Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מרוצה מגזיית הניקוב שבקישור מעליי -

מרתיחה מהר יותר מהגזיות הקודמות שהיו לי, באופן משמעותי,

ואין לה שום חלקי פלסטיק איפה שלא צריך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם צודקים. הגזייה של קמפטאון הושבה אחר כבוד לחנות, שם נאמר לי שאני הלקוח הרביעי בשבוע האחרון שמחזיר אחת. מוכר נוסף שהיה בחנות ניסה להדליק אותה וכמעט איבד את הפרווה באחת מידיו.

יש מצב שאני פודה את הערכה שאצל גרושתי; אם לא, ארכוש גזיה של אמגזית ואלך השוקה לקנות פינג'ן, כוסות וקופסאות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רגע של ערבית:

הפינג'אן, למרות המשמעות שניתנה לו בעברית, הוא הספל ממנו שותים את הקפה (בדוק בגוגל תרגום: فنجان).

אם כבר רוצים לדייק, הקומקום נקרא אִבְּרִיק (إبريق).

ולא לשכוח: אף ערכת קפה אינה מושלמת ללא קפה משובח של נח'לה!

יאללה, עוד לא שמת מים על האש? :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה רע בזה? בלי בלוני גז, ריח של בנזין, הברגות, תחזוקה ואמאיות. :-D

או זה

יש עשרות עיצובים שונים לבנייה עצמית והכל במחיר שתי פחיות שתייה קלה. :wink:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר גם להכין לבד:

http://www.youtube.com/watch?v=V1-mW8O5ZcE&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רגע של ערבית:

כל מה שכתבת נכון ומדויק חוץ מהמשפט שהכיל "אל נח'לה" ו"משובח".

קפה גרוע. מאוד גרוע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אלעד, אני אוהב לקנות ישירות מהקולה/טוחן/יצרן,

יש "קפה חיפה" בואדי נסנס (באיזור השוק, מריחים מרחוק)

ובדליית אל כרמל (בטח "קפה דליה") על הכביש הראשי בחלק העליון - אחרי העליה מכיוון עוספיה/חיפה שמאלה לכיוון יקנעם.

פורסם
אלעד, אני אוהב לקנות ישירות מהקולה/טוחן/יצרן (...)

זאת אופציה טובה, לקנות ישירות מאיזה שהוא קולה בלי לשלם על עיצוב האריזה או המיתוג.

אפשרות אחרת - לקנות קפה ירוק ולקלות את הקפה בעצמך (זה מה שאני עושה).

הבעיה היא שאחרי כמה שנים של קפה הכי-טרי-שיש,

אתה לא מסוגל לשתות שום דבר שקלוי ו/או טחון מראש.

לעיתות חירום, או לחלופין, אם אתה לא פלצן כמוני,

אני מעדיף דווקא את הקפה הטורקי ה"רגיל" של עלית, באריזת ואקום.

הוא ברוב המקרים טרי יותר מזה של החברות האחרות,

ומקסימום מוסיפים לבד הל אם רוצים.

פורסם

אכן אין תחליף אמיתי לקפה קלוי וטחון טרי. מחוסר רצון להתעסק עם זה בבית ובגלל ריחוק כפוי מהקולה הקבוע לשעבר שלי (שנשאר משום מה בב"ש) - אני משתמש בקפה מוכן משקית.

הבחירה שלי היא "אלבאשא", אותו אני קונה באום אל פאחם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אם כבר גלשנו פה לענייני קפה :twisted:.

אני רואה שיש פה מספיק אנשים שמיחסים לקפה חשיבות אז -

איך אתם מכינים את הקפה שלכם (תהליך)? מה אתם אוהבים להוסיף? סודות שאתם מוכנים לחלוק?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

מרתיח מים בפינג'ן (קומקום מתכת אם אתם מתעקשים) ביחד עם הסוכר.

כשהמים מתקרבים לרתיחה מלאה (אפשר לקרוא לזה מצב "סודה") מוסיף את הקפה,

מחכה לגלישה - שבאה מאוד מהר - מוריד, ומחזיר חזרה לאש, ככה כמה פעמים עד שהכל מתערבב.

המהדרין אגב טוענים ל7 פעמים (7 כמעט גלישות).

מניח את הקפה בצד לכמה דקות ואז מוזג.

בכל התהליך לא מערבב עם כפית בכלל, הכל מסתדר בעצמו.

• תוכן חדש...