmnzmdd.jpg

http://www.siz.co.il/my/mjl5myjjnrmz.jpg

אשמח לתגובות על המצב הכללי של המזרקים

כמו כן אני אחליף את הגומיות של המזרקים על הדרך...

רציתי לדעת איך מבצעים בדיקה לשסתום PCV אני נותן אוויר ומשתי הכיונים יוצא אוויר

לא אמור להיות איזה שסתום שמונע ממנו להוציא אוויר כשנושפים לתוכו?

איך בדיוק ניתן לבדוק אם הוא תקין?

• תוכן חדש...