Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה אולי המלצות עליהם ?

 

איך הלין שלהם? אני מחפש SQ ומשהו חדש משהו שעדיין לא שמעתי, יש למישהו המלצות עליהם? ניראת חברה מבטיחה...

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

חברה יחסית חדשה שניכנסה לשוק בסערה המוצרים שלה הם סוג של מוצרי בוטיק ומושקעים ברמה גבוהה

בכול קשת הטווחים ,מוצריי ההיי אנד שלה הם אלמנטים איכותיים מהטובים ביותר שניתקלתי בהם

מציגים יחס עלות \תועלת נהדר -היבואן שלהם בארץ הוא חבר הפורום אליקו -בהחלט מומלץ.

 

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=11536

פורסם

זבל של רמקולים שלא שווה להשקיע בהם... :-P

סתם!!!

 

כמו שאמר הבחור מעליי, חברה חדשה אבל הרמקולים שלה... דליקטס.

אני בעצמי מתכנן בעתיד הלא רחוק לקנות מוצרים שלהם.

Volvo S40 T4 MT

 

Volvo For Life :-D

פורסם

אתה צריך לשמוע אותם לא כל אחד מתחבר.

אני אישית לא התחברתי יש להם סאונד יבש ולא חיי, אך מאוד נאמן למקור ומאוד נקי.

זאת אומרת שתשמע גיטרה, לא תשמע אותה מוגברת כאילו חיברת לה מגבר, אלה תשמע את זה כאילו אתה מנגן עליה בחדר לבד, ואת זה לא כל אחד אוהב.

 

מה שכן המידבאסים שלהם מעולים, המיד והטוויטר קצת פחות, אבל המידים שלהם מאוד סלחנים במוזיקה לא איכותית ובקושי צריכים נפח אם בכלל לגודל שלהם.

 

עצה, קח את סוג המוזיקה שאתה אוהב, ותשמע אותו אצל חברי הפורום עם האלמטים האלה במפגשים ותראה אם זה מה שאתה מחפש.

כך בחשבון שגם תתצטרך לחליף הגברה.

 

בהצלחה .

יוני.

פורסם

יוני צודק, רמקולים ב250 שקל מנגנים הכי טוב ;)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

 טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה צוחק צוחק :-) אבל תשמע את הלאנזרים שרכשתי תמורת 200 ש"ח שיושבים אצלי ברכב נראה מה תגיד.

אבל זה כבר לא הרמקול אלה מי שמכוון אותו.:wink:

פורסם

מצפה לכך בקוצר רוח :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

 טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לי יש ניסיון לא כל כך טוב איתם . לדעתי החברה מיחצנת את עצמה כחברת "בוטיק", אך מאוחרי זה לא עומד דבר .

 

היה לי את ה CLARUS ומה אני אגיד לך ... לא ככה ציפיתי שישמע רמקול שמתומכר בארץ באיזור ה 2000 שח .

 

לטויטר שלו אין נפח ובמה. נשמע מאוד עמום, לא נפתח . הקרוס-אובר עושה עבודה רעה ביותר מעביר צלילים גבוהים לוופר ועושה אפקט מאוד רע . ממש הרגשה כאילו יש בלאגן שלם בחלוקת התדרים.

 

הדבר היחידי הטוב בסט הזה זה הוופר . מההתרשמות שלי הוא אוהב דלתות קטנות ואטומות . בדלת גדולה הוא נשמע על הפנים בווליום נמוך.

 

מהסט הזה לדעתי ניתן לשלב את הוופרים עם טוויטר אחר והגברה אקטיבית או קרוס אובר אחר .

 

בקיצור לא שווה תכסף .

פורסם

היות ואני כבר מערכת שלישית עם רמקולים של HAT אני מאמין שיש לי איתם המון נסיון ואני בהחלט יכול לתת חוות דעת מאוד רחבה על המותג הזה.

 

קודם כל חשוב להבין שHAT עובדים עם נקודות חיתוך מאוד גבוהות בסטים שני חלקים שלהם ובאמת לא כל אחד מתחבר לזה, העניין הוא שבמקביל לכך החיתוכים שהם ממליצים לאלמנטים שלהם הם חיתוכים מאוד קלים לביצוע וגם מאוד קלים לשינוי - רק צריך לדעת איך ומתי לעשות איזה שינוי.

 

יש לי גם את הסט אימג'ן שלהם

יש לי טוויטר L1 הראשון שיצא - ה8 אוהם

יש לי את L6 שלהם ואת הL4 ואת טוויטר ספינת הדגל שלהם הL1R2 שהוא רינג רדיאטור.

 

ואני מכיר גם את הקלארוס היטב.

 

אני אפרט לגבי כל פרמטר שאני יכול לחשוב עליו.

 

צליל -

 

אכן כמו שיוני ציין מדובר ברמקולים עם רמת פירוט מדהימה לאורך כל הסדרות שלהם. זה בעצם מה שנתפס כאן כנקיון צליל - פירוט.

 

הטוויטרים שלהם מתוכננים לתת פירוט רב באוף אקסיס ומשם מגיע נקיון הצליל, לא משנה איפה שמים אותם ברכב הם נשמעים פשוט נהדר מבחינת הפירוט שלהם.

 

אכן הם נותנים תחושה אמיתית מאוד למוזיקה והרבה פעמים ניתן לאמר עליהם נאמנים למקור.

 

איפה הבעיה כאן?

 

הטוויטרים שלהם לאורך כל הסדרות בהירים מאוד ובאמת לא כל אחד מתחבר לזה - העניין הוא, שבעזרת ריסון קל מאוד לטוויטרים בתחום העליון שלהם ואפשר להוציא מהם תוצאות מדהימות, בטח ובטח כשמדובר על הL1 PRO ושלא לדבר בכלל על הרינג רדיאטור - הR2

 

עדיין - לא כל אחד מתחבר וצריך לשמוע.

 

המידים שלהם מדהימים בעיניי וגם לL4 וגם לL3 יש יכולת יפה מאוד לטפס לתחום התדרים של טוויטרים ובעצם לתת מענה ממש טוב גם בלי טוויטרים.

 

המידבאסים\וופרים שלהם פשוט חסרי רחמים, מהאגרסיביים שאני מכיר - בדלת מבודדת היטב הם נותנים פאנצ' שיש לו מעט מאוד תחרות ותוך כדי זה הם שומרים על טונאליות פרפקטית וגם יכולים באופן ברור ומובהק לנגן היטב מעל ה5K הרץ - מה שמוכיח שנקודת חיתוך גבוהה בין המידבאסים שלהם לטוויטרים בסט שני חלקים נותן תוצאות פשוט מעולות.

 

קצת עבודת איקולציה, קצת הנחתה לטוויטרים ותיחום נכון של התחום והסטים האלה יכולים להפיל לסתות.

 

אני לא עובד איתם עם הקרוסים הפסיביים או עם הרכיבים המקוריים לחיתוך שהיצרן נותן אלא אני פיתחתי קרוסים פסיביים משלי שעולים פשוט גרושים והם מאפשרים לקבל כבר בסדרת האמג'ן תוצאה מאוד מאתגרת לסט ברמת מחיר שכזה.

 

יתרונות של הרכיבים שלהם

 

כל הוופרים בנויים עם סראונד הפוך וזה מאוד קריטי כאשר מתקינים אותם בקו הדיפון או בסמוך אליו וחוסך הרבה עומק להתקנה - אצלי באוונסיס L6 שהם בעצם 7 אינטש נכנסו על המילימטר בין הדלת לדיפון... לא חושב שהייתי מצליח לעשות את זה עם אף רמקול 7 אינטש אחר בעולם למעט האבוקים של AA שעם כל הכבוד לכוח העצום שלהם - נופלים בטונאליות שלהם בהרבה מהמידבאסים המדהימים האלה.

 

יתרון נוסף כמו שכבר אמרתי - אפשר לזרוק אותם כמעט בכל מקום והם יתנו פירוט אדיר.

 

יתרון נוסף - מחיר נהדר, ברוב המקרים לקנות סט רמקולים שיתן תוצאה דומה או טובה יותר תיאלצו להשקיע פי שתיים עד פי ארבע במחיר!

 

לסיכום

 

אני מאוד אוהב את הצליל החם אבל היה לי כבר יותר מידי ממנו והיה חסר לי קצת בהירות במערכת שלי - HAT נותנים את הפשרה המושלמת בין צליל חם לצליל קר, בפירוש, הטוב משני העולמות.

 

לפותח השרשיר - אם אתה באמת מעוניין אני מוכן להזמין אותך להשמעה פרטית של שני הרכבים שלי גם בכדי שתוכל לטעום סט פשוט יחסית על מערכת פשוטה יחסית, ורכב שני עם הרכיבים הכי טובים שלהם על מערכת מאוד חזקה שחלק מהרכיבים שלה הם היי-אנד והחלק השני פשוט סטייט אוף דה ארט מבחינה טכנולוגית ונושקים לרמה הזו.

 

אתה מוזמן. דבר איתי בפרטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לי יש ניסיון לא כל כך טוב איתם . לדעתי החברה מיחצנת את עצמה כחברת "בוטיק", אך מאוחרי זה לא עומד דבר .

 

היה לי את ה CLARUS ומה אני אגיד לך ... לא ככה ציפיתי שישמע רמקול שמתומכר בארץ באיזור ה 2000 שח .

 

לטויטר שלו אין נפח ובמה. נשמע מאוד עמום, לא נפתח . הקרוס-אובר עושה עבודה רעה ביותר מעביר צלילים גבוהים לוופר ועושה אפקט מאוד רע . ממש הרגשה כאילו יש בלאגן שלם בחלוקת התדרים.

 

הדבר היחידי הטוב בסט הזה זה הוופר . מההתרשמות שלי הוא אוהב דלתות קטנות ואטומות . בדלת גדולה הוא נשמע על הפנים בווליום נמוך.

 

מהסט הזה לדעתי ניתן לשלב את הוופרים עם טוויטר אחר והגברה אקטיבית או קרוס אובר אחר .

 

בקיצור לא שווה תכסף .

לא מסכים איתך בהכל אך אתה צודק בחלק מהדברים.

 

קודם כל זה תלוי בהתקנה אם סתם עשיתה התקנה בסיסית של לזרוק את הטווטירים במקום שהם לא אמורים להיות ביחס לוופר אז בטח שזה ישמע זוועה, כך אומרים גם על פוקאל ובמיוחד על ה-K2P שהם נשמעים על הפרצוף והטוויטר צעקני, וסט לא שווה את הכסף, אבל אני יכול להגיד לך שהיה לי סט של K2P עד לא מזמן במשך שנתיים ועשיתי לו התקנה כמו בספרים ואני יכול להגיד לך שזה בנתיים הסט הכי טוב שיצא לי לשמוע עד היום, ואני מאוד פעיל במפגשים גם במרכז מדי פעם.

לצערי הם התחילו לחרחר לי בגלל חוטי האלומיניום (מחלה שלהם) שיושבים בין הסליל לטרמינל ניסיתי לסדר לבד אך הרסתי אותם ולאחר מיכן גם הטוויטרים שלהם נשרפה עקב קצר מוזר שהיה לי ברכב.

חיפשתי כאלה שוב במסגרת התקציב שלי במצב טוב ולא מצאתי הלכתי על רכיבים הכי טובים שיכולי למצוא לתקציב.:|

 

לגבי הקרוסים שמייצרים לסטים האלה פשוט בושה לעבוד איתם אם זה אני מסכים.

אני יכול להגיד לך ששמעתי את הסט קלארוס הזה במקרה באקטיבי וזה לא היה רע בכלל.

פורסם

לגבי הקרוסים - צריך להבין משהו



 

חלק מהטוויטרים של HAT לא תוכננו לרדת מתחת לנקודת חיתוך של 5K הרץ, אם זאת, המידבאסים שלהם מטפסים יפה מאוד עד לאזור הזה וקצת מעבר (מנסיון) לאורך כל הסדרות שלהם ולכן ניתן לקבל מהם כיסוי מלא של הספקטרום בסט שני חלקים, עם נקודת חיתוך גבוהה.

 

ברכב של אליקו הותקן פעם אחת קלארוס על קרוס פסיבי והסט היה נשמע טוב מאוד - סה"כ הדבר היחיד שהפריע שם הוא שהטוויטרים היו נשמעים טיפה בהירים מידי (אבל לא צורמים) - יש כאלה שכינו אותם אווריריים :-P

 

כמו שכבר ציינתי ניתן לטפל בזה בקלות וגם זה נתון לטעם אישי.

 

קצת היסטוריה

 

גם אני וגם אליקו, נכנסנו לפורום הזה כשאנחנו מתקינים ברכבים שלנו רמקולים של מוראל - שנינו סה"כ אוהבים את הצליל החם.

 

לשנינו קרה פחות או יותר אותו הדבר אני מתאר לעצמי - עם הזמן הטעם שלנו השתנה קצת.

 

-------

 

אם מדברים על להשאר עם צליל חם אז להשאר עם מוראל היה הדבר הקל יותר לעשות.

 

בזמנו האפשרויות שלי היו או לעבור לסקאן ספיק או רמקולים מבוססי סקאן ספיק או לעבור לסיז

היום יש גם סטים כמו תסיסס ועוד כמה שהגיחו להם עם הזמן.

 

המשותף לכולם - תג מחיר שערורייתי (חוץ מסיז אולי) או ללכת על רמקולים שהם מיועדים לבית במקור ולהתקין אותם ברכב מבחינתי זה לקחת סיכון שהם יהרסו לי מהר מידי.

 

-------

 

המערכת הראשונה מבוססת לגטיה שיצא לי לשמוע היתה אצל עופר דותן - מערכת שהפילה לי את הלסת והשאירה אותי חסר מילים - בייחוד כשגיליתי שהטוויטרים בכלל לא עובדים.

 

כשאליקו מפעיל את הL3 עם הL8 בלבד - בעיניי אחד השילוביים הקטלניים שיצא לי לשמוע.

 

במערכת שהיתה בגולף של גורל - המידבאסים של הקלארוס פשוט ניסו לשבור את הדלתות.

 

-------

 

מה שקרה כאן בפורום עם השווק של HAT פשוט עצוב, אמנם דברים מאוד דומים קרו גם לשאר המותגים אבל עוד לא ראיתי מותג שהותקף בצורה שכזו - וזה קורה לא רק כאן.

 

הייתי רוצה לראות את המותג הזה מצליח יותר, כבר שלושה רכבים שאני משתמש ברמקולים שלהם ולמען האמת הדבר היחידי שאני חושב לנסות להחליף זה רק את הטוויטרים או אולי בכלל לוותר עליהם ולנסות משהו חדש, לא בגלל שהם לא טובים אלא בגלל שאני מעולם לא הייתי חובב גדול של טוויטרים גם ככה. (באוונסיס אני לא משנה דבר - מרוצה עד הגג).

 

גם הם נמכרים ע"י חבר ואיש יקר וגם מדובר על חברה שגורפת תחרויות סאונד אחת אחרי השניה.

 

 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל כמו שנאמר וחשוב להדגיש זאת , טוב ככל שיהיה או לא יהיה , סאונד הוא גם דבר סובייטיבי ויש כאלו שיתחברו ויש כאלו שלא יתחברו למוצר מסוים ולכן צריך לשמוע. במקרה של HA לא תהיה לך בעיה לשמוע שכן הם נפוצים בין חברי הפורום.

 

לגבי שאלתך :

דעתי האישית היא ש HA היא אחת מחברות הרמקולים לרכב הטובות ביותר המשווקות בארצנו. אני מכיר לעומק כמעט את כל המוצרים שלהם אם זה מניסיון אישי ואם זה מניסיון של חברים ואני חושב שמדובר במוצרים איכותיים מאוד ומניסיוני גם אמינים מאוד. היבואן בארץ מאוד מקצועי מאוד והיעוץ ממנו בהתאמה התקנה וכיוונים של המערכת שווה זהב.

 

אם תגדיר מה בדיוק אתה מחפש ובאיזה תקציב נוכל לתת חוות דעת על רכיבים ספציפים וזה יהיה יותר רלוונטי . אדי רשם והעלה את הנקודה שהחברה עובדת עם נקודות חיתוך לא סטנדרטיות וטווחי תדרים שונים מהרבה מוצרים , צריך להכיר זאת על מנת להתאים את הרכיבים ולנצל את היכולות שלהם.

 

לגבי כמה נקודות שנאמרו פה בשרשורים -

 

הדבר היחידי הטוב בסט הזה זה הוופר . מההתרשמות שלי הוא אוהב דלתות קטנות ואטומות . בדלת גדולה הוא נשמע על הפנים בווליום נמוך.

אינני מסכים איתך. את הקלאורוס הראשון ששמעתי , שמעתי כשהיה מותקן בדלת גדולה יחסית (גיפ כלשהו) עם איטום. והוא נשמע מצוין.

 

 

לגבי הקרוסים שמייצרים לסטים האלה פשוט בושה לעבוד איתם אם זה אני מסכים.

אני יכול להגיד לך ששמעתי את הסט קלארוס הזה במקרה באקטיבי וזה לא היה רע בכלל.

 

אני קצת מבוייש , אני עובד עם הקרוסים :-)

בלי ציניות - אני לא חושב שהם בושה , ואשמח לשמוע למה אתה אומר זאת. אצלי ברכב במשך תקופה ארוכה עבדתי אקטיבי לכל הרכיבים L641PRO עם הגברה של גנסיס סידרה 3 דרך H701. התוצאה הייתה טובה מאוד . בשלב מסוים לצורך ניסוי ותהייה וגיוון החלפתי את התצורה לחצי אקטיבית , וופר אקטיבי , ואת המיד והטוויטר דרך הקרוס של הקלאורוס. התוצאה הייתה יותר הרמונית מאשר הייתה לי באקיטיבי המלא ומאז נשארתי בתצורה הזו ואני מאוד מרוצה.

 

לגבי הביקורות על הטוויטרים שהם בהירים מידי -

אני חושב שהם בהירים , אני לא חושב שהם בהירים מידי . הם מפורטים מאוד וצריך להכיר את זה ולהבין מה המשמעות של זה . אומרים שמי ששיך "למחנה מורל" כאלו שאוהבים טוויטרים עדינים ועגולים לא יתחבר לסגנון של טוויטר מפורט כמו הסגנון של ה L1 , אבל זה לא לגמרי נכון להגיד.

אני לדוגמא עברתי ל L1 היישר מהורנים שנחשבים להכי רכים ומלטפים וכו , ועברתי מזה ישירות לטוויטרים בקורות יחסית "on axix" ואני אוהב את התוצאה .

 

שוב אני אומר , ההמלצה שלי היא לשמוע ולבחון , מפגש גדול הוא במה נהדרת לגיבוש דעה על רכיבים.

לפני הקניה תעשה עבודת שטח מקיפה ותשקיע את מירב המאמצים לשמוע כמה שיותר מערכות המכילות רכיבים של HA במקביל תשמע ותבחן רמקולים של חברות אחרות הקימות בשוק .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר



 

אני גם כן לא חושב שהם בהירים מידי בהכרח - בשני הרכבים האחרונים שלי עשיתי מעשה שנתפש כפשע בעיניי אנשים מסויימים וזה לחסום את הטוויטרים ב16K הרץ

 

אבל זה לא באמת לחסום - פשוט נתתי שם סלופ 6 דציבל בכדי להרגיע קצת את כל מה שמגיע מעבר ל16K שגם ככה בקושי יש שם מידע.

 

אבל! - זה הרגיע לחלוטין את הטוויטרים אצלי והוציא מהם כל מיני ציוצים שHAT מתאפיינים בהם והפך אותם לרגועים, מתוקים וסופר נקיים ומפורטים לאוזן.

 

עם הR2 זה ממש הבדל מינורי וכמעט לא שמיע - אבל עדיין זה משפר קצת את התוצאה והביא אותי למקום שאני פשוט לא מעוניין יותר לעשות אף שינוי במערכת הזאת.

 

עם הL1 (לא V2, לא PRO - הL1 המקוריים שהם 8 אוהם) - זה עשה הבדל עצום בין טוויטר שהקצה העליון שלו "מרשרש" אפשר אפילו לאמר לטוויטר נקי לחלוטין ונעים לאוזן.

 

זה לא דברים שמסובך לעשות אותם ואפשר בסכום של גרושים בודדים לעשות את זה גם בצורה פסיבית אבל צריך לקחת בחשבון מראש, שאני מאוד לא אוהב הרבה כוח בתחום הגבוה גם ככה. לרוב המוחץ של האנשים זה בכלל לא מפריע מלחתכילה.

 

 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפרופו - סליחה על ההקפצה



 

ביקורת על הקלארוס ע"י מגזין אודיו מאוד מוכר ומוערך:

 

http://caraudiomag.com/articles/hybrid-audio-clarus-c51-2-review-speakers

 

מה גם שהסט הזה דורג אצלם מקום שלישי לסט שני חלקים ישר מתחת להרץ מילה ומוראל סופרימו...

 

http://caraudiomag.com/articles/top-10-speakers

 

תשימו לב על איזה סטים הקלארוס גבר שם בדירוג שלו

 

פוקאל אוטופיה בריליום, מוראל אלייט, פולק אודיו SR, פיוניר מסדרת הPRS (לא לזלזל), ג'נסיס אודיופיל, פוניקס גולד, זאפקו, דיינא-אודיו ואפילו סיז.

 

אמנם הכל עניין של טעם וריח אבל בשביל מותג יחסית חדש ומאוד צעיר - חברים, כ-ב-ו-ד! מדובר כאן על סדרת הביניים שלהם.

 

לסדרה הגבוהה כבר יש 4 דורות של טוויטרים ועוד סדרת SE בייצור מוגבל לR2 ושתי סדרות של לגטייה בכולל...

 

 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

×
×
  • תוכן חדש...