Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום.

אני צריך את העזרה שלכם בנוגע לרנו קליאו 1.8 (אני מבקש יעוץ ל2 רכבים)

ככה: הראשונה רנו קליאו 94 170ומשו אלף ק''מ יד 6, טסט ל10 חוד' שמורה... סנרוף אטום עם סיליקון!!! מחיר 7K

השניה מודל 95 יד3 הכל תקין + הסנרוף ק''מ 210 אלף, הרכב מוגבה מאחורה ג'נטים מכוערים בקליות שקופות... לרכב אין טסט 7 חודש, מחיר 7500. עכשיו מה אני שואל? על איזה מהם ללכת? אני בעייתי לגבי היידים ברכבים!!

אשמח לכל יעוץ לגבי הרכבים האלה וגם יעוץ מכני!!

פורסם

רכבים מהסוג הזה, כלומר רכבי ספורט ישנים, מחליפים הרבה ידיים וזה טבעי לחלוטין. עושה רושם ששני הרכבים שמצאת בעייתים במידה מסוימת, אחד בגלל הסאן-רוף שאני מאמין שתיקונו יהיה יקר והשני בגלל שאין לו טסט במשך תקופה ארוכה מה שכנראה מצביע על תקלה יקרה לתיקון. מבין השניים, נראה שעל פניו דווקא השני "תקין" יותר ולכן כדאי יותר לרכישה.

פורסם

איפה יש לשנייה יתרון על הראשונה? חוץ מהיד, שברכבים ספורטיביים בשנתונים האלה פחות משחקת תפקיד (במיוחד כשהאופציה השנייה עשתה 30 אלף ק”מ יותר ואין לה טסט 7 חודשים)

אולי הסאנרוף, כמה זה חשוב לך?

עריכה: מר קרסו, איך אתה מסיק שדווקא השנייה יותר תקינה? אין לה טסט 7 חודשים, כנראה בגלל סיבה ממש טובה. במיוחד כשאפשר לקחת רכב, כל רכב, לא משנה מה מצבו ולהעביר אותו טסט תמורת 150-400 ש”ח אצל מוסכניקים ”מובחרים”

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני חושב שיש לברר קודם את הסיבה שלרכב השני, אין טסט במשך שבעה חודשים. ה"עז" מסתתרת בוודאי פה.

- אם הרכב לא נסע במשך תקופה זו (שאין טסט) - יש עוד דברים שבטח זקוקים להחלפה / ריענון (ואם כן נסע - אז בעליו לא בסדר...:shock:).

ההחלטה בעייתית משהו.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על התגובות הזריזות,

לרכב השני אין טסט מכיוון שהבחור חייל ואין לו כסף לתחזק את הרכב כולל הטסט!(לדבריו אם הוא כבר יחדש את הטסט הרכב ישאר אצלו) והוחלף אצלו מנוע צעדים... וחסר גז למזגן

ועד כמה חשוב לי הסנרוף? זה חלק מההצגה של הרכב,לא?!?!

חשבתי גם על פג'ו 106 ראלי...

אולי מישהו מוכר 106 ראלי או קליאו במחיר עד 10K?

וואלה קשה ההחלטה!

פורסם

ועד כמה חשוב לי הסנרוף? זה חלק מההצגה של הרכב,לא?!?!

נכון, אבל השאלה היא כמה זה קריטי לך ספציפית. אני יכול להבין שלקנות רכב עם סאנרוף לא תקין זה ממש מבאס כי זה סוג של פיספוס. אבל יכול להיות שאתה מוכן לוותר עליו.

*מפורסמתבפורום גם וולקן נחמדה מאוד (אם זה יכול להיות הכיוון) :oops:  

הלינק בחתימה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ללא ספק הרכב הראשון,זאת במידה שהיא באמת שמורה בגבולות הסביר.

נזילות בסאנרוף זו מחלה של ה-rsi,ועצם העובדה שהסנרוף בקליאו השניה לא אטום בסיליקון,לא אומרת בהכרח שהוא תקין.

לסדר את המסילות העקומות ב-rsi,במידה ומחליפים לחדש,מגיע לסכום של כששת אלפים שקלים חדשים..

Rikshanoam-R

• תוכן חדש...