Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה.

אני ככה לפני קניית מכונית לי ולאימי.

לפני שאני מתקדם הייתי רוצה לדעת למה כולם כ"כ נגד הרנו מגאן? התגובות העליה ממש על הפנים.

הצריכת דלק שלה סבירה.

היא נראת אחלה.

הביטוח שלה לא יקר.

החזוקה שלה לא בשמים , ובכל זאת אנשים לא מבסוטים מהרכב, הייתי שמח לשמוע דעות בנושא.

ועוד שאלה.

קיבלתי הצעה לרכב " מיצבושי לנסר הדור החדש - SPORT אוט' 1.8 החדשה "

עבר 50 אלף ק"מ.

שנת 2008 .

פרטית , יד ראשונה , אני אהיה יד שניה.

המחיר המבוקש הוא 75,000.

הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים?

היום עם הדלק כדאי לקנות את המיצבושי ?

אומרים שאין לה שוק , האם זה נכון?

לפי מה שקראתי עליה היא צורכת 1 ל 10 , אנשים שיש לכם את הרכב הנ"ל זה באמת ככה?

אשמח לדעת עוד פרטים,

תודה,

איליה.

פורסם

המיצובישי תיהיה:

יותר אמינה - אמינות יפנית מול צרפתית

יותר זריזה - מנוע 1.8 יחסית זריז מול 1.6 מאוד עצל ועייף ברנו

יותר חסכונית (גיר רציף כמדומני) - כמובן ביחס לרנו, גיר 4 הילוכים מול רציף

יותר זולה לתחזוקה שוטפת - אמינות יפנית שוב, טיפולים זולים יותר במוסכים

יותר סחירה - היום לאף רכב אין שוק, כך זאת בחשבון, אך היפנית תמשוך יותר קונים

אין פה בכלל השוואה...

מציע לקפוץ על המיצובישי

Confidence In Motion

פורסם

מיצובישי לנסר 1.8 לא תהיה יותר חיסכונית ממגאן, ביטוח מקיף יהיה יותר יקר. הטיפולים כל 15 אלף ק"מ, והם ממש לא זולים במוסכי חברה (בדומה לרנו)

לנסר, למרות הנתונים המרשימים של המנוע, לא חזקה בפתיחות. מרגישים את הכוח בהמשך.

בידוד רעשי מנוע של מיצובישי היה יכול להיות יותר טוב.

ואחרי כל זה , עדיין מיצובישי לנסר תהיה בחירה יותר טובה.

לטעמי לנסר גם נראית הרבה יותר יפה.

פשוט לא רציתי שתחשוב שמדובר ברכב מושלם.

המתחרה ללנסר, וגם עדיפה ממנה, זאת הונדה סיוויק 1.8.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אבי,

בתור אחד שנהג על שני הדגמים תקופה ארוכה.

אני יכול לציין ששני הרכבים מהווים תמורה מצויינת למחיר השוק שלהם.

הם אמינים [גם המגאן למרות כל השמועות ששמעת].

הם פחות או יותר מכוניות להגיע מנקודה א' ל ב' ,אין בהן שמחת חיים או הנאה מנהיגה.

כן יש בהן פונקציונאליות.

המגאן מרווחת וענקית אבל הגיר שלה מוציא את טיפונת החשק לנהוג [הוא מעלה הילוכים כשלא צריך, לא מוריד הילוכים כשצריך ועוד ועוד].

המיצובישי יותר מהירה מהמגאן [אבל ממש ממש לא זריזה] ,ואל תצפה גם לחשוב שהיא מסוגלת לתקוף פניות [פה המגאן למרות ההגה הדי דפוק שלה מצטיינת יותר טוב באחיזת הכביש והיכולת להישאר צמודה לסיבובים רחבים ובמהירויות גבוהות].

המיצובישי יותר קטנה משמעותית מהמגאן אבל לדעתי נוחה לא פחות ממנה [טוב פחות אבל לא בהרבה ].

אני חושב ששני הרכבים יתנו לך רכב שיחזיק מעמד תקופה ארוכה ובהשוואה לשנתון המתקדם שתקנה ביחס למחיר שתשלם אתה תגלה שלמרות השמועות רכב חדש יותר יהיה פחות במוסך מרכב בעל שנתון ישן יותר אבל "יותר אמין כי זה קורולה".

בכל מקרה הנקודות שיש לי להעיר:

במגאן התקלה האישית שלי נראתה די מעצבנת זה החלפת נורות כל חצי שנה [ואין מצב להגיע לנורה הזאת בקלות ,אתה ממש תגלה את זה ותתעצבן כי תצטרך להכניס יד מהגלגל בקומבינה של החיים או לפרק מצבר כדי להחליף מנורה].

היו מקרים שהוחלפו כרטיסי הצתה [המפתח המשוכלל שלהם] אבל לי זה לא קרה במגאן וכנראה הבעיה היתה בתחילת הדגם ומאז נפתרה.

הגיר במגאן הוא ה AL4 המושמץ בתדירות גבוה ואני יכול להגיד לך שבפיג'ו 206 שלי הוא הוחלף ושופץ לאחר 130K ק"מ.

בהצלחה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

גיר ה-AL4 שהיה בפיג'ו 206 הישנות שונה מהגיר שמותקן במגאן החדשות. במודלים האלו הגיר עבר שדרוג שפתר את רוב בעיות האמינות וגם העברת ההילוכים שלו שופרה.

המגאן זולה מהלאנסר ולדעתי נותנת תמורה טובה יותר לכסף, במיוחד לאור העובדה שכיום ניתן לקבל אותה עם שלוש שנים של אחריות מלאה. מבחינת ביצועים אני בטוח שהלאנסר מהירה יותר, השאלה היא אם זה מה שחשוב לך ברכב משפחתי ולא, נניח, בטיחות או מרווח פנים. לדעתי ברכב משפחתי שני האחרונים הם אלו שחשובים ולא מהירות.

• תוכן חדש...