Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש סטיה - תוך כדי ההכנה אני שובר תרמילי הל מיובשים, נותן לזרעים פץ עם אבן ואז שם אותם בקפה.

הארומה זה משהו שאין בהל טחון, טרי ככל שיהיה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אז אצלי זה ככה:

מחמם מעט את המים בפינג'אן,שופך את הקפה בהר חרוטי שכזה מלמעלה (הרבה קפה!), נותן לזה להגיע לרתיחה שאז ההר מתמוטט פנימה,ומתחיל לשחק כמה פעמים עד שהקצף כבר ממש לקראת שבירה. לא אוהב הל אז אצלי הקפה רגיל. הקפה העיקרי בשימוש זה עלית שלטעמי הוא היותר מוצלח מבין אלה שנמכרים ברוב המקומות. סוכר כל אחד מוסיף ע"פ הטעם.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הערכת קפה שלי , כמו הרבה פה היא CUSTOM

גזיית אמגזית כתומה פשוטה

כוסות זכוכית קטנות (6 )

שרוול של כוסות חד"פ קרטון קטנות (של אספרסו )

קפה, סוכר, תיונים אני שם בשלוש קופסאות נפרדות (קניתי במיוחד קופסאות איכותיות בשוק )

כמובן 2-3 כפיות מתכת ישנות

פינג'ן מתכת הכי דק שהצלחתי למצוא בשוק התקווה

תיק, גנבתי לחבר שיש לו סקודה , הם מקבלים עם האוטו תיק מגניב כזה שיש לו סקוצ' בתחתית והוא לא זז בבגאז'

* הקופסאות המתברגות מעולות אבל נורא קטנות , שני פינג'נים של קפה נכנס בכל "תא" כזה

את הקפה אני קונה בשוק התקווה אצל מישהו שקולה - אחלה קפה

פורסם

הערכה הניידת:

ראש גזיה קטנטן של Kovea

מיכל ניקוב בתוך מתאם הברגה

פינג'אן ותיק ומוכח

4 כוסות זכוכית בתוך גרב צבאית

קפה אלבאשא עם הל

תיונים, עלים לתה

סוכר (לאורחים, אני שותה בלי)

הכל בתוך פאוץ' כחול למוד קרבות.

לגבי הכנת קפה - אני דובק בגרסתי הבדוקה והמצחיקה עד דמעות. התבלין הכי מוצלח לקפה הוא ביטחון עצמי. תפליאו בסיפורי גבורה על למה אסור לערבב, או למה להרתיח 7 פעמים, לדפוק את הפינג'אן בסוף ועוד אלף לילה ולילה - ולקוחותיכם יהנו מאוד מהקפה. אלה שלא רגילים גם יגידו "פששש, אסלי אסלי", וכהנה קשקושים.

שורה תחתונה - מים רותחים, קפה נכנס, מתערבב במים עד שהוא מתמוסס בהם (נשבר הקצף). רצוי על אש לא גבוהה מדי שלא ישרף.

כל השאר - בבל"ת שיש לשמור לעירוניים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
לי יש סטיה - תוך כדי ההכנה אני שובר תרמילי הל מיובשים, נותן לזרעים פץ עם אבן ואז שם אותם בקפה. הארומה זה משהו שאין בהל טחון, טרי ככל שיהיה.

לא סטיה בכלל, אתה צודק ב-100% - הל טחון מאבד את הארומה תוך כמה שעות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלא תגידו שאני לא בחור אנאלי, הנה עדכון:

אחרי חודשים ללא הכנת קפה בשטח, רכשתי ערכה זוגית קטנטנה בלמטייל, במחיר של 250 ש"ח. הערכה דומה לזו, ושימו לה שראש הגזיה הוא Kovea Fireman 0808, זעיר ומאפשר ניתוק ממיכל הגז אחרי השימוש.

נראה לי שזו פשרה בין איכות גזיה, תכולה ומחיר, ולמרות המחיר הגבוה, משהו פשוט צריך לקנות כדי להנות מקפה על הדרך...

מחר נעשה לה סיפתח בלי נדר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תתחדש!

ללא כל קשר למחיר עליו לא אעיר כלל, ה-Fireman הוא ראש מצויין שקניתי בזמנו כפיתרון זמני אחרי שהאלפינית הזקנה מתה, ועד שארכוש לי אלפינית ראויה אחרת - ופשוט נשאר בפק"ל כי הוא כ"כ קטן ונוח, ועובד מעולה.

יאללה תעשה קפה.

ר. פרסקי

פורסם

אם כבר אנחנו בנושא, גם לי בדיוק הלכה לעולמה גזיה של קמפדאוון.

כשהייתי במילואים ראיתי אצל אחד החיילים משהו בסגנון הזה, שמאוד מצאה חן בעניי.

השאלה אם היא תואמת למיכל של אמגזית ואם היא שווה משהו?

206 XS

פורסם

אני מאוד אוהב גזיות אלפיניות, קל למקם אותן כמעט על כל משטח והעמידה של הגזיה ושל מה שעליה מאוד יציבה.

היום הייתי רוכש אלפינית טובה, אחרי שבאחרונה שהייתה לי (די פשוטה, אם כי שרדה כמה שנות עבודה) נדלק לי יום אחד הצינור.

החיבור למיכל הוא אוניברסלי, כך שכל גזיה תתאים. כמובן שמדובר על מיכלי הברגה. ניתן לרכוש מתאם עם הברגה גם למיכלי ניקוב.

ר. פרסקי

פורסם

אני משתמש בבנזיניה כזאת, ואני מבסוט ממנה ממש! היא ממש זולה בארה"ב (50$ בערך) וגם התפעול השוטף זול (בנזין זמין וזול הרבה יותר מגז), והיא הרבה יותר חמה ושקטה.

במיוחד אחרי שמכבים אותה ויש לה ריח של טרקטורון. מזכיר לי ימים טובים...

לגבי תיק, כמעט כל מי שאני מכיר משתמש בפאוצ'ים שמקבלים עם הסנדלי שורש. המהדרין מוצאים מישהו עם רגלי תנין (מידה 47 ומעלה) ואז יש מלא מקום...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
אם כבר אנחנו בנושא, גם לי בדיוק הלכה לעולמה גזיה של קמפדאוון.

כשהייתי במילואים ראיתי אצל אחד החיילים משהו בסגנון הזה, שמאוד מצאה חן בעניי.

השאלה אם היא תואמת למיכל של אמגזית ואם היא שווה משהו?

זה נראה ממש אטרקטיבי (ב 127 ש"ח כולל משלוח - בארץ גזייה רגילה עולה 150ש"ח ואלפינית לפחות 250ש"ח)

השאלה אם אין בעיה להכניס לארץ דבר כזה (מבחינת תקן לשימוש בגז)

ועד כמה המוצר הספציפי איכותי. למישהו יש נסיון איתו?

• תוכן חדש...